![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Dar fratii Mojilian au mers pe un Mercedes SLX mic, pe care l-au scapat " in decor " pe Babarunca - Raliul Brasovului, ( acolo eu am facut inchidere de traseu ....) si a fost si o Dacia in dotare ??? Scuze, poate mai incurc amintirile dupa cca 20 de ani ! Nu contrazic, dar parca.......nu au mers si cu o Dacia...dar poate eu incurs.....cate ceva..:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va salut pe toti cu respect, pun o poza aici cu Nea Fane, nevasta si fiul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si-n 2012 voi fi un laureat al Galei campionilor de la Sinaia ! Nu e lauda, e constatarea ca nu am depus armele !! |
NU sunt stresat ! Dimpotriva :-)
E o constatare ca efortul,pasiunea noastra nu e in zadar. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca una in seara asta....Titi Aur
|
Quote:
- participant CN VTM/circuit pilot Auto Rom Rally Team Auto : Mercedes-Benz SLK gr. H 1999 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Auto Rom Rally Team Auto : Mercedes-Benz SLK gr. H 1991 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Service Pitesti Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1990 - participant CN Raliuri copilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Service Pitesti Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1989 - participant CN Raliuri pilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport 4x2 tract. spate gr. C 1988 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport 4x4 gr. C 1987 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1986 - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1985 - participant CN Raliuri copilot - participant CN VTM/circuit pilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C 1984 - participant CN Raliuri copilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia 1310 gr. N 1983 - participant CN Raliuri copilot Dacia Pitesti - uzina Auto : Dacia Sport gr. C In plus de asta sa nu uitam ca Mojilian a condus ci celebrul prototip Dacia MD 87 |
Vezi ( Cornele ) cum e pe aici ?
Noi vorbim, mai comentam, mai postam cate o amintire...si....si... iese din ' boxa " road cu cate o '" piesa '" de ne " taie gazul " !! de unde le scoate ? ca ma enerveaza de numa- numa !!!:D:D:D si iar ia 2-3 ture avans !!:D:D:D |
da, Road......
am tacut !!:???: |
1 Attachment(s)
echipaj IPA SIbiu....cu Mihai Costinean si Rosca Eugen - Raliul Brasovului 1987
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning