![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte frumos Fairlane ! D'asta o sa ne lipseasca GMP. :cry:
|
Quote:
ON: damn hot muscle monster...imi place imbinarea asta de interior clasic, volan, bord, si sport, rollcage, scaune sport...spoilerul frontal e de mare efect, tipic american, facut din ciocan parca, intr un garaj obosit...nice nice! |
Quote:
Tu vezi cat de penibil poti sa fi? Ii zic nepot de cate ori doresc pentru ca-mi permit. Am incercat sa fiu diplomat cu tine dar nu meriti, tu crezi ca stai cu un copil de vorba? Da-mi un p.m si zi-mi ce sa-i spun, cum sa-i spun si mai ales cand. ON: Scuze nepoate ... insa daca promo se gandea de doua ori inainte sa posteze, nu deviam de la subiectul principal: machetele. |
14 Attachment(s)
sa trecem la lucruri mai serioase ...
Pontiac GTO - GMP 1:18 |
7 Attachment(s)
si cateva poze suplimentare ...
|
ai MACHETE man, nu te joci cu orisice. bravo si la cat mai multe
|
Nu mai faci fata cu prezentarile :D, una dimineata alta seara asa te vreau. Tot Fairline ramane in preferintele mele!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Imi plac mult de tot prezentarile tale cu figurine... |
Vai serif' ce-ai prezentat tu aici...:drunk:
Exact detail ala mi se pare cam de genul HW61, doar ca are cromul mai bun aplicat. Prima super piesa:!: Fairlane-ul...sincer versiunea street nu ma da pe spate, dar asta arata bestial...superb:yes: A doua super piesa:!: GTO asta cabrio...interesant...frumos totodata, dar parca eu prefer versiunea din anul 1966. A treia super piesa:!: Realizarile la toate 3 sunt de cea mai buna calitate:yes: Felicitarile mele:!::!::!: |
o masina pe placul meu :D doamne sa am un pontiac in curte ar fi ..8)
P.S visez si eu :lol::lol: |
9 Attachment(s)
hmh ... ciudat. am postat macheta asta acum 5 minute si mi-a fost sters postul. Poate nu se incadreaza la sectiunea machete ... :???:. Daca e, incerc cu ceva 1:235, eventual cu julituri si piese lipsa ...
Audi RS4 (b5) - OTTO 1:18 |
frumos,pacat ca nu deschide nimic..dar bine ca este:lol:
|
Frumos...n-am ce zice.Felicitari pentru achizitie.Ii sta bine langa restul de "inele".:grin:
|
deci e bestial pe culoarea asta!!!
nu imi imaginam acest Audi pe galben...frumoasa foc!!! lledo nu ai, intreaba sotia... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning