![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu-mi iese din cap . am sris in urma cu 2-3 pagini si intamplarea mea . am incercat sa ies , prieteni , prietene , etc . totul ok . dar dimineata cand ma trezesc ma trezesc cu gandul la ea . si toata ziua nu-mi iese din cap . Nu ma gandesc la ceva anume legat de ea ci doar la faptul ca imi e foarte greu ca nu mai suntem impreauna si am un gol in stomac . Nici nu mai mananc dimineatza :)) . de 3 zile nu am vorbit , nu stiu . sunt ingandurat cam asta e si nu pot sa scap de gandurile astea . nu mai stiu ce sa mai zic dar ma distrug putin cate putin .. in tot ce fac .
|
ma inscriu si eu de acum la sectiunea asta.... nu de alta dar sunt indragostit rau deja :D
ieri ma chinuit toata ziua si a reusit sa`mi faca un ochi rosu.... asa si cu catelul meu, la vazut prima data a tipat de mama focului, dupa 5 min i`l alerga cu fucrulita :) |
Quote:
Aseara eram cu masina prin oras ... si am vazut-o pe strada ( era cu o prietena ) ... poate m-a vazut / poate nu ...dar nu a schitat niciun gest :(... ma gandeam sa intorc masina ...sa o salut ..dar pana la urma m-am tot dus inainte :(. |
am vb in seara asta cu ea . mi-a zis sa astept ca ne vom impaca dar ne impacam cand simte ea nu vrea sa ne impacam din obligatie doar ca vreau eu si ca mie mie greu acuma . i-am spus cat de greu imi este fara ea i-am spus ce am facut sapt asta . o sa astept dar e grea rau asteptarea asta . e grea rau :(
|
Asteapta mult si bine, nu se va intampla nimic bun.
Ti-o spune unul realist. |
Quote:
Quote:
Quote:
Acum Mustang daca tu ii spui lui ca o asteapta pe aia muuult si bine, ai perfecta dreptate...si ar trebui si el sa inteleaga asta! Doar in American Pye si alte filme americane raman prieteni si in final se impaca... |
cel mai rau e ca nu poti sa iti stergi amintirile... amintirile raman undeva in tine si nu ai cum sa le stergi si uneori iti revin si atunci dor. daca ma vezi intr-o zi obisnuita nu ai zice ca mai simt ceva pentru fosta pot sa o injur sa o iau la misto, pot sa ma vad cu ea si sa mi se rupa... dar sunt zile ca cea de azi in care din motive pe care nu le stiu imi aduc aminte si nu mai pot ramane rece... daca as vedea-o acum tot ce as vrea ar fi sa o strang in brate si sa o sarut... nu as putea niciodata sa uit ce mi-a facut, nu vreau sa ma mai impac cu ea si totusi as vrea doar sa mai simt cum ma simteam odata: sa o tin in brate si viata sa treaca pe langa mine... sa simt ca nimic nu mai conteaza... acel sentiment as vrea sa il mai gust chiar daca doar pentru o clipa... a trecut un an de cand nu mai suntem impreuna si pe oricine as strange in brate nu mai e acelasi lucru... maine daca o sa ma intrebe cineva daca o mai iubesc sau nu as raspunde ca nu insa ma doare ca inca mai am asemenea momente in care as putea sa uit si ceea e de neuitat doar pentru o clipa...
|
Am aproape 2 zile de cand ma chinui sa sterg unele poze de prin calculator :( ( poze cu amandoi ) ... nu reusesc :(. Imi aduc aminte de toate momentele care au fost in zilele in care am facut acele poze ( imi aduc aminte orice detaliu ) ... :(. De o saptamana ies zilnic cu prietenii ...toate bune si frumoase ... dar cand ajung acasa iar ma gandesc la ea :(.
|
Quote:
|
Quote:
|
e dureros cand dai de poze si te rastalmaceste. cel mai bine e sa le pui undeva pe photobucket ca poate vrei sa le mai ai, si pe cele din calc i`ti calci pe orgoliu si le stergi... oricat de greu ar fi
|
Quote:
Quote:
nu fii tantalau . stii cum suna asta : am sa imi fac un prieten , daac nu merge cu el ma impac putin cu tine , cand vreau sa imi fac altu iar iti dau viteza ... etc . nu fii carpa ei . vrei sa vezi cum sta treaba ? nu o mai suna nu o mai cauta cateva zile DELOC , si apoi spune-i ca te-ai gandit bine si ca nu mai vrei sa te impaci , si in momentul ala ea va intra in panica , are doua posibilitati , sa zica hai sa ne impacam pentru ca va realiza ca tu te-ai saturat si s-ar putea sa te piarda , pentru ca tu esti acolo langa ea , CAND VREA EA ceea ce nu e ok , sa se stearga cu tine pe picioare , sau , varianta a doua sa scapi de chin si sa iti vezi de alte tale sa iti faci pe altcineva ;) sucess .. gandeste-te mia intai la tine , daca meriti sa suferi , dupa aia la ea , fii egoist .. dar nu merita ;) ti-o spune stan patitul , si acum imi e muuuuult mai bine .. chiar mai bine decat cu fosta ;) si crede-ma ca se poate ; ti-e frica , ca nu gasesti una care sa ti-o suga ?? gasesti ;) eu am gasit din prima .. sau sa iti faca un handjob ? am gasit ;) sau sa o ia in cur :) .. e nu .. am gasit .. trebuie sa stii ce si sa cauti . ai marele avantaj ca ce ai facut cu ea .. nu vei face cu a doua , sau vei face mai multe , experimantand , ea nefacnd ce ai facut tu cu fosta ;) exemplu ??? ti-l pot da dar e destul de scarbos :)) il faceam cu fosta , asta nu a facut , dar ii place sa eperimenteze , si drept dovada acum fac si cu ea , mai e putin de lucrat , ca si-a mai dat pe fata si in ochi , dar is multumit :D :twisted::twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning