Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AMG vs. M vs. RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/93009-amg-vs-vs-rs.html)

ESPinoza 07-12-11 14:15

Re: AMG vs. M vs. RS

Quote:

Originally Posted by ryoraul (Post 4764072)
Deja de cand intrii pe site-ul pe care l-ai pus se vede castigatorul clar, se vede ca Bmw are un sprint foarte bun.

nici nu trebuie sa intri pe site, in orice link pus de unlord castigator nu poate fi decat un bmw :)

ELODIA GHINESCU 07-12-11 15:09

nu stiu de ce nu au pus panamera turbo s(550 cp), pt ca doar masina aceasta este echivalenta lui m5.
era indeajuns si panamera turbo cu 500 cp.
oricum funny ca au ales panamera s cu 400 cp adica 160 cp in minus fata de m5.

amatorism.

vacaroz 07-12-11 15:43

bmw born to fuck !!! :)

ondin 07-12-11 16:51

ai dreptate, multe se strica repede.
:)

boy_wonder 07-12-11 23:36

Eu nu inteleg de ce au bagat Panamera, care joaca intr-o cu totul alta liga. Iar daca apoi tot l-au bagat, puteau sa aduca la start Turbo S-ul. Chiar eram curios sa vad cum se descurca (mai exact, la ce distanta castiga).

De asemenea, ar fi fost frumos sa scrie si puterile celor patru masini. Sunt mai mult ca sigur ca Mercedes-ul E63 AMG nu beneficia de pachetul AMG Performance.

Dar na, detalii-detalii-detalii...

a3ds 08-12-11 00:44

Pai in testele comandate trebuie sa ai anumite rezultate, altfel ce sens mai are marketingul? :)

UNLORD 08-12-11 16:29

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 4764445)
nici nu trebuie sa intri pe site, in orice link pus de unlord castigator nu poate fi decat un bmw :)

Si cate nu linkuri am postat ... :)

Quote:

Originally Posted by ELODIA GHINESCU (Post 4764530)
nu stiu de ce nu au pus panamera turbo s(550 cp), pt ca doar masina aceasta este echivalenta lui m5.
era indeajuns si panamera turbo cu 500 cp.
oricum funny ca au ales panamera s cu 400 cp adica 160 cp in minus fata de m5.

amatorism.

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 4765761)
Eu nu inteleg de ce au bagat Panamera, care joaca intr-o cu totul alta liga. Iar daca apoi tot l-au bagat, puteau sa aduca la start Turbo S-ul. Chiar eram curios sa vad cum se descurca (mai exact, la ce distanta castiga).

De asemenea, ar fi fost frumos sa scrie si puterile celor patru masini. Sunt mai mult ca sigur ca Mercedes-ul E63 AMG nu beneficia de pachetul AMG Performance.

Dar na, detalii-detalii-detalii...

It's all fun 'n' games until you see the price tag ... Testul tine cont de pretul masinilor, si de tractiune (Panamera fiind cu tractiune spate). iar Panamera Turbo S e cu vreo 30-40.000 de euro mai scumpa (iti iei o masina bunicica debanii astia :) ) si e si awd. Si eu am fost surprins sa vad ca AMG-ul beneficia de pachetul AMG Performance (mai ales ca are un cuplu motorul ala) si nu a batut M5-ul. Conform CarandDriver, pe sfertul de mila E63 AMG (date de producatori, netestat), la fel ca si CLS 63 AMG with PP (testat) la fel ca si BMW M5(testat) au acelasi timp: 12s. Se pare ca transmisia si controlul plecarii cam tradeaza AMG-ul in testul asta. Oricum, eu am fost multumit mai ales sa vad ca M5-ul a batut si pe circuit si la distanta de franare. Aici este si tot articolul scanat din revista:

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=620186

P.s. Panamera Turbo (testat) are sfertul in 11.7, iar Turbo S (date de producatori, netestat) intr-un impresionant 11.4 (Nissan GT-R are 11.2) dar platesti si alti bani pt performantele astea. Ca pana la urma totul se reduce la bani si la ce iti ofera masina de anumiti bani.

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4765855)
Pai in testele comandate trebuie sa ai anumite rezultate, altfel ce sens mai are marketingul? :)

Pai marketingulte poarta cu gandul la bani, iar testul asta de asta tine cont, e vorba de optiunile pe care le ai cand beneficiezi de ~ 80.000 de lire, nu inteleg de ce iti pute mereu a teoria constipatiei ... :) Pana nu demonstrezi tu asta, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie ... E f. usor sa desfintezi, e f. greu sa demonstrezi ...

a3ds 08-12-11 16:32

Pai mi-e cam greu sa demonstrez eu, pe asta se bazeaza si marketingul, cand vreodata o sa iei tu ale 3 masini la test drive si sa le dai morti pe sfert de mila sau pe 1000 m? :)

UNLORD 08-12-11 16:59

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4766864)
Pai mi-e cam greu sa demonstrez eu, pe asta se bazeaza si marketingul, cand vreodata o sa iei tu ale 3 masini la test drive si sa le dai morti pe sfert de mila sau pe 1000 m? :)

Totusi, a fost si un video, e scris si un articol, nu ai vazut doar niste cifre cu care se laudau producatorii ca sa zici ceva de marketing ...

aleks 08-12-11 18:50

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4523459)

Quote:

Originally Posted by BAMBAKE (Post 4525007)
sa vedem ceva materalizat, nu cred in zvonurile astea. si daca scrie 99% ca se apuca de constructie, tot nu cred. la romani nu este indeajuns 99%, sunt putine sanse.

on: amg-urile imi plac mai mult, urmate de M. m-urile acum chiar sunt mai interesante cu turbo.

Mi se pare mie sau pana la urma a iesit o pista de karting din aia? :lol:

boy_wonder 08-12-11 20:43

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 4766856)
Si cate nu linkuri am postat ... :)

It's all fun 'n' games until you see the price tag ... Testul tine cont de pretul masinilor, si de tractiune (Panamera fiind cu tractiune spate). iar Panamera Turbo S e cu vreo 30-40.000 de euro mai scumpa (iti iei o masina bunicica debanii astia :) ) si e si awd. Si eu am fost surprins sa vad ca AMG-ul beneficia de pachetul AMG Performance (mai ales ca are un cuplu motorul ala) si nu a batut M5-ul. Conform CarandDriver, pe sfertul de mila E63 AMG (date de producatori, netestat), la fel ca si CLS 63 AMG with PP (testat) la fel ca si BMW M5(testat) au acelasi timp: 12s. Se pare ca transmisia si controlul plecarii cam tradeaza AMG-ul in testul asta. Oricum, eu am fost multumit mai ales sa vad ca M5-ul a batut si pe circuit si la distanta de franare. Aici este si tot articolul scanat din revista:

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=620186

P.s. Panamera Turbo (testat) are sfertul in 11.7, iar Turbo S (date de producatori, netestat) intr-un impresionant 11.4 (Nissan GT-R are 11.2) dar platesti si alti bani pt performantele astea. Ca pana la urma totul se reduce la bani si la ce iti ofera masina de anumiti bani.

Pai marketingulte poarta cu gandul la bani, iar testul asta de asta tine cont, e vorba de optiunile pe care le ai cand beneficiezi de ~ 80.000 de lire, nu inteleg de ce iti pute mereu a teoria constipatiei ... :) Pana nu demonstrezi tu asta, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie ... E f. usor sa desfintezi, e f. greu sa demonstrezi ...

Panamera costa mai mult fiindca joaca intr-o liga superioara, cu A8, Seria 7, S-Class, Quattroporte, XJ, etc. Iar daca tot au tinut cont de pret, atunci ce naiba mai cauta Porsche-le aici?

In fine, un lucru este cert: nu prea vad nici o masina care sa-i puna probleme serioase noului BMW M5.

_anaconda_ 09-12-11 18:32

Stai numa' sa vezi noul RS6 :-D.

boy_wonder 09-12-11 20:30

Eh, eu ma refeream la momentul actual. Nu cred ca vom vedea noul Audi RS6 mai devreme de 2013.

UNLORD 09-12-11 21:03

Test BMW M3 Coupe vs. 2012 Mercedes-Benz C63 AMG Coupe de la CarandDriver.

adrian78bmw 09-12-11 21:15

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4768907)
Stai numa' sa vezi noul RS6 :-D.

Va fi tot pe acolo V8 4.0L 550cp..

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning