![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Salut..am si eu nevoie de un stop pe stanga. Are cineva? Daca aveti trimiteti un PM va rog.Bafta
|
Quote:
masina nu este ascunsa dar acum chiar nu este deplasabila...as veni cu placere o sa mai dureze un pic pana o sa poata veni:lol: |
in sfarsit am luat si o injectie pentru motorul m10.acum sa vedem cand o sa o montez
|
Quote:
|
pai hai fratilor sa facem o intalnire in vara ca suntem ceva oameni cu e21.stiu ca e greu dar o data pe an cred ca poate fiecare sa faca un efort financiar ;) . cand ma uit la cei cu e30 sau e36 ca vorbesc de intalnire si noi nu facem una ma apuca damblaua :D
|
2 Attachment(s)
iata si poze cu injectia
|
Quote:
|
250 ron completa.cu instalatie cu tot.
|
ia vezi si u poate imi gasesti si mie una ca vreau sa ma apuc de bmw...ca au venit caldurileeee..lelellee....daca doresti bineinteles..
|
Quote:
daca crezi ca se potrivesc de pe un E12 am tot ansamlu fata:arcuri , amortizoare ,etriere discuri, brate si bara stabilizatoare etc |
1 Attachment(s)
Quote:
...Cine dorea sa vada un bord de e36 coupe pe e21....acuma exista... ultima modificare facuta in constructia rechinului meu... Stiu ca o sa fiu contestat si numit un pagan si profanator...dar nu am putut sa salvez bordul si instalatia originala de e21 si am folosit o instalatie electrica de e36 si am folosit si bordul.... |
Ma intereseazasa cumpar volanata , placa de presiune , elctromotorul (poate fi si ars ) si eventual discul de ambreiaj... DOAR de pe motorul M30 ( E12 , E23 , E24, E28 , E32)
Da-mi PM |
Quote:
|
Quote:
cine avea dezmembrari de rechin...sa imi dea pm ca am nevoie de cateva piese... |
3 Attachment(s)
l-ai facut de boala.mai bine lasa-i bordul original de e21 nu te apucai cu tiganii de-astea cu bord taiat si alte nebunii. cred ca o sa iasa ceva tare frumos. nu te supara dar masina asta nu se preteaza la modificarile in genul celor care le faci tu. si niste poze cu noua achizitie a lui axy jamaicanu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning