![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Din cate am observat prin iasi ... a mai aparut un "frate" a lui WOZ.... un dobitoc de gabor cu un renault megane alb MAI .... era sa faca accident azi dinspre fundatie spre pacurari .... se bagase in depasire , desi venea masina din contrasens .....
|
Quote:
Apoi l-am vazut in fundatie, tot la fel depasiri alea alea, parca ar avea avion :lol: |
haha cu mine nu i-a mers :)) aveam cam 100 la ora dupa letcani si tot asa venea cu viteza, iar ca sa nu dea flash ca doar el nu sta dupa un amarat de golf a intrat sa depaseasca pe linia dubla. Dar stiind de reputatia lui am accelerat si acolo a ramas dupa aia a incercat sa ma ajunga.
|
Bine i-ai facut MnezO :D
|
Acest "COCALAR" cu MEGANE ALB care in ziua mare merge cu toate farurile posibile aprinse faza lunga , proiectoare etc.. sa vada lumea ca el are XENON e noua senzatie prin Iasi . Un sfat cand il vedeti scuipatil.
|
Inca o dovada ca gaborii din romania sunt platiti de noi ca sa isi vada interesele lor si a celor de sus. L-am vazut si eu pe ... Are si numerele cu spatii intre ele, zici ca le-a scos la imprimanta.
p.s. Stiu ca mai era tot asa un cap de creta foliat tot si etc si l-a rezolvat cineva de pe aici, a vorbit la "cel de sus" si l-a luat la "castane" de si-a scos ala folia si ce mai avea. Daca nu ma insel e PIMul, care l-am vazut acum 2 zile patrula cu frumosul MCV (HLK) vorbind la telefon fara nici o greata. |
Marcel (PIM) inca are Skoda aia! Asta tre sa fie fostu` proprietar de Ford Fiesta toata foliata tot cu MAI la numar!
Regret ca am masina in rodaj,ca daca nu ma insel are acelasi motor ca al meu :)) ! Dar las ca ies eu din rodaj!!! :lol: |
Stiu ca inca o are, dar intr-un timp nu mai avea folie pe fata parca...
Posibil sa fie ala cu fordul, ca si ala avea numere patrate ... care nu prea faci rost de ele usor |
Quote:
|
e acelasi talalau care a avut fordu ,si-a luat numerele dupa el ,l-am vazut si eu mergand ca idiotu .
|
Asta am mai auzit si eu de pampalau... ca e proprietarul fostului fiesta MAI ...
El crede ca Megane-u lui e de fier la cum merge prostanu'.... |
E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.
|
Quote:
Nu nu, asa merge el nu e de la folie :D |
Quote:
|
Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...
|
Quote:
|
Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))
|
hai ca ma bag si eu ..ala cu Megan-ul alb e fostul proprietar a Fordului Fiesta Mai .. Nu e politist lucreaza la cadastru ..sta in Breazu... Ciprian se numeste .isi mai are un frate ...is regi soselelor :)) las ca il prind eu odata cu Baba mea :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?
|
Quote:
|
Quote:
lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2 nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P |
Quote:
Jucaria intra de maine la vopsit, in 2 ore cel tarziu plec la piatra neamt sa aduc jantele... Zi un meserias bun sa imi rectifice la strung buza jantei si sa o polisheze. Are muscatura din aia de bordura si trebuie facuta. |
la cat ma pricep eu la polishat jante ... nu prea ai cum sa dai polish la o janta indreptata cu kit ... doar daca nu stiu eu ceva ...
si eu vreau sa le polishez pe ale mele, dar astept instructiuni de la masterchef :))) iar ca recomandare nu pot sa'ti zic decat din auzite despre nea caisa de la capatul pacurariului ... |
Pff, de cand nu am mai intrat pe aici... Salutari baieti! Merge cineva la a doua etapa a campionatului national de drift, fie ca spectator, expozant sau concurent? :-)
https://vimeo.com/40514228 |
Quote:
|
Vin si eu, vin si eu, cu autobuzu, tramvaiu, bicicleta cu ce prind :))
|
vorbim ;)
|
Da, dar daca nu e loc, ma sui in 43, am set de bilete sa moara buca :lol:
|
Quote:
p.s. Prezent si eu duminica la ERA, am inteles ca da Mihai cate o cafea in cinstea permisului...:oops: |
Quote:
|
Ziceam si eu :)))
|
In loc sa-mi dai tu o cafea :))
|
ca spectatori sunt convins ca veti fi multi, ma gandeam la participantii pt tuning show, este careva care crede ca acolo isi gaseste locul? Se face o lista cu participanti...
|
Dro Tuning Team Prezenti ! :)
|
Am facut un topic pentru mai multe informatii: :-)
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3148...etapa-2-a.html |
Am si eu o intrebare, daca 19 aprilie spre exemplu e ultima zi in care permisul imi este suspendat, pot sa ma duc sa-l ridic sau pot doar a 2-a zi si daca pot doar a 2-a zi, e deschis sambata la permise?
|
la fel am patit si eu; sambata nu se lucreaza la permise, dar daca ai noroc ti'l poate da si vineri altfel va trebui sa astepti pana luni.
|
Faza ca sambata si duminica respectiva pot circula, dar vineri nu, e a 30-a zi si stau 2 zile pe tusa degeaba, am sa vad, poate poate. Merci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning