![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
nu stiu...acuma am testat silvestone-u si nu imi ia timp :(
hai sa incercam o data pe nevada si daca mai vreti si iasa ceva ok mai facem....daca e sa facem important e pe ce criterii facem clasele si sa facem o lista de inscrieri (pe clase) sa vedem cam cati si la ce clase ca sa nu fim 6 la 2000-2500cp si 2 la <1000cp sau ceva de genu' |
pai v6 are de la 500 cp pana la 1400 park:S v8 are pana la 1000 si cv de cai daka este devil's v8 ..restu nuj
|
3 Attachment(s)
Nui arma ca agheu,nici masina ca BMW-u...:twisted:
|
Mai bine taceai...
|
6 Attachment(s)
Quote:
inca ceva |
3 Attachment(s)
somnambul style :)) e ora 3:44
|
9 Attachment(s)
Sunt la inceput :D cam atat am reusit sa fac sper sa va placa :P ..
Cine imi da si mie borbeturile alea care se pun p urs nu stiu cum se cheama sper ca stiti de care spun ? |
Quote:
What's wrong with you people??? |
@Loren-in primu rand mai usor cu posturile unu dupa altu :) ...masinile tale scuze ca iti zic da sunt nasoale, nu le acorzi deloc atentie :D...si e ceva ttotal gresit decal Mugen pe nissan silvia ??:rolleyes2 Mugen e de la honda :)..si te rog numai intreba de dacie...
@Cypos-frumoasa Ascona,culoarea imi place enorm de mult :D...da nu ai avut bani sa o inscrii ? :lol: @tm_kata-arata identic ca al meu doar ca are alte jenti :D..oricum...frumos...da stii..copia nu are valoare :D @capa'-bravo man..imi place de tine :) ai invatat ceva , inca putin de lucru la grafica si esti pe drumul cel bun :D @Plesa-masina e hidoasa :!:...enb-tot aceasi problema ai, lumina prea tare, e bine ca ai eliminat Bluru :) @FesnicIlie-nice..ca intotdeauna :) @CraZzy_K1D-nu stiu chiar niimik de GOM....dar eleronul de pe mr2 e urat rau :) @crazy rock-numele tau ar tre sa fie Rice BOY ! daca stii ce inseamna RICE :) @autOcty-in primu rand nevada desert nu este singura harta cu cronometru, sunt o gramada, si ca sa faci cronometru la o harta dureaza 5 minute(java file), si eu nu ma bag pt ca nu ai cu cine pe forum...andu stie ce vorbesc :) @NtzDra-ha ha ha...deci combinatia de culori e prea bestiala :D..bravo nenea :) @TM92VIC-pentru inceput e bine, macar nu ai stiut sa instalezi jocul :lol:.... |
maryus_x90 adik cum nu are cu cn ?:(
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
jurec@d!XxL nu mai exista e doar ady96
si asa ca pentru prim post Honda Del-Sol |
O strica jantele si sunt prea inauntru (cel putin fata). Mai lucreaza putin la detalii, acorda putina atentie acestor mici "chitibusuri"...
|
Poate ca's jentile unpik inauntru dar nu imi mai mege slr editor'ul si chiar imi pla jentile alea
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
pai la ce masini faci omule ...
Cupra :D Nu radeti de portbagaj :))) a fost doar la misto .. Prima poza e cu enb celelalte sunt fara |
Arata mai bine fara ENB si am un sfat incearca sa iesi cu masina din garaj cand faci poze;)
|
3 Attachment(s)
Din nou o intamplare...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim..
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
:arrow: Ford Sierra
|
Cypos - cum se num jetzile dupa sierra?
|
2 Attachment(s)
sa inteleg ca nici asta nu va place (fara fire bird)
|
Quote:
|
Quote:
2 am motoarele jocului si nu ie se potriveste altu 3 am uitat sa vopsesc stopurile 4 mercedes e de cocalari ;):lol: si asta am facuto la plesneala oricum sunt incepator la jocu asta |
Salut. Am si eu o problema cu jocul , am patch MWM final si de exemplu intru sa cumpar piese pentru motor dau la engine block ,dau sa schimb paginile apasand pe sageata din dreapta jos , dupa ce s-au terminat paginile imi iese din joc. Care este problema ?
|
4 Attachment(s)
* AE86 * |
Quote:
|
capa :)) masina ta e exact ca a mea numai ca culoarea difera :))
|
o simpla intamplare, e chiar tare asta :))
|
4 Attachment(s)
:!: FORD FOCUS ST :!:
|
cine imi urca si mie jante borbet A plssss am cautat peste tot n-am gasit:(
|
4 Attachment(s)
Camaro :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
TM92VIC uite aici....sunt mai multe dar sunt si Borbeturile;)
|
1 Attachment(s)
@crazy rock-pentru ca faci masini in stilul RICE, dar avand in vedere ca nu stii ce inseamna rice in termenul masinilor nu intelegi :D...si fa-ne o favoare si numai posta poze cu "masinile" tale, eu cel putin cand le vad imi vine gretza :)...no offence :D
@Cypos-frumos, dar spatele e prea ridicat, si eleronul ala e prea mare :D @CraZzy_K1D-jentile sunt Spoon sports parca, din ultimul pack al lui Grudas :) @HostBooter-probabil ca nu l-ai instalat corect, sau ai un mod care are probleme :D... joocul original 2.0-221 - mwm -le2mwm final(asta e ordinea corecta ) @capa`-avand in vederea ca AE86 e masina preferata nu pot sa zic decat : SUPERB ! :D @TM92VIC-borbet type A sunt in ultimul pack al lui Grudas...sunt in 2 marimi 16" si 19" :D |
Am jocul 221 cred ca are patchu' inclus pt ca eu nu am instalat nici un patch 221 . Am pus MWM dupa care le2MWM final Multumesc!
|
4 Attachment(s)
silvia si mx5
|
[QUOTE=Maryus_x90;3134991]@crazy rock-pentru ca faci masini in stilul RICE, dar avand in vedere ca nu stii ce inseamna rice in termenul masinilor nu intelegi :D...si fa-ne o favoare si numai posta poze cu "masinile" tale, eu cel putin cand le vad imi vine gretza :)...no offence :D
ce chitros esti frate k nu mai pun poze cu ale mele dar nici nu ai cum sa fie reusite masinile mele dak sunt la inceput dak u stii bv (nimeni nu sa nascut invatat) si la urm urm e parerea ta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning