Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

stelian huha 10-04-09 14:23

Re: Club astra bertone

merge cineva la 4Tuning days?

flo_bbi 10-04-09 14:28

Maine pe la 2-3 o sa fiu prezent :) ne adunam mai multi cumva?

stelian huha 10-04-09 14:42

Chiar asa,ne adunam?

flo_bbi 10-04-09 14:56

deci Flo , Stelian .. next?

Renesys 10-04-09 15:00

Din ce am mers, cam toate masinile cu tractiune fatza si cp multi fac asa cand le dai talpa. La mine din ce am observat dupa ce am pus toyo pe 235/40/17 nu prea mai aveam probleme dupa resoft a inceput sa mai traga asa. Dar depinde si cum e echilibrata janta si pe ce suprafata dai tare, la noi in ro cam peste tot va trage asa stramb, daca gasesti o pista klumea nu o sa mai faca cam deloc. Oricum aia nu e o problema la masina daca trage prea mult stanga dreapta se rezolva...

Problema la turbo, e turbina :)). verifica si tu pe furtunul de admisie sa nu fie ulei. si un test simplut sa vezi daca motorul e in stare buna cand e cald(motorul) scoate un pic joja de ulei si accelereaza pana la max, nu tre sa scoata pacolo ulei, fum ceva de genu. Eu am vazut multe care scoteau fum si ulei aveau motorul prastie.

VFFtuning 10-04-09 16:19

1 Attachment(s)
ACUM AM VENIT DE LA 4TUNING DAY !!!!bineinteles in timpul serviciului asta este avantajul meu pot face multe in timpul serviciului :) din pacate nici un opel bertone prezent....cu toate ca eu cred ca masinile noastre au mare potential pentru tuning ......in rest ai ce sa vezi masini, femei....va urez vizionare placuta celor care vor merge!!!..singura poza care am facut-o...marfa janta nu????

FastBoy 10-04-09 17:37

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 2227467)
ACUM AM VENIT DE LA 4TUNING DAY !!!!bineinteles in timpul serviciului asta este avantajul meu pot face multe in timpul serviciului :) din pacate nici un opel bertone prezent....cu toate ca eu cred ca masinile noastre au mare potential pentru tuning ......in rest ai ce sa vezi masini, femei....va urez vizionare placuta celor care vor merge!!!..singura poza care am facut-o...marfa janta nu????

da marfa janta,cred ca e pe 20 inchi,ma duc si eu maine:)))

spartaans 10-04-09 22:58

masa e si mai marfa...si e si alba? ma duc sa imi iau si eu..

FastBoy 13-04-09 09:28

baietii cu z20let am si eu nevoie de o parere: de cateva zile motorul merge intrerupt, se tureaza ft greu si tremuta motorul ft tare, eu suspectez bujiile dar nu sunt ft sigur...

gaitzu_yo89 13-04-09 11:32

volan pe dreapta

salut baieti..as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema dak puteti..am un bertone din 2002 motor de 2.2 benzina adus recent din anglia...deci volanul pe dreapta...aveti idee dak se poate schimba volanul pe stanga..si dak da cam cat costa si unde pot face asta...:???:

algorunescu 13-04-09 12:09

Teoretic se poate dar trebuie sa dai de un mecanic priceput. Cred ca depinde si de masina dar am vb cu cineva care aducea bmw-uri din anglia si le muta volanul. Daca la bmw merge, probabil merge si la opel.

FastBoy 13-04-09 15:23

Quote:

Originally Posted by FastBoy (Post 2232911)
baietii cu z20let am si eu nevoie de o parere: de cateva zile motorul merge intrerupt, se tureaza ft greu si tremuta motorul ft tare, eu suspectez bujiile dar nu sunt ft sigur...

RE:....

algorunescu 13-04-09 15:25

Pune-o si tu pe un tester. Pot fi multe. Cam greu sa-ti dea cineva pe forum solutia. Eu am avut probleme cu bujiile si nu facea cum spui tu. Se tura normal doar ca avea intreruperi uneori.

stelian huha 13-04-09 15:28

pot fi si fishele...dar cum spune algorunescu,un tester poate sa elucideze problema

FastBoy 13-04-09 17:28

pe tester am pus o deja si nu a dat erori:shock:,si ca sa citez mecanicu, "nu e doua,e sute de posibilitati":rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning