![]() |
|
Re: Diverse discutii
tng probleme cu ambreiajul :) ( nu eu )
|
de angajat sunt angajat..vroaim ceva mai repde si mai scurt...rost de bani sa fac..o mie de euro..nu mult..mai ceva idi saltarete pt masina.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
La Sala Se Stransese Baieti Sa Plece La " Plimbare "
|
Quote:
...acum depinde si de domeniul de lucru |
Quote:
dshockevo Nush .. poate ca ai dreptate :rolleyes2 |
Senzatie majora la 2000 RPM frate ca suge rezervoru' meu ca o tarfa beata-n dres.
Dar tot nu-mi ies din reflex si cand dau in ea se simte :lol: Tre' sa-mi trag poze noi fratilor... si la avatar si la semnatura. Tre' sa-l rog pe Shantzu' sa-mi execute ceva frumos in curand ;) |
executa shantu si pt mine ceva frumos la semnatura.. ? ce tre sa ii dau..? poza cu masina..? si vroiam un text mic...
|
donu' dar eu/noi cand iti vedem noua ta masina.. nu tre sa dai de baut ca am auzit ca bea ea pt toti.. dar eu sunt curios.. plus ca am facut deja ceva modif la a mea si vreau parerea voastra..de fapt stiu ca ma veti lauda si ma simt asa bine ca o face cineva...uau!! :) :)
oz titan pe 16" cu gume dunlop sport...si cip cirip! |
si la cat ai ridicat-o bogdane ?(cp)
|
:P a little secret..mai ales ca nu particip la curse.. nu mult... oricum! nici nu ma laud cu puterea..dar cu reprizele..daaaa!
|
oricum peste 100 si ceva cat avea... :)
|
Ne intalnim pe la sala asta seara sau maine seara... vedem cum facem... I'll call you ;)
|
Quote:
Donule iti fac si tie ca esti mai de treaba asha :mrgreen: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning