Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

Aadryan 21-03-07 23:14

Re: Diverse poze/filme

Quote:

Originally Posted by tng (Post 811104)

Tare rau de tot faza...........si-a dat drumu' prin alta parte. Asta e.....fiecare cum se descurca :D

LeBRoN 22-03-07 00:07

Quote:

Originally Posted by tng (Post 811104)
Poze sunt deja .... la "masini tari de pe la noi"

Un film tareeee https://www.youtube.com/watch?v=2ex4PpgFuAg :lol:

:)) :D SFI , LET si o vectra care poate multe ..... Shi WAY-ull sa intzeleg ca`i Vectra aia care poate multe ? :D Cool.. mere super.. dar din cate am vazut .. erau 2 Vectre, amandoua cu 20-WAY.. doar ca una cu B ji` alta cu PH... despre cea cu PH ce se vb ?

tre 22-03-07 09:18

nu, despre o a 3-a vectra, deep blue pearl. :D

Skma 22-03-07 09:46

Si sa nu uitam de a 4-a deci va rog frumos !:lol:

tre 22-03-07 21:56

de ragalia aia alba zici? :)

T@zMania 22-03-07 22:25

Quote:

Originally Posted by tre (Post 812787)

no comment....
tu ce draq vb ca tziai luat-o de la o dacie:)

LeBRoN 22-03-07 23:09

Quote:

Originally Posted by tre (Post 812787)

Nu zic de ragalia aia alba.. care de fapt , e un gri.. metalizat.. sau cel putzin.. :p zic.. de una din vectrele alea vishinii... PH-20-WAY.. aia de 150 de cai... hai ma ca tre` s`o shtitzi... spunetzi` mai multe lucruri despre ea.......... daca shtie cineva despre ce vb ! :d

DONU' 22-03-07 23:17

Masina a fost a tipului respectiv. A vandut-o. E in Plopeni acum masina.
Are 150 CP, e SFI, tragea de rupea cand era la el. Cel care a luat-o am inteles ca nu e cu viteza si cu astea si acum nu mai stim nimic de ea. Alte informatii?

tre 22-03-07 23:41

tazulina eu glumeam, asa mi-o alinta si el pe-a mea. ia-ti matsa aia odata s-o tragem nitsel de codita. :D

Quote:

Originally Posted by lebron
Nu zic de ragalia aia alba.. care de fapt , e un gri.. metalizat..

lebroane daca nu stii de ce zici? aaa?

tre 22-03-07 23:44

2 Attachment(s)
ma scuzati pt posturile consecutive.

merge?

tng 23-03-07 00:07

ii sta bine asa. e o schimbare destul de evidenta.
merita ... parerea mea

mizuno 23-03-07 05:49

1 Attachment(s)
ai vrea sa ai o asemenea femeie pe masina ? :))

bogdan_wrc 23-03-07 07:34

Quote:

Originally Posted by tre (Post 812996)
merge?

pai tu ne intrebi pe noi daca merge? pai din cate vad...daca merge ambreaj, merge... unde sa mearga? noi asteptam sa o vedem cand MERGE....

LeBRoN 23-03-07 13:07

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 812954)
Masina a fost a tipului respectiv. A vandut-o. E in Plopeni acum masina.
Are 150 CP, e SFI, tragea de rupea cand era la el. Cel care a luat-o am inteles ca nu e cu viteza si cu astea si acum nu mai stim nimic de ea. Alte informatii?

:D Dap.. mashina e a unui tovarash de-al meu din Plopeni... Ok.. in privintza vitezei.. Nici nu` alearga p`aici pe la noi;)).. zici ca`i turbat cand il auzi shi cand il vezi.. s`o stapaneasca sanatos, shi fara prea multe evenimente ! :D
Am intzeles ca are o istorie lunga mashinutza asta ! :d

DONU' 23-03-07 15:47

Masina a luat-o omul din Bucuresti cu mine. De la niste tzarani care habar n-aveau ce inseamna intretinerea unei masini. Era terminata. Tobele erau praf, scotea fum ca la balamuc, era mancata de rugina pe toate partile, n-avea ulei schimbat de multe mii de km...
Omu a reusit s-o aduca pe linia de plutire dar cu bani foarte multi. A scimbat tobele la Pitesti la Borla, a schimbat o gramada de chestii care nu mergeau, a rectificat chiuluasa..., dupa o vreme cand a vazut ca motorul totusi nu are potential l-a schimbat si l-a omologat cu un SFI.

Eu am auzit ca omu si-a pus toba normala pe Vectra aia. Mare greseala! Am auzit sca vrea sa dea jos eleronul ala micutz de dupa portbagaj... Baga si tu niste poze cu ea s-o mai vedem cum mai arata.

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning