![]() |
|
Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...
1 Attachment(s)
Quote:
|
sa stii k am incercat si asa ... dar nu a mers ... imi zicea ceva de cumparat quicktime'u ... oricum mc mult ;)
|
vreau si eu ceva Trance mai nou......poate ma ajuta Mustangu ?? te simti ? :) :lol:
|
Nu ma ocup de aceasta arie !
Daca te intereseaza tech-house, house, minimal, deep ... poate te pot ajuta ... |
Quote:
trance e de gay...drept dovada si tiesto incet incet se retrage spre tech-house...se simte o mica diferenta :) minimalu sa rupa :X |
Quote:
|
Quote:
atuncia da niste minimal......pfua..de ce nu va mai place trance mah ? :) |
trance-ul nu mi-a placut niciodata ...
orlando ... roaga-te sa nu mai intre trixi pe forum ca te sparge =)) |
Quote:
un mic villalobos...:D |
Hybrid-Fatal Beating // e mai slow piesa dar e mishto rau...:D
|
Quote:
drept vorbind.. nici o muzica...nu poti sa o clasifici ca fiind pentru gay....;) Quote:
si sa nu fiu offtopic.. ca voi..;) il recomand.. pe ALEX... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2743 |
Quote:
faptul k p la noi,efectiv nu sunt oameni kre cunosc trance-ul..ptr k in zona est nu e la moda,nu inseamna k trance energy si-a pierdut farmecul...intr-adevar,a devenit o muzica numai ptr cunoscatori...si din cauza asta eu zic k ar trebui sa te mai gindesti inainte d a zice k e gay...;) p tiesto,iara mai lasati-l in pace!!!omu' nu isi mai permite sa nu faca music 4 the masses!!!el tre sa fie in top,cu orice pret..asa k s-a dat p muzica aia kre se vinde,si atat!!!:-) |
1 Attachment(s)
una extrem de tare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
Daca voi ati inteles altceva...probabil m-am exprimat eu gresit si imi cer scuze. Astept deep dish acum :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning