Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

Dark Side 15-10-11 14:41

Re: Machetele mele - steaua23

Foarte frumos Fairlane ! D'asta o sa ne lipseasca GMP. :cry:

CIPONE 15-10-11 15:53

Quote:

Originally Posted by promo (Post 4646620)
atunci imi pare rau sa te anunt ca nu citesti ce se scrie( pe o parte e bine ) , dar radu ii zice nepoate la fiecare postare a lui...

nu inteleg care e treaba cu durutul ? nu m-am luat de nimeni cu ce poate sau nu.... poti sa colectionezi de la bburago la CMC , atata timp cat esti civilizat .

in fine nu vreau sa poluam topicul lui Andrei , care are toate respectele mele !!

pana una alta tu il poluezi cu remarci gratuit rautacioase si noi il poluam la randul nostru incercand sa ti explicam ca nu s fair aceste observatii...exista PM option unde ti poti exprima linistit micile frustrari sau diferende cu alti membri ai forumului;)..take it easy ca nu ti sade bine!;)

ON: damn hot muscle monster...imi place imbinarea asta de interior clasic, volan, bord, si sport, rollcage, scaune sport...spoilerul frontal e de mare efect, tipic american, facut din ciocan parca, intr un garaj obosit...nice nice!

radu_rs 15-10-11 16:26

Quote:

Originally Posted by promo (Post 4646529)
poti sa o lasi mai moale cu asta...stim toti pe forum ce este Andrei pentru tine si Andrei la randul lui stie !! Nu e nevoie la fiecare postare sa spui asta !

Tu vezi cat de penibil poti sa fi? Ii zic nepot de cate ori doresc pentru ca-mi permit. Am incercat sa fiu diplomat cu tine dar nu meriti, tu crezi ca stai cu un copil de vorba? Da-mi un p.m si zi-mi ce sa-i spun, cum sa-i spun si mai ales cand.

ON: Scuze nepoate ... insa daca promo se gandea de doua ori inainte sa posteze, nu deviam de la subiectul principal: machetele.

steaua23 15-10-11 19:01

14 Attachment(s)
sa trecem la lucruri mai serioase ...

Pontiac GTO - GMP 1:18

steaua23 15-10-11 19:02

7 Attachment(s)
si cateva poze suplimentare ...

vasyxplod 15-10-11 19:03

ai MACHETE man, nu te joci cu orisice. bravo si la cat mai multe

model collector 15-10-11 19:05

Nu mai faci fata cu prezentarile :D, una dimineata alta seara asa te vreau. Tot Fairline ramane in preferintele mele!

steaua23 15-10-11 19:09

Quote:

Originally Posted by vasyxplod (Post 4647167)
ai MACHETE man, nu te joci cu orisice. bravo si la cat mai multe

Pai in general nu ma joc cu ele :lol:

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4647175)
Nu mai faci fata cu prezentarile :D, una dimineata alta seara asa te vreau. Tot Fairline ramane in preferintele mele!

Mai am cateva ca sa ajung cu prezentarile la zi. Fairlane-ul il urmaream de mult in versiunea street. E o macheta care imi place enorm chiar daca are defectele ei (vizibile de altfel ) si sper sa o iau candva si in versiunea cabrio.

2010 15-10-11 19:50

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4647175)

Ca bine mai zici bre!
Imi plac mult de tot prezentarile tale cu figurine...

radu_bv 15-10-11 19:50

Vai serif' ce-ai prezentat tu aici...:drunk:
Exact detail ala mi se pare cam de genul HW61, doar ca are cromul mai bun aplicat. Prima super piesa:!:
Fairlane-ul...sincer versiunea street nu ma da pe spate, dar asta arata bestial...superb:yes: A doua super piesa:!:
GTO asta cabrio...interesant...frumos totodata, dar parca eu prefer versiunea din anul 1966. A treia super piesa:!:
Realizarile la toate 3 sunt de cea mai buna calitate:yes:
Felicitarile mele:!::!::!:

flypr0ject 16-10-11 18:32

o masina pe placul meu :D doamne sa am un pontiac in curte ar fi ..8)

P.S visez si eu :lol::lol:

steaua23 16-10-11 23:21

9 Attachment(s)
hmh ... ciudat. am postat macheta asta acum 5 minute si mi-a fost sters postul. Poate nu se incadreaza la sectiunea machete ... :???:. Daca e, incerc cu ceva 1:235, eventual cu julituri si piese lipsa ...

Audi RS4 (b5) - OTTO 1:18

Andrey_9 16-10-11 23:33

frumos,pacat ca nu deschide nimic..dar bine ca este:lol:

FED express 17-10-11 05:33

Frumos...n-am ce zice.Felicitari pentru achizitie.Ii sta bine langa restul de "inele".:grin:

2010 17-10-11 19:40

deci e bestial pe culoarea asta!!!
nu imi imaginam acest Audi pe galben...frumoasa foc!!!
lledo nu ai, intreaba sotia...

All times are GMT +2. The time now is 06:47.

- Copyright 2026 4Tuning