![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Ca-i neagra am vazut, da' cat de mare e aveti idee ? :lol:
|
Quote:
|
Stai sa scot jucaria si vezi cum ii dai si tu de gust
|
Quote:
|
ne ardem in jucarii ?
Quote:
care face cinste cu o cafea ? |
Tu, fireste :lol:
|
da' e chat curat, nu mai e cafenea :)
|
la cafenea vorbim despre cafea:P sper ca nu suntem prea off topic daca da ne cerem iertare .. chit ca nu promitem ca no sa se mai intample .. da orcum idea e ca .. asa prin glumitele astea mai vad si cei ce ink nau avut "curajul sa vina la intalnirile de vineri ca nu musca nimeni (decat la comanda ):P:))
|
Quote:
nu misca NIMENI ! app un tenis ceva ? :) |
You're on, biatch. Hai deseara, si poate mai adunam niste acoliti. Care se mai baga la un tenis cu membru' inferior ?
|
Caruntule, glumeam cand spuneam ca ai BMW pt fetite, sper ca ai luat-o ca atare.
La "tampenii" stiu ca esti bun .....:)) :)) :)) :)) :)) :)) "Excesul de cofeina dauneaza grav sanatatii" - asa o fi? Mie se pare ca imi prieste. |
Vezi ca suntem mai multi care conducem trompete de-astea din 3 litere, da' macar daca la masini nu ne pricepem, simt eu ca macar la un tenis o sa ne-ncingem deseara.
|
nu ma bag ca dau cu stangul in dreptul :))
Nenea, nenea, nu imi dai si mie o trompeta din aia cu 3 litere? :) :) :) :) sa vad cum canta? momentan conduc trompeta din 2 si 4litere, asa ca numia una din 3imi mai lipseste :)) |
Nu pot, ca-mi trebuie ceva cu care sa-l tachinez pe ala mic si negru de respira greu :lol:
|
am si eu o intrebare: de ce a disparut topicu cu examenul auto ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning