Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

VaLeX 25-02-09 23:18

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2100117)
Astazi am reusit sa duc masina la R.A.R. pentru autentificare cu ajutorul baietilor din KATANA TEAM care nu te lasa la greu fapt pentru care le multumesc mai ales lui Podx si lui Buddy_lexx. Bafta!

nush dc m-ai sunat, ca n-am apucat sa zic nici macar alo , ca am ramas fara baterie , sper sa nu fi fost nimic urgent ! :)

claus77 26-02-09 14:17

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2100986)
nush dc m-ai sunat, ca n-am apucat sa zic nici macar alo , ca am ramas fara baterie , sper sa nu fi fost nimic urgent ! :)

Nu era nimik important eram cu Pod si cu Buddy la o cafea si voiam sa vad ce mai zici...Bafta!:D

eleeron 26-02-09 19:18

Asta imi place la voi domnilor, ca sunteti uniti ! Hai ca v-am pupat pe portofel :D:D:-)

buddy_lexx 26-02-09 21:13

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 2102978)
Asta imi place la voi domnilor, ca sunteti uniti ! Hai ca v-am pupat pe portofel :D:D:-)

:D ma bucur ca ai constatat treaba asta!:P bafta!

eleeron 28-02-09 14:15

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2103301)
:D ma bucur ca ai constatat treaba asta!:P bafta!

Eu am constatat asta demult ...numai ca nu am facut-o public :D

App cine ma poate ajuta sa-mi fac si eu un flash cum are buddy la semnatura ? ii dau eu pozele ...mc fain

Scarto 03-03-09 17:54

Cata invidie si ura exista pe forumul asta ..doamne..n-am vazut nicaieri ..cum deviezi putin de la un subiect, cum se baga N useri in seama sa te atentioneze ca esti off topic .. si daca mai au si "functii" iti mai sterg si posturile. In loc sa fie un forum unit unde se poate vorbi orice oriunde ... e un loc unde toti stau la panda. Drept urmare am luat decizia sa o las mai moale cu acest forum si sa reduc posturile... totusi ar trebui sa le fie rusine celor care se simt (si se stie ei)

Ali_ump 03-03-09 22:15

Aici poti sa spui ce vrei tu! Eu ti-am sters postul si nu era vb de invidie ! SCRIA CLAR : POZE REVISTA NSL!!! Comentariile inutile n-aveau ce cauta! Nu mi-e rusine de nimic ... eu nu vreau sa stau sa caut printre posturi inutile niste poze intr-un thread cu poze!
Culmea , numai tu te-ai suparat, restul la care li s-au sters nu!
Fiecare e liber sa faca ce vrea! Poti sa o lasi mai moale...sau poti sa vii sa ne cunosti personal si ai sa vezi ca nu e cum chiar cum crezi tu!!!
O seara buna!

flp_e30 06-03-09 12:13

kut drifter pt shouri in 2....3 dar cu e30!!!!

nu esti nimeni interesat de asa ceva????sau sant singuru.......nu mas mira

johnson 06-03-09 12:50

Eu m-as baga oricand si stiu cum se mananca asta, dar a mea nu e gata si nici nu am autoblocant, iar alta specilizata nu e prioritate momentan. Treci pe la mine sa discutam cand ai timp

Ali_ump 06-03-09 13:31

Quote:

Originally Posted by flp_e30 (Post 2123961)
kut drifter pt shouri in 2....3 dar cu e30!!!!

nu esti nimeni interesat de asa ceva????sau sant singuru.......nu mas mira

Ma bag eu dar...n-am masina:)

B16SIX 08-03-09 07:27

AUTOTUNING by Alin ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 matie LA MULTI ANI !

Ali_ump 08-03-09 13:21

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!

buddy_lexx 08-03-09 13:43

LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR SI DIN PARTEA NOASTRA..KATANA TEAM!:D

FLAME 08-03-09 14:03

LA MULTI ANI TUTUROR DOMNISOARELOR SI DOAMNELOR SI DIN PARTEA MEA!!!

Ionut90 08-03-09 14:51

LA MULTI ANI LA TOATE DOMNISOARELOR SI DOAMNELE SI DIN PARTEA MEA.

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning