![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Simpatica surioara ta....
|
si dak imi aduk eu bine aminte e si libera :D
|
sa-ti traiasca sora frate ca e frumusica foc...
|
Quote:
Aaaaa din ce in ce mai bine....de ce nu o inviti si pe ea pe aici? Si mai pune niste poze sa ne mai clatim si noi ochii cu asa fapturi gingase. :) |
voi kiar kredeti k e sora lui?poate virtuala....
|
pai nu virtuala dar nici de sange :) e una dintre bunele mele prietene :D
|
3 Attachment(s)
sa vad cemai gasesc prin calc :D
astea sunt niste bune pretene :P |
aoleu ca o sa ti-o iei u cand o sa afle prietenele ca ai pus poze cu ele :) :) :)
m-ar manca si pe mine sa pun niste poze ca am super prietene dar nu-s tradator spre ghinionul vostru:) PS:majoritatea sunt blonde la mine ...si nimeni nu le-ar refuza :) :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
mi s-a pus pata! tre sa pun si eu o poza :) doar atat
|
Bai deci.... nu stiu ce sa zic..... Tulcea este aproape de Cta si vin destul de des pe acolo.... poate imi zici si mie vre-o adresa ceva :)
|
nu mai vrei tu ! :) :) :) am amice si prietene misto... dar nu le afisez nicaieri, altii imi cer id-uri logic ca nu le dau... ce draq... eu de 17ani ma chinui sa adun ceva.... :) :) am amice si in CT la fel de dragute si blondute... in BZ am o bruneta de cls a8a care e super draguta a aparut si in coolgirl... in buc am o singura amica la fel de blonduta,dansatoare de streed dance... si cam atat! :)
|
Ia arata ce ai in Cta :)
|
no can't do that ! :) 17-18 anisori virginele, nu-s de u oricum :) acum serios vorbind nu arat ca nici nu se stie cum se afla si se supi pe mine.. am sa vb cu ele si daca imi dau voie am sa pun... tie in special o sa-ti trimit cu autograf :) :)
|
3 Attachment(s)
hai sa mai pun si eu cateva poze cu o prietena.are cei mai tari ochi dintre toate prietenele mele. deocamdata doar pozele astea mici le am aici (la firma)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning