![]() |
|
Re: Club ESPERO
Trebuie sa imi iau neaparat anvelope 195/55R15 ca stau jantele degeaba si eu merg cu table....pe ele am 195/45r15 si se vede cam urat...e balonul prea mic si nu mai zic de confort !
|
Nu le vinzi pe cele 195/45? In ce stare sunt? Ma gandesc poate le iau eu :)
|
Chiar ca v-ati dilit de tot...
Am avut si eu ganduri sa o vand pana acum ceva timp cand m-am hotarat sa o tin si sa o fac pe sufletelul meu :X. Bag bani in ea pana raman fara :))... La mine de exemplu, o sa urmeze multe chestii frumoase . Deocamdata am pus i-am pus plasa intre proiectoare, mai trebuie un pic finisata, dar nu e rau...Zilele astea pun si arcurile sport pe fata si o pun pe burta! Deci lasati prostiile cu vandutul masinii si faceti-o cum stiti mai bine! |
sa pui si tu poze cu plasa dupa ce termini :)
|
maine ma duc sami incarc amortizoarele mi le fac rigide si mai tai din arcuri sa o las mai jos si sper ca saptamana viitoare sai pun cip sper sa o urc la 120 de cai si mai am sai schimb cutia si sa o vopsesc si scap .
|
Faceti-le voi... eu nu am bani de bagat in espero :D... Nu se merita, credeti-ma! nici in piese nu am bagat bani, dar in aranjat/modifocat!
|
Quote:
|
espero este o masina destul de buna pt ani care ai are si destul de stabila la drum asta este parerea mea(desi am fost fan bmw) acum merg pe espero........espero care al am acum este al sotiei cu c/v automata iar dupa ce o termin de facut vreau sami mai iau un espero cu c/v manuala pt mine ....asa ca bravo celor care tin la espero si baga bani in ia
|
eu consider ca la banii care costa un espero si din punct de vedere al intretinerii si la ce iti ofera se merita.. :D
|
Quote:
Banzay pana la urma cred ca o sa le vand, am vrut sa fac schimb pe schimb dar aici pe forum nu prea gasesc ....nici nu stiu cat sa cer pe ele ! Sunt in stare cat de cat buna, nici nu le-am pus pe masina macar... daca cer 80 ron bucata e mult ? Poze am la semnatura.... Quote:
Daca as avea bani de alta fara sa o vand pe asta nici macar nu m-as gandi sa o dau !!! |
Quote:
|
@sex pune si tu cateva poze cu masina dupa ce ti-ai pus folie la baietii aia, sunt curios cum a iesit !
|
Quote:
Espero e o masina foarte buna!!! Motivul pentru care am dat-o este ca ea isi pierde valoarea pe zii ce trece! Tot am avut ocazia sa o dau.. practic a venit omul si mi-a luat-o din curte :D . E prima masina care o tin mai mult... pana la asta cumparam si vindeam masini impreuna cu tata! Am luat-o pe asta pentru ca nu mai gasisem nimic ieftin pentru vanzare si am hotarat sa ma opresc! Masina a fost absolut impecabila cand am cumparat-o, am dat pe ea 100 mil in vara lui 2008! Cu timpul incepuse sa mai troncane, a mai aparut si puncte de rugina si deaia am dat-o. Trebuia bagati bani in ea ca venea si ITP-ul si nu avea rost! Si acum cum se spune "back in bussines" . Bafta! |
1 Attachment(s)
o sa pun robert momentan nu o am decat pe asta nu se vede mare lucru dar :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning