![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Imi pare rau daca am parut lipsit de modestie, nu sufeream de sofer, doar ca inainte, avand 2.0 , era chin ..
acum o bagam in a doua ma plimbam in rond, si ii dadeam pur si simplu treptat si pleca singura linistita.. Asta fiind de altfel motivul pentru care am vrut configuratia asta , ca speram sa nu am probleme, acum in a 2-a , are putere sa urce in ture si sa haleasca acceleratia .. 2.0 trebuia sa-l tin in blana.. ca sa urce si era chin si nu urca si etc, asta e perfect :) sa vedem si pe uscat daca are putere cu roti mici sa urce :) |
felicitari man, ai grija de ea si sper sa te vedem pe la 4tuning days 2009:D. take care
|
poti sa urci si tu mel din videoclip ? https://www.youtube.com/watch?v=EfNgAaMJGEk
te rog frumos ! Maxim repect ... meriti ! |
1 Attachment(s)
sigur frate,placerea e de partea mea
*** rugaminte @ moderator -- sa scoateti sticky plz, de pe topic, ca am inapoiat banii , nu mai e graba cu motoru de 2.0 .. diferentialu nu-l mai vand insa , in continuare,vand motor de 2.0 12v cu 250 de euro .. p.s: scuze ptr deranj tuturor .. |
ahahhahah 53 de views ? :D nenorocitilor,parca nu va placeau manelele :D
masina e inca la garaj :( nu prea am timp (din cauza muncii) sa ajung pe acolo sa mai rezolvam ce mai e de facut :( hanne,scrie-mi frate si mie aici ce naiba mai am de adus odata aeroterma.. apoi ,cablu de acceleratie parca tpsu mi-a zis bbnu ca mi-l face el .. .. si altceva ? ce ar mai fi ? cand vin sa vin pregatit :) -- sant0s , postez de la munca si sunt pe useru colegului :) |
merg si manele fratimiu :D.....o sa vreau sa ma ajuti si p mn cu ceva dar nu acum....mai e un urs care tre sa vina...:D
|
eu o ard de vreo 4 zile pe live la greu.....:)):))
in special salam.....ZANA ZANELOR.........:)):)):)) |
2 Attachment(s)
mama ,tre s-o incerc si eu , maine , cel putin teoretic, ma duc sa iau masina de la dani :D nici nu vreau sa-mi imaginez ce naiba fac pe melodia asta cu ursulica :D
am urcat melodia jakale :D si-am urcat si-o poza de la gala anms3ani:D cu tot clubu , mai putin eu,da merge :lol: |
bravo voua boss......treaba buna........
eu am altfel melodia....dar e tare si asta.....aseara la 400 m-am dat pe ea.....:)):)):)) intr-o seara m-am dat si pe radio TRINITAS........:lol::lol::lol: |
Quote:
:lol: |
pai nu imi bat joc......chiar m-a ajutat.......:))
santose uite un live belea...mie imi place cel mai mult........ deci cati plamani sa aiba ala frate?........ http://hk.youtube.com/watch?v=W_JUmWIwjL8 |
Quote:
ca selciuc ... mai rar :D e bine omu' ... |
selciuc e unic........dar hai ca o dam in off si ne cearta santos....
dar e tigan de-al meu..........:)):)) |
Quote:
|
vedeti ca nu e selciuc ala la clarinet.. e saly :) selciuc canta la saxofon :) scz de off
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning