![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
cand ai coborat infiniti-ul ai lasat o urma urata, culoarea geamurilor nu prea potriveste... iar la audi nu vad nici o modificare in afara de vopsea, roti si stopuri... in rest e bine
|
audi a fost prima mea masina.
nu am schimbat stopurile; am ales cu tot cu stopuri masina cand am vopsit-o si nu am vopsit-o cu variatii sau cu gradient tool; numa' am umblat pe la culori la ctrl+u la infinity am observat si io urma da' doar dupa ce am postat. urma s-a format din cauza ca nu se potrivea masina pe roti cand am coborat-o. a trebuit s-o dau mai in dreapta nu stiu niciodata ce culoare sa pun la geamuri. ce sa fac primele "proiecte" |
2 Attachment(s)
stiu ca am multe greseli ;) dar mie imi place cum a iesit ;)
|
2 Attachment(s)
commenmt pls la sange k e pt un concurs din afara
|
ai cateva selecti strambe ... ai fct spoileru fata si pragurile negre ... puteai sa faci si spoileru spate negru (partea care se vede in spatele rotii spate) ...
|
ai cateva selecti strambe ... ai fct spoileru fata si pragurile negre ... puteai sa faci si spoileru spate negru (partea care se vede in spatele rotii spate) ...
e la mine ????:rolleyes2 :?: |
mai ca lumea mi se pare a 2-a ( adica prima, aia originala)
greseli: acolo unde ai vopsit capota de se reflecta cladirea zici ca a dat cineva cu terbentina pe masina si s-a dus vopseaua:-) si unde ai scos semnalizatoru' zici ca-i indoita :drdodgy: cand ai coborat masina sus se vede urma neagra. mai bine dadeai cu history brush si retusai pe acolo :-? eu cred ca mai degraba ai inchis toata poza sau ai dat-o pe toata cu burn tool ca si masina din stanga si strazile le-ai ingalbenit:weirdface nu-mi place imi da o senzatie de sete :dribble: |
comenteaza si cineva la masina mea ?
|
Quote:
acea prelungire adusa eleronului este matå, se vede diferenta |
1 Attachment(s)
shantzu-culoare ciudata prin unele locuri,cu strada ce-ai avut(ai ingalbenit-o si p aia)
glow-mare lucru nu i-ai facut .prelungirea aia a eleronului nu e prea reusita ,ii mai trebuie umbre ceva,oricum se vede k nu e de acolo,si nici gaura aia p care ai facut-o in ea nu e prea reala.iar toate gurile de aer sunt cam ireale(mai ales aia de pe prag).aaa,si stickeru ala cat si janta spate sunt blurry.. sper k nu mai e spoileru spate la fel de blurry c&c din nou va rog |
1 Attachment(s)
v`ati ganditi vreodata la un Hummer Coupe??? 8) 8) 8)
|
prea tare :LOL: ... aproape zici k-i tico ... sau nu :)) .... oricum misto
|
offtopic :!:
|
2 Attachment(s)
sal...comentatzi la sange...shtiu k am gresheli...:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |