![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
civic :acum plec sa iau niste jante pe 15" + anvelope de iarna cu 450lei,poate le iau si mai ieftin daca omu vrea sa mai negocieze :D.
supra: azi dimineata la 11 mi-a venit comanda pe care am dat-o acum 2 saptamani din anglia pentru portbagaj carbon,stop dreapta si bara spate pe care le-au montat baietii de la service-ul unde sta parcata si se pregateste de modificari..va mai primi si niste praguri noi,dar vad ca nu ajung... poze noi cu civic diseara sau maine dupa ce voi monta noile jante :D tomas: imi place grila de la volvo,si arata foarte bine masina ta. daca ai nevoie de ceva piese spune-mi mie,am un volvo ca al tau,doar ca-i fara motor in rest toate piesele sunt bune equinox: cam multe bmw-uri ai dar arata bine toate :shock: darius: poze..nimic? radu_cainamisir: mersi :D |
2 Attachment(s)
-Cristi.megane- baftă cu Civicu', arată destul de ok.
-R.Equinox- te bagi la drift cu e36-le ăsta ? e21-ul este demențial.. baftă cu el! -Tomas_SlrR- sincer, eu zic că arată mai bine īn vechea culoare. -Rid3r*RaCe- arată destul de bine mașina, farurile nu īmi plac. -KidForDrift- baftă, cu e36-le. să ghicesc, ai dat eleronu' jos pentru un CSL Look al portbagajului ? arată foarte bine ae86-le, baftă cu el! -UserName615- arată foarte bine e21-ul, baftă cu el! īmi place culoarea, e deosebită. -DariusAlexandru- arată foarte bine așa lăsată, te murdărești un pic și pui jantele de aluminiu să vedem cum dă cu ele ? ________________________________ E36-le meu a primit și el setarea de iarnă, ce constă īn: -bară față OEM; -bară spate OEM; -praguri OEM; -oglinzi OEM; -eliminat portbagajul THULE; -eliminat eleron M3 GT BIG; -jantele vechi de M5 E39 cu gume de iarnă pe 18"; -am mai săltat-o de față, de spate nu a fost nevoie pentru că s-a mai ridicat din cauza mărimilor jantelor; -am schimbat finala cu una mai silențioasă:oops:; -am fost și am colantat kit-ul OEM, īn negru lucios. Attachment 2601921Attachment 2601922 Urmează(săptămāna care vine): -să vānd E46-le; -să cumpăr faruri noi pentru E36; -să scot distanțierele de pe spate de la E36; -să cumpăr table+gume de iarnă pentru E28. PS: Īmi cer scuze, am uitat să activez umbra. |
3 Attachment(s)
Equinox-pleaca ma cu cazanu ala de aici :)) glumesc=] iar ma umplu de matze?
Tomas-Lasi in urma politia sau te prinde:))? Cristi-Mai bine scapa de capota aia Tis- Arata bine Pisica mea a primit astazi o "perversa" =)) ma invarteam si eu nitzel.. si... o bordura nenorocita.. mi-a spart bara spate si desprins toba.. |
2 Attachment(s)
Urc două poze de azi pt. cei care au īntrebat ce mai face E36-le(Cristi şi Tom).
Aceasta este starea actuală a maşinii: Attachment 2602012 Attachment 2602013 @KrYpToN: De aia nu te dai pe strada.Keep it on the track. ;) @Tis-ul: Anul ăsta nu o să mai vezi jantele de aluminiu.Aşa rămāne pānă la anul. Īmi place mult că "menajezi" kit-ul M.Bravo. @Cristi.megane: Foarte foarte frumos Supra-ul. @Tomas_SlrR: Īntr-adevăr arată ciudat evazările fără jantele alea late.Dar leagea e lege. Sincer,arăta de 10 ori mai bine īn vechea culoare.Nu arată rău nici acum,dar īnainte era superbă,mai ales cu jantele alea albe,late. :rolleyes2 @R.Equinox: S-o stăpāneşti sănătos.Felicitări. |
:arrow:KrYpToN - pai pe maine ma uit la cineva in curte ca are 10 hectare de Motani dezmebrati .. si vad ce e acolo acu ce culoare o fi nu stiu:D
:arrow:Thomas - la ora asta e vopsita numai ca am decis sa schimb interiorul COMPLET:D Motanul a fost vopsit si a iesit din cuptor la 16:30 , ma apuc de interior ca nu merge contarxtul de culori .. scaunele le retapitez ori le schimb:lol: acum nu stiu :oops: Spor la munca la fiecare |
3 Attachment(s)
Am mai schimbat niste chestii pe la masina, adica i-am pus proiectoare si o finala cu 2 iesiri.. Si pozele
|
2 Attachment(s)
Darius-e bine rau pisi :))
Balint- Oke ms ^^ GRID-Urla dupa niste jante matza ta Am gasit acu vreo ora o camioneta GMC :D si am cumparato ^^ Arata si merge bine ;) Vreau ceva low low lowww pt ea ^^ |
1 Attachment(s)
R.Equinox-Arata super "Animala"
quick-Cu mine a vorbit si eu l-am rezolvat cu E36-le. Daca vrei si tu...cu mine vorbesti! Tomas-Bai...m-a costat 350e...m-a ajutat un cunoscut. Poate imi dai o idee pentru jante la E36. Cristi-Deci daca i-ai pune capota originala...ar fi super faina! Tis-ul-Asa este:-P. Multumesc la fel! Balint-Sa vedem, sa vedem, sa vedem, sa vedem...ce'o sa iaaasssaa!:lol: Gris28-Interesant:rolleyes2 KrYpToN-De ce vrei sa o strici? Da jos tobele alea...pastreaz-o cat mai classic posibil. Si pune-i un V8 mare:lol: _________________________________________ Am reparat motorasele de la faruri. Erau pline de praf si vaselina:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Stateam cu Darius azi si ne uitam lung la e36-le meu...Si am zis sa iesim la o tura..sa vedem cum se comporta...pot sa spun ca a fost super!..motor trage foarte bine...am facut si o lista cu tot ce are lipsa
Bara fata Bara spate Praguri Far dreapta Oglinzi Traseu+finala Si cam atat..urmeaza sa fac mici modificari La mecanica Unghi de virare marit Planetare cu cap lung Diferential Autoblocant Telescoape+Arcuri intarite bari de rigizidare 22mm fata..24mm spate La motor Va fi un V8 luat de pe un e39..motorul e in stare perfecta!.. Siguranta Rolcage Scaun sport la sofer..in rest totul scos Centura in 4 puncte Volan special pentru drift.. Cam atat..imi mai vin pe moment idei:) Attachment 2602250Attachment 2602251 @Tomas_SlrR-Te-a oprit politia?..ti-am spus ca e prea rabla ca sa poate sa circule..dar tu nu..:))... @Cristi.megane-da..am 3 BMW-uri..tata-fiu-nepot:))))..Abia astept sa termin e36 sa ne dam o tura:) @Tis-ul-Da..va fi bagat la drift:)..Ma bucur ca ai grija de e36 tau..arata super! @KrYpToN-Abia ai facut-o si deja ai pocnit-o?:))))..Bravo ma:)..Frumoasa achizitie!..bafta cu ea! @DariusAlexandru-Chiar daca o vad in fiecare zii in garaj..in poze arata mai bine:))) @KidForDrift-Mersi la fel! |
6 Attachment(s)
Volvo si noile jante de Volvo s60 8)
Attachment 2602290 Attachment 2602291 Attachment 2602292 Si Noua achizitie... Bmw e36 320i Coupe 8) (stiu ca are emblema de 316i dar e 320i ... scrie negru pe alb in talon ;) ) Motor 2.0l 24v benzina 148 Cp , 110 kW , 190 N-m , an 1999 230.000km reali Dotari : Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, ESP, Inchidere centralizata, ABS, Cutie automata, Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Geamuri electrice Alte Detalii : nu are rugina din cate am vazut eu motorul functioneaza perfect are jantele de iarna interiorul e original dar si pastrat foarte bine ... are ceva probleme la frane , suspensii Pe Viitor : Prin ianuarie o noua vopsea suspensii cat mai curand schimbat jantele cu unele mai moderne temporar ... pana ce da prima zapada :-) Attachment 2602303 Attachment 2602304 Attachment 2602305 --------------------------------------------------- Cristi.Megane - mie nu`mi plac ... deoarece nu sunt fan carbon sau stickerbomb ... ce conteaza e sa iti placa tie ;) Tis`ul - arata bine :-) succes incontinuare ... Krypton - ma oprisera ... ca nu aveam numerele puse pe masina :lol: Darius - nu spune pana nu il vezi cu noile jante 8) ... mai vrei vechile jante de pe volvo? 200e tot setul Balint - ce culoarea? Grid28 - arata bine ... :-) ... finala nu o dai? :D Krypton - o arzi in stil american :lol: ... hai ca vreau sa vad cum iese KidForDrift - acum chiar nu am nici o idee :???: ... iti arat eu niste poze pe mess in caz ca gasesc ceva ;) R.Equinox - ce sa poata " ragalia " aia ma ? :lol: tu nu vezi in cel hal arata ? :lol: ... reparo si dupa dai un drift cu ea :-) |
3 Attachment(s)
Am reusit sa dau jantele pe care le aveam pe ce vroiam eu.. Unele de BMW
Mi-am propus sa incep si eu un proiect de drift, si m-am hotarat sa incep cu Mazda RX-7 FC3S din 1989.. Cam veche, dar imi place... Am gasit-o cu 1800Euro, nu prea cunosc cu cat se vinde, cred ca am cumparat-o bine.. Singurul defect, volan pe dreapta .. dar nu e problema mare, nu prea va fi condusa pe strazile publice :D PS:Ma dispera cum ies pozele.. numai stiu ce sa le fac.. |
caut si eu un e36 cat se poate de ieftin si de jigait. Vreau sa fie stok si fuctional! atat :D E vorba ca vreau sa ma dau si eu in drift pentru ca pana acum numai masini tractiune fata si noi am avut, iar de ele imi e mila sa il bag joc :D
|
kid-Asa am cumparato :P
Equinox-Ce vrei maaa se mai intampla :)) Si toba trebuie sudata =]]]] Tomas-Arata bine ;) |
3 Attachment(s)
Sunt la equinox de aseara si lucram si la E36 si la AE86. E36-le e aproape gata...voi sta ceva timp la Equi sa lucram la masini...v-a fi super!:-P:oops:8):lol:
Deocamdata va pot arata cum arata Hatchi, Am scos tot ce avea la interior, ca sa fac un RollCage SelfMade:D |
2 Attachment(s)
@R.Equinox: BAAAA TE OMOR!! Cum sa dai ma frumusete de Datsun pe E36
Au ajuns piesele pentru AE-86! Alte noutati:-Weekendu asta nu am inchis un ochi, ma desfacut complet motorul. Am schimbat arborele cotit, pistoane, chiuloasa, axele cu came, filtru ulei+cooler ulei, esapament cap coada, diferential autoblocant(am mai schimbat ceva dar nu imi mai aduc aminte) Ce am schimbat la motor m-a costat 2000euro De la 7 m-am apucat sa scot piesele pe care le schimb, de aceea este asa "cheala masina" |
KidForDrift - eu nush dc nu ai pastrat`o pe cea veche ... o baga`i in campionate si gata treaba :-)
Plesa - arata bine :-) In Curand Inca o Achizitie ..... pana cand vine noua achizitie ... am fost de dimineata cu proprietarul la Bmw si l`am trecut pe numele meu .. am vorbit cu proprietarul si l`am convins sa imi lase mie numerele 1 saptamana pana cand imi scot eu altele :-) |
4 Attachment(s)
Da deci cam asa arata in acest moment Motanul 8)8)
Attachment 2602876Attachment 2602877 Bordul l-am vopsit in alb ca sa fie o pata de culoare8) Attachment 2602875 KrYpToN - uite daca te intereseaza am gasit una in stare aprope perfecta pe albastru daca vrei Attachment 2602878 :arrow:Thomas - hmm concurenta la Motani :lol::lol: .. sa ai parte de el 8)8) :arrow:Kid - aa deia nu a putut Equi sa vina sa ma ajute pe mine :lol::lol: .. spor la munca in continuare :arrow:Grid - arata bine 8) :arrow:Radu - ma hai la mine ca am un priten cu un motan pe albastru cu numere de Bulgaria ;) PS: de la ala i-am luat bara lui KrYpToN:lol: :arrow:Equi - Spor la munca ;) |
4 Attachment(s)
Salut baieti, dupa o pauza scurta revin si eu ( s-a stricat jocu', nu de alta:lol: )
M-am hotarat, motanul maine va primi numere definitive, si il voi baga in garaj peste iarna la hibernat.Momentan am doua poze cand testam jantele RH ale unui prieten. Attachment 2603027Attachment 2603028 Pentru ca trebuie sa am ceva cu ce umbla iarna asta, am cumparat o masina care imi place foarte mult si este foarte fiabila. Este vorba de o Jetta Mark 2 din '90 cu motor 1.9 TDI 90 cp de Passat B4.Este un motor foarte fiabil, si de asta am vrut masina cu acest motor.Are un consum extraordinar de mic!Are 220.000 km in bord, nu stiu cat de reali sunt.Culmea, e tot rosie ca si pisicu' :lol: 2 poze si cu ea: ( scuzati pozele foarte intunecate, vor urma altele mai bune ) Attachment 2603025Attachment 2603026 _______________________________________________ balint: Nu prea e frumos cu bordul ala alb.Nu crezi ca sare cam mult in ochi? Tomas_SlrR: Toti avem boala pisicii:lol: Frumoasa pisica oricum, dar eu zic sa scoti 316i-ul de pe spate, totusi de face de rusine.. KidForDrift: Motorul va primi ceva modificari? Tomas_SlrR Arata BESTIAL Volvo cu noile jante! R.Equinox: Hmm, V8. Suna foarte bine!:D DariusAlexandru: O sa umblii iarna asta cu el? |
:arrow:BATMAN - asta am si vrut :oops::lol:
|
5 Attachment(s)
:arrow:Grid28 : Arata bine jantele pe pisica .
Iti urez bafta in proiectul de drift ;) ! :arrow:KidForDrift : Arata bine ma , spor la treaba :o ! :arrow:Plesa : Cati bani te-a dus :shock: ? :arrow:balint : Bafta cu motanu' :-) ! :arrow:batman : Arata bine E36-le . Jetta ala e demential 8) ! :arrow:Darius : Sa iesim zilele astea la o sedinta , ce zici ? :???: __________________________________________________ _______ VOLVO 850R Deci , am o veste buna si una proasta .. Vestea buna - Volvo-ul a revenit in posesia mea . Vestea rea - Am dat Corrado-ul la schimb . Corrado-ul s-a dus pe mana fratelui meu , cel cu care am facut schimbul . La Volvo s-a lucrat cat de cat , dar l-am luat inapoi cu intentia sa il fac impecabil ! Pana acum : -am reparat usa pasager -am cumparat geamuri -stergatoare -etc Tomas m-a ajutat acum ceva timp cu evazarea jantelor ! Multumesc . Planuri : -curand voi vopsi masina , culoarea ramane de ales -masina a fost indreptata complet -curand or sa vina niste jante pe comanda , care le-am dat de ceva timp spun doar un lucru , 10J . -grila fata este la modificat -motor nou , ceva puternic -traseu cap-coada inox -finala cu 2 iesiri -cam atat imi amintesc Aaa , mi-am cumparat 4 flanse pentru a se potrivi rotile modificate perfect : -pe fata 20mm -spate 30mm Le-am montat doar pe fata si zic ca dau bine , pe spate nu am mai avut timp sa montez .. P.S. : Am refacut interiorul , arata ok . Vor urma modificari si la partea de interior si audio . BMW E36 La bmw nu s-a mai facut mai nimic .. expozitii , si iesiri noaptea in oras .. Tomas , sa urci poza / pozele cu mine de la drift te rog . Urc si o poza de azi de la curse .. |
2 Attachment(s)
Astazi Pisica a facut un schimb cu golfu.Mai exact am luat borbeturile de pe pisica leam pus alte gume si leam pus pe E36 iar tablele de pe E36 leam luat si leam incaltat cu gume de iarna si leam pus pe golf.Eu zic ca arata bine amandoua voi ce parere aveti.
tot azi au ajuns si bratele,suspensia si discurile de frana pentru urs.Acum ramane sa vorbesc cu jurec sa vedem cand are si el timp si sa le montam pe masina. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am ajuns azi si eu la garajul meu..ce pot sa spun..casa dulce casa:))...dupa o ora ajunge si Kid la mine...cu jafurile lui:))...
Bun..Ne-am apucat putin de e36-le lui si AE86...iar pe a mea...la sfarsit..si cel mai putin:))... Am dat jos 50% din motor..si partea mecanica din fata...Maine dau comanda pentru Telescoape Arcuri Discuri Frana Etrieri Fiecare are firma lui si marimea..deocamdata inca nu stiu..deoarece inca nu m-am hotarat..o poza cu bestia.. Attachment 2603311 @KidForDrift-Bun..testez si eu noul aparat de sudura..daca merge prost..macar sa mearga pe a ta:))).. @Plesa-Priveste partea buna!..Decat sa o stric pentru drift..mai bine ...stai calm..am vorbit cu omu..si a zis ca o sa aibe grija de ea ca de butelie:))) @balint-Mai bine mergea un grii sobolan:)..parerea mea..Bafta! @batman-Frumoasa achiziite..iar pisica arata foarte bine!..stiu ca suna V8 frumos..dar eu vroiam un V12:(..dar nu am gasit:( @sYdanyel-Ma bucur ca ai luat inapoi VOLVO!...Bravo!..Bafta cu el! @ionut.alex63-De cand golf 3 are 5 prezoane?....ai grija;) |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
I-am pus geamurile impreuna cu un prieten
+volan dar asta il las asa ca pe miercuri termin masina si ma duc sa o trec pe romania Attachment 2603400Attachment 2603401 Radu uite asta e, numerele is in portbagaj cere 1000 euro pe ea , 254.321 km in bord merge destul de bine are ceva ce bate nici el nu stie ce :???: Attachment 2603402Attachment 2603403 :arrow:sydanyel - Mersi la fel si tie 8) :arrow:Equi - GRII :lol::lol: Lasa ma ca arata mai smecher asa pe alb si daca o sa vezi ce mocheta i bag cred ca ai sa plangi :lol::lol: .. spor la munca la Motanul tau8) |
1 Attachment(s)
M-am decis
Telescoape Tokico D 6000 N/M Arcuri KSPORT Slide 96628 N/M de 7.50 Discuri de frana Brembo Aerisite de 330mm Etrieri Brembo cu 6 pistonase Bucsi Perfomante Negativare pe fata Diferential sudat Frana de mana hidraulica Ambreiaj Perfomant Bascule modificate Caseta de directie modificata pentru ture mai putine la volan si unghiu mai mare! Toate astea ma costa 1800E fara transport!..deci..cam 2000E..am dat in seara asta comanda.de piesele care am nevoie..restu le modific eu...imi ajung abia vineri..pana atunci..poate reusesc sa urc motorul... Intre timp..Kid a dat jos Scaunele ..volanul si bancheta spate.:))..Bravo ma..ai un os:)) Attachment 2603399 |
1 Attachment(s)
Am facut un test sa-mi fac o idee cum vine pe spate ..
teaserrrrrr |
2 Attachment(s)
poze cu brotacul,cu noile jantele de iarna si cu look-ul cu care va ramana pana la anul, oricum fara capota din carbon pentru ca miercuri voi lua una,dar e neagra si trebuie vopsita.
sydanyel: :shock: equinox: si eu astept sa ne dam cateva ture de-a latu :D |
1 Attachment(s)
8)Ceva de Noapte ... O alt fel de distractie :lol:
Sydanyel si al sau e36 :)) distractie maxima .. 8) aici era sa scap aparatul si a iesit poza asta :lol: Attachment 2603554 |
equi cand il pui pe picioare pe motanel ne intalnim undeva cu masinile sa mi-l dai si mie o tura? :oops: Te las si eu la volanul lui Polo :D
|
2 Attachment(s)
Am montat frana de mana hidraulica, am pus o placa in podeaua soferului, am dat jos ventilatia...si am pus 2 ceasuri deocamdata.:twisted:.
Equi- Am un os...nu?:lol: Ba milogule...:lol: tu ala care tot cerseai sa-ti fac tie cadou hidraulica, ca tu n-ai bani sa-ti iei...:twisted::evil::lol: |
5 Attachment(s)
Iar nu am dormit, da se merita, am montat toate piesele pe masina. Maine masina pleaca la vopsitorie, si eu in germania dupa suspensii.
|
Mi-am cumpărat maşinăăăăă!:D
|
7 Attachment(s)
BMW
-Am terminat cu ea maine ma duc sa o trec pe Romania 8) Attachment 2603996Attachment 2603999 -Interiorul ALB aprope in intregime 8) Attachment 2603997Attachment 2603998 AM CUMPARAT Chevrolet Corvette C1 19588) Attachment 2604000 -E ruginita 90 % daca nu si mai mult:???: -Imi pare foarte rau de Jante sunt mancate de rugina vai de capul lor:cry: noroc cu capacele alea ca mai arata a jante :lol: -Interiorul nu mai zic e dezastru:cry: Attachment 2604001 -Masina a avut un mic accident care a lasat niste urme :lol: Attachment 2604002 Motor nu are:cry::cry: 5.000 Euro (ps: in cazul in care masina in stare Buna costa peste 40.000 Euro ..) :arrow:quick - A dat domnul :lol::lol::lol: :arrow:Plesa - Bravo ;) :arrow:Thomas - Golanilor:lol::lol: :arrow:Cristi - I-ai pus o porecla perfecta BROTACUL:pistoles: :arrow:Sydanyel - OOOO ce fain arata:chainsaw::chainsaw: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Balint= Mersi de bara ;) e la vopsit acum
Cam sare in ochi bordu ala alb.. Batman-Arata bine sYdaniel-mai ai de munca la el Ionut-Masina portocalie cu rollcage verde :O misto =)) Equinox-Hai ca mai ai de munca la el ;) Kid-mai bine se da un bmw =]]] Plesa-Imi aduci si mie niste stopuri LED pt e36 de acolo? Balint-Arata cam ciudat man... bft cu cotetu ala vechi :))) __________________________________________________ ________________ E36-Am probat bara spate ;) sta bine xD dar imediat dupa am trimiso la vopsit.. ma duc mai tarziu sa o iau GMC-am cumparat Rollbar,bara spate noua si 2 finale mai normale ^^ |
2 Attachment(s)
Astazi E36-le a primit numere definitive.Taxa a costat 1.300e :cry:
Doua poze cu masina(am vrut sa fac mai multe dar am ramas fara baterie la camera) Attachment 2604159Attachment 2604160 Jetta momentan papa km. _____________________________ R.Equinox: Mersi.Nici pisica ta nu arata rau, dar vad ca planuiesti ceva misto8) DariusAlexandru: Si eu am hotarat asa.Parerea mea e ca nu merita sa le chinui pe zapada, mai ales cu sarea aia nenorocita pe drum. Plesa: Ce culoare va fi? quick_silver2: Oooo!:lol: balint: O sa te coste o avere reconditionatul Chevy-ului! KrYpToN: Mersi, nici e36-le tau nu e mai prejos! |
1 Attachment(s)
Teaser!
(E pus doar capacu..Maine ma apuc de motor!) Attachment 2604222 @sYdanyel-Valleu!!..ce bine se aseaza! @Cristi.megane-Si eu abia astept!..App..Da si stiker bomb jos..parerea mea:D @radu_cainamisir-Desigur....Mai intai sa pun motorul...apoi fata..si pot iesi la o tura..apoi intra inapoi in garaj..pentru spate.. @KidForDrift-:))..shht...nu mai da din casa:))...Am la dispozitie 6000E pentru toata masina..2900E s-au dus deja..suspensia si motorul...si nu zici ca eu ti-am montat frana nu?...tu stai si bei cola ca de obicei:))) @Plesa-Dupa ce iese de la vopsit..atunci comentez:)) @balint-Acel corvet..daca il faci...si il vinzi...o sa ai bani de cumperi toate masinile de pe 4tuning:)) @KrYpToN-O sa fie off road?..sau low?:)) @batman-Idei am..bani sa mai am si timp..daca am timp..in 2 saptamani..termin aproape tot..arata super pisica ta!..Bafta cu ea!..app..i-ar sta bine cu niste faruri ca la Darius:)...parerea mea! |
:arrow:EQUI - AA m-ai citit gandurile :lol::lol::lol:
:arrow:batman - Corect da si mare profit o sa am 8)8) :arrow:KrYpToN - Cu placere ..Si mersi fain :lol:8) |
Nu m-am decis inca :)) rollbar-u ala l-am gasit printre fiare vechi.. daca vreti un GMC ca al meu.. sa stiti ca mai e unu da e in stare mai nasoala..
Equinox-Te bat cu 2.8 =)) Batman- si al meu o sa le primeasca dar pe bulgaria :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning