![]() |
Re: My KYS !!
Foarte misto masina.Felicitari! :-)
Ai fost cumva si prin Galati ? |
10 Attachment(s)
In Galati nu am ajuns...Ieri am fost la Giurgiu...
|
bestiale poze, mai ales masinile :shock: arata prea tare :twisted:
|
cele mai tari masini...cele de la ghetto
|
intrebare intrebatoare : care credeti voi cum se verifica daca e colantata o masina sau vopsita!!!?
|
Cu cheia? :))) :D
|
Quote:
|
Cheia de butelii! http://i.clubafaceri.ro/clients/85/5...328837_big.jpg
|
1 Attachment(s)
ooo...nu se poate.. Ati ghicit asa repede : felicitari baieti. Raspunsul ESTE corect. va astept pe la mine sa va ridicati premiul!! :)
|
Urat... foarte foarte urat... ce vrei Cosmine, asta e tara de cacat in care traim...
|
Ce vrei cu asa masina iti faci si "prieteni" multi.Sincer imi pare rau era o masina exemplu daaar suntem la romanica,nu poti sa ceri prea multe..din pacate.Bafta in continuare cu masina si la nici un incident pe viitor:sad:
|
ce sa le faci suntem inconjurati de idioti.. si eu patesc la mine lafel tot timpu gasesc dungi noi pe ea cu toate ca nu este proaspat vopsita :evil:
|
Meltenii , tarusii si idiotii , sa stea acasa daca nu pot sa intrebe un lucru , chiar daca KYS'ul e satul de intrebarile astea : E colant, cum deschizi usa , e Logan, ti s-a matuit culoarea de la soare ..etc.
Asta e Romania, pacat de oameni. Pare rau Cosmine de incident. |
Multumesc pentru afectiunea aratata baieti! Pot sa va spun ca acest eveniment nu ma va dobora...este minor in comparatie cu ce se poate intampla in general. La anul , voi remedia problema!
Intre timp, am recuperat talonul masinii, retinut de Politia Romana, pe motiv de anvelope, neconform......... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning