![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
@cretu_bs- frumoasa buburuza , am avut si eu tot o buburuza si a iesit foarte frumos acum depinde de tine
@Ruffy RUF - e blana e34-le. @jurec10 - frumos a4, sa ai grija de el @PiTyK - frumoasa matza @DariusAlexandru - frumoase jante si se potrivesc mai bine decat cele vechi:) Am rezolvat cu toba full inox a costat 1200 lei , am un sunet frumos :X , si acum caut niste jante dar nu stiu ce sa iau , inca nu m-am hotarat , daca aveti de vanzare sau o sugestie spunetimi. |
1 Attachment(s)
@Cristi.megane: Aştept să văd facelift-ul.
@PiTyK: Mă bucur că schimbi finala. @killer23: Ce motor îi vei pune? @sYdanyel: Zici că e din ou Kinder.:lol: Spor la lucru în continuare. @Ruffy RUF: Susţin spusele lui jurec10,nu arată prea bine. @jurec10: Ce e frumos,e frumos domnule. @Ruffy RUF: Singurul lucru care l-aşi schimba ar fi jantele.Sau cel puţin vopsirea miezului în argintiu.În rest e super. @cretu_bs: Pare a fi foarte îngrijită.Baftă cu ea. @Iulianroscatu: Nu am văzut niciodată set de Ronal Turbo-uri pe modelul tău de VW.Ai putea încerca. :D Quote:
Dacă nu ai urmărit ultimele modificări ale maşinii te anunţ că maşina acum rulează pe un sistem air-ride. |
3 Attachment(s)
Salut!
Revin cu ultimele noutati: Azi-dimineata au sosit jantele si cauciucurilesi le-am pus.Cam azi..poate seara ar trebui sa vina si interiorul.Cum a venit,il si pun.Abia astept sa dau o tura:X Aripa de langa a ajuns cam acum o ora.De atunci ma chinui sa il pun,ca nu intra:( Masina arata cam asa: |
5 Attachment(s)
Astazi de dimineata mi`au venit cele comandate:
Suspensii - Arcuri Amortizoare Discuri frana +etrieri Am gasit in obor ieri niste jante care dupa parerea mea dau bine pe golfulet:X Si cum am venit de la obor la gara in constanta era parcat un bmw e46 neinmatriculat l`am sunat pe propietar si am negociat pretul si am dat 5500 E pe el |
Iulianroscatu=>Mersi!defapt e S4:twisted:
Darius=>Mersi,facem o sedinta foto?vb mai multe pe mes |
Quote:
oo baietzi am uitat cumva sa mentionez cata mai herghelia am sub capota?:)) 875 Hp ... am pompa de motorina in curte:)) |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
@..::AnDy007::..: Te mişti bine.Mult succes în continuare.
@Rid3r*RaCe: Exceptând roţile,E46-le e perfect.:D Interesante jantele pe de Golf. Pun câteva poze de ieri,uitasem de ele. :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am fost astazi prin targ si am gasit: capota si oglinda stanga.
Si le-am montat,am dat comanda de bara fata,faruri,oglinda dreapta... DariusAlexandru-Arata bine golful.Bafta cu el incontinuare. |
9 Attachment(s)
Am reusit sa montez pana la urma aripa,si intre timp venisera si scaunele.cum am terminat cu aripa,am montat scaunele.
SIIIII,am scos-o la o plimbaricaaaa,prima ei plimbare cu mine la volan,e geniala:X scaunele sunt foarte confortabile siii ce imi place,arata super se conduce super,ce sa ii mai ceri?aa da,sa fie inmatriculata,asta sa ii ceri.Azi nu cred ca apuc sa o duc la inmatriculari.Poate maine la prima ora. Darius,VW-ul tau arata super:X Rider...ce planuiesti sa ii faci la BMW? Asa arata masina acum:X |
Quote:
-Motor Stock -Jante Stock -Vopsire Noua -Inmatriculare BMW`ul va fii masina de zi cu zi !!! |
2 Attachment(s)
Am cumparat azi finala noua si jante Borbet A.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Astazi am curatat putin motorul si iam facut o resoftare si amns de la 173 cp la 186 cp.Cred ca motorul asta va ramane definitiv pe masina deoarece de la E90 numi doresc mari performante,ci doar sa fie o masina de zi cu zi putin modificata estetic. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning