![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
cafea ? |
astor sti ce nu inteleg eu? cum poti faceum m3 e 90 si te face o corrola 1,6?
|
Quote:
Cat despre "1.6" nu stiu ce sa zic :)))) Daca te face sa te simti mai bine: soferul din toyota e mai bun ca mine, si o recunosc:) |
Quote:
|
La oras: cam 12-13 sta, la drum lung relax de tot(adica mers la consum) am scos 8,5 cel mai mic, in curse, daca e sa-l tii in forja tot timpul: 23-25(declarati de fostul proprietar, eu inca n-am ajuns peste 16%)
|
Quote:
noi am mers sa vedem cum merg masinile.. nici nu ne am dat pe bune... eu nu am modificat 1.6 ca sa ma dau la liniute.. sunt masini total diferite cu scopuri la fel de diferite. Eu nu ma dau la liniute si sunt impotriva lor :rolleyes2 + de asta Astor era cu probleme la piciorul stang si eu sunt in rodaj. |
nu era rautate ,era doar curiozitate dar cred ca pe viitor o sa ma abtin oricum forumul asta nu mai este de mult despre tuning,sper ca se poate da stergere cont:)
|
Baieti eu va parasesc o saptamana. Maine dimineata la ora 7 plec intr-o bine meritata vacanta in Grecia :x. Daca vrea cineva sa treaca granita la bulgari, am un buzunar liber :lol:. Sper sa aveti si voi parte de distractie in tara.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parcare peste drum de maramuresu' - probabil credea ca e cu hummeru'
:) |
Quote:
S-a cam asternut linistea... WTF WTF? :lol: |
Isi pregatesc baietii "masinariile" pentru..................... Apa :lol::lol:
|
Salutare ! o intrebare pentru voi, voi cum reusiti sa va intalniti pe aici ? am ceva timp de stat pe aici si as vrea sa ajung pe la intalnirile voastre .multumesc !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cineva interesat de scaune Audi A6 cu tot cu bancheta din spate? Airbag lateral, piele neagra stare buna, scaunele reglabile electric... Astept oferte
|
trageti cu ochiul la urmatorul link iar daca aveti niste detali despre:D
:arrow: http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...endar_vtm.html |
WOW. sper sa fie adevarat :D:D:D
|
Quote:
|
izi zice cineva daca se poate decoda telefonul HUAWEI U1000s (digi mobil) ?
|
1 Attachment(s)
|
Ok, mersi Buju. Stiam ca se ocupa de canapele si fotolii in general din cate am vazut pe net. Eu mi-am luat deja matrimonialul, trebuie doar sa gasesc o saltea calumea pentru spatele meu.
Canapea daca zici ca imi faci reducere, o sa am nevoie, dar mai incolo cand mai reusesc sa pun vreo 2 lei laolalta. |
Quote:
|
este ceva spray pt dezinfectarea sistemului de climatizare,care stie unde se gaseste si un pret informativ?
|
Mi-am luat si eu cu vreo 35 lei un spray de genu, mi l-a adus cineva...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spay dezinfectare daca te intereseaza |
Quote:
Am auzit si eu ceva zvonuri , printre care unul f tare : Va fi o proba si pe strada in oras ca si in anii '80 :D Sa speram .... |
Quote:
|
Quote:
|
BINE V-AM REGASIT ! :D
|
Quote:
|
Rabdare copii , rabdare. intro luna doua sper sa rezolv si problema rotilor :) de acolo n-am luat nimic ca nu se merita , din mai multe motive. mai astept un pic si o iau de aici.
|
Trx ti-am vazut masina zilnic parcata pe dreapta pe republicii, azi nu mai era, ai gasit client la ea?:D
|
Quote:
|
Acolo are showroom TRX :P iar calibra are semne de incepator :P eu banuiesc ca o conduce sotia :PP
|
Cat este impozitul dupa un 6.3l?
|
stie cineva un ford focus combi,model 2001 2002 albastru, folie pe geamuri , stopuri negre ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning