![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Am trecut prin aceeasi situatie, dar +1 zi legala de sarbatoare, si l-am luat marti. Nu-l poti ridica in ultima zi. Si ai grija, nu circula sambata si duminica, esti de dosar penal, permisul ramane suspendat pana semnezi ca il ridici, testat.
|
mda, merci, m-am bucurat degeaba...
|
Stiti vreun atelier unde ar lucra astazi ca sa folieze o cupola?
|
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva "opel ascona" ?
|
stie cineva unde se bobineaza difuzoare de bass mai exact un jbl modelul care scrie pe el 1000w trebuie si centrat(rezultatul unei tepe luate pe net)?la un pret crestinesc
|
Quote:
|
Quote:
Sunt NOI, eu am vrut pt corsa..dar la piese auto mai iei si teapa chiar daca iti face comanda cu certificatul in mana. Le am din septembrie anul trecut, in urma cu vreo' 2 saptamani am dat jos etrierul sa fac si eu schimbul si am constatat ca nu se potrivesc. Le DONEZ;)! (daca are nevoie de ele) Ti-am lasat nr pe privat. |
stie cineva un service ceva pentru unitati multimedia auto?navigatii?
sau pe cineva care se pricepe? |
bau ..da-mi un telefon si vb eu cu cineva de bobinat si centrat :) si sa il intreb si de pret.. te-ai bucurat degeaba de JBL ..asta e cand cumperi fara proba si pe incredere eu m-am ars de mai multe ori .
|
era aici un topic, "accidente pe raza judetului iasi" unde a disparut?:S
|
Quote:
|
caut un condensator de 1 farad ieftin . are cineva de vanzare ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
http://www.rallydesign.co.uk/product...gb7je1l70gcjn2
Asa arata, inca le mai am:???:. Nu stiu la ce model (a b c?) Si au prea multe coduri pe ele si pe cutie ca sa imi dau seama care si la ce se refera :lol: |
Are cineva idee daca asi putea sa-i fac ceva unui radio-casetofon OEM de seat ibiza (an 2000) ca sa-i inbunatatesc sonorizarea? Am schimbat difuzoarele si se aude la fel de incet si naspa.
Treaba nasoala e ca vine din fabrica incorporat in consola centrala si e cam dificil pentru a monta un player aftermarket. |
Asigurate ca unitatea e functionala , apoi cauti un amplificator pe 4 canale ce suporta intrare HI-LOW si legi iesirile cd playerului la intrarea amplificatorului si de acolo spre 2 seturi de boxe mai rasarite.
|
|
frumos ... mai interesant ar fi fost un duo cu loco si abis ; black & white
|
cred ca nu'ti place asta ... :-j
|
ei cum nu ... ma bucur ca se mai misca ceva si prin Iasi...
|
Quote:
|
Quote:
|
cutremur a fost cand a iesit Nichita iar primar ...
|
2 Attachment(s)
una mai mare oare nu a gasit.. :))
|
e bine...macar se asigura calumea :lol: :lol:
|
cine doreste spalat interior-exterior masina, detailing interior sau polish sa ma contacteze, avem un mic atelier ;)
|
Je Je Je...curatat plafoniera !!!! 8) Pret si nr de telefon :D
|
Quote:
Pentru pielea alcantara aveti vreo ceva? ma intereseaza sa o revigorez putin ca e stearsa la culoare ! |
Salutare! Pentru alcantara din pacate nu..
|
Unde este atelierul ? cat costa exterior/interior, polish la un golf 3 ?
|
atelierul e in tatarasi.
spalat int-ext 20 ron detailing interior 60-100 (in functie de dif., spalat ext. inclus) polish 150 roni |
Quote:
|
Salut!
Mai nou pe noul Copou sta Politia Rutiera impreuna cu ARR-ul si se leaga de tot ce inseamna fitze si impresii si nu numai: - xenoane A.M. in faruri fara lupa, faruri cu lupa dar fara spalator si in proiectoare (va urasc) - folie pe geamurile fatza - noxe - zgomotul produs de evacuare (in cazul in care e schimbata) - orice abatere sau orice modificare a autoturismului. - jante - etc Au fost destui opriti si din cei destui au ramas multi fara certificat. In general seara stau in Rond Agro. I-am vazut in ultimele 2 seri. Asta seara nu am mai dat pe acolo! Asa ca .... pt cei ce se regasesc mai sus, ocoliti! Drumuri bune! |
Quote:
mersi ca m-ai avertizat chiar live |
Quote:
|
@Crys
In caz ca nu fac abuzuri cum au ei obisnuinta, mi se pare foarte ok. Eu nu mai pot dormi cu geamul deschis din cauza baietasilor cu evacuari care fac liniute prin fata blocului si din cauza acelorasi baietasi cu motoarele care trec cu 150 pe aici si apoi dupa ce-i vezi infasurati dupa un stalp auzi ca au fost baieti buni, sau ca nu sunt respectati in trafic. Sa nu mai vorbim de smecherii cu 500% folie pe fata, care te trezesti cu ei in brate ca nu vad nimic in oglinda si ies ca berbecii. p.s. Lista poate continua... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning