Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

mituc 12-04-12 22:03

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4977459)
Citisem azi-dimineata ca Rompetrol a mai scumpit azi putin benzina Effix 95 ajungand la 5.95 iar Alto 101 pe la 6.20. Deci comparand cu ei diferenta iese mai mare...

Alto101 e 6.54.

Bogdan.IS 12-04-12 23:40

Din cate am observat prin iasi ... a mai aparut un "frate" a lui WOZ.... un dobitoc de gabor cu un renault megane alb MAI .... era sa faca accident azi dinspre fundatie spre pacurari .... se bagase in depasire , desi venea masina din contrasens .....

cotto 13-04-12 07:21

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 4979105)
Din cate am observat prin iasi ... a mai aparut un "frate" a lui WOZ.... un dobitoc de gabor cu un renault megane alb MAI .... era sa faca accident azi dinspre fundatie spre pacurari .... se bagase in depasire , desi venea masina din contrasens .....

Il vazui si eu sambata trecuta, m-a depasit prin alexandru pe linie dubla continua, avea neoane pe sub masina, leduri, folie pe toate geamurile, astia au voie ? Fereasca sa ma opreasca vreun cap de creta sa imi zica ceva...ca incep si eu sa apelez la "cei de sus"!
Apoi l-am vazut in fundatie, tot la fel depasiri alea alea, parca ar avea avion :lol:

MnezO 13-04-12 10:13

haha cu mine nu i-a mers :)) aveam cam 100 la ora dupa letcani si tot asa venea cu viteza, iar ca sa nu dea flash ca doar el nu sta dupa un amarat de golf a intrat sa depaseasca pe linia dubla. Dar stiind de reputatia lui am accelerat si acolo a ramas dupa aia a incercat sa ma ajunga.

Bogdan.IS 13-04-12 10:23

Bine i-ai facut MnezO :D

IS19CIP 13-04-12 10:35

Acest "COCALAR" cu MEGANE ALB care in ziua mare merge cu toate farurile posibile aprinse faza lunga , proiectoare etc.. sa vada lumea ca el are XENON e noua senzatie prin Iasi . Un sfat cand il vedeti scuipatil.

aalex691 13-04-12 11:35

Inca o dovada ca gaborii din romania sunt platiti de noi ca sa isi vada interesele lor si a celor de sus. L-am vazut si eu pe ... Are si numerele cu spatii intre ele, zici ca le-a scos la imprimanta.
p.s. Stiu ca mai era tot asa un cap de creta foliat tot si etc si l-a rezolvat cineva de pe aici, a vorbit la "cel de sus" si l-a luat la "castane" de si-a scos ala folia si ce mai avea. Daca nu ma insel e PIMul, care l-am vazut acum 2 zile patrula cu frumosul MCV (HLK) vorbind la telefon fara nici o greata.

CRyS` 13-04-12 16:53

Marcel (PIM) inca are Skoda aia! Asta tre sa fie fostu` proprietar de Ford Fiesta toata foliata tot cu MAI la numar!

Regret ca am masina in rodaj,ca daca nu ma insel are acelasi motor ca al meu :)) ! Dar las ca ies eu din rodaj!!! :lol:

aalex691 13-04-12 19:36

Stiu ca inca o are, dar intr-un timp nu mai avea folie pe fata parca...
Posibil sa fie ala cu fordul, ca si ala avea numere patrate ... care nu prea faci rost de ele usor

N3n3a 13-04-12 23:43

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 4980121)
Stiu ca inca o are, dar intr-un timp nu mai avea folie pe fata parca...
Posibil sa fie ala cu fordul, ca si ala avea numere patrate ... care nu prea faci rost de ele usor

masina s-a schimbat, dar tolomacul a ramas acelasi..

bucsy 14-04-12 16:36

e acelasi talalau care a avut fordu ,si-a luat numerele dupa el ,l-am vazut si eu mergand ca idiotu .

Bogdan.IS 14-04-12 20:54

Asta am mai auzit si eu de pampalau... ca e proprietarul fostului fiesta MAI ...
El crede ca Megane-u lui e de fier la cum merge prostanu'....

mituc 15-04-12 07:29

E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.

cotto 15-04-12 07:43

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4981883)
E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.

Nu nu, asa merge el nu e de la folie :D

D3m0N 15-04-12 18:15

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 4979614)
Inca o dovada ca gaborii din romania sunt platiti de noi ca sa isi vada interesele lor si a celor de sus. L-am vazut si eu pe ... Are si numerele cu spatii intre ele, zici ca le-a scos la imprimanta.
p.s. Stiu ca mai era tot asa un cap de creta foliat tot si etc si l-a rezolvat cineva de pe aici, a vorbit la "cel de sus" si l-a luat la "castane" de si-a scos ala folia si ce mai avea. Daca nu ma insel e PIMul, care l-am vazut acum 2 zile patrula cu frumosul MCV (HLK) vorbind la telefon fara nici o greata.

Nu a fost chiar asa de dur :oops:

2slow4u 15-04-12 19:18

Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...

D3m0N 16-04-12 00:00

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982466)
Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...

Ce s-a intamplat :rolleyes2? fi mai explicit...

2slow4u 16-04-12 08:36

Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))

Jockers 16-04-12 09:43

hai ca ma bag si eu ..ala cu Megan-ul alb e fostul proprietar a Fordului Fiesta Mai .. Nu e politist lucreaza la cadastru ..sta in Breazu... Ciprian se numeste .isi mai are un frate ...is regi soselelor :)) las ca il prind eu odata cu Baba mea :))

bakal 16-04-12 12:32

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982466)

ca sa fii unicat in ale tuning-ului, fie tre sa faci ceva ce nu mai poate nimeni, fie, faci ceva si nu arati la nimeni, sa nu iti copie ideile...:-P:-P

shooting 16-04-12 23:09

1 Attachment(s)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?

D3m0N 17-04-12 00:28

Quote:

Originally Posted by shooting (Post 4983796)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?

Mergem toti undercover:)))

ocaruntu 17-04-12 09:28

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982843)
Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))

Hristos a'nviat !

lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2

nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P

2slow4u 17-04-12 11:35

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4984157)
Hristos a'nviat !

lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2

nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P

S-a stricat telefonul ma :)))

Jucaria intra de maine la vopsit, in 2 ore cel tarziu plec la piatra neamt sa aduc jantele...

Zi un meserias bun sa imi rectifice la strung buza jantei si sa o polisheze. Are muscatura din aia de bordura si trebuie facuta.

ocaruntu 17-04-12 14:39

la cat ma pricep eu la polishat jante ... nu prea ai cum sa dai polish la o janta indreptata cu kit ... doar daca nu stiu eu ceva ...

si eu vreau sa le polishez pe ale mele, dar astept instructiuni de la masterchef :)))

iar ca recomandare nu pot sa'ti zic decat din auzite despre nea caisa de la capatul pacurariului ...

TuningBoy 17-04-12 19:10

Pff, de cand nu am mai intrat pe aici... Salutari baieti! Merge cineva la a doua etapa a campionatului national de drift, fie ca spectator, expozant sau concurent? :-)

https://vimeo.com/40514228

Emiliannec 17-04-12 19:55

Quote:

Originally Posted by shooting (Post 4983796)

DA. Noi :-)

MihaiCsl 17-04-12 20:09

Vin si eu, vin si eu, cu autobuzu, tramvaiu, bicicleta cu ce prind :))

Emiliannec 17-04-12 20:11

vorbim ;)

MihaiCsl 17-04-12 20:14

Da, dar daca nu e loc, ma sui in 43, am set de bilete sa moara buca :lol:

aalex691 17-04-12 21:18

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 4982408)
Nu a fost chiar asa de dur :oops:

Nici eu nu am vrut sa sune chiar asa de dur :))) Imi cer scuze daca asa a parut...ideea principala s-a inteles :D
p.s. Prezent si eu duminica la ERA, am inteles ca da Mihai cate o cafea in cinstea permisului...:oops:

MihaiCsl 17-04-12 21:31

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 4985371)
Nici eu nu am vrut sa sune chiar asa de dur :))) Imi cer scuze daca asa a parut...ideea principala s-a inteles :D
p.s. Prezent si eu duminica la ERA, am inteles ca da Mihai cate o cafea in cinstea permisului...:oops:

De ce sa dau in cinstea perimisului ?:)))))))))

aalex691 17-04-12 21:32

Ziceam si eu :)))

MihaiCsl 17-04-12 22:01

In loc sa-mi dai tu o cafea :))

shooting 18-04-12 00:19

ca spectatori sunt convins ca veti fi multi, ma gandeam la participantii pt tuning show, este careva care crede ca acolo isi gaseste locul? Se face o lista cu participanti...

IS19CIP 18-04-12 11:34

Dro Tuning Team Prezenti ! :)

TuningBoy 18-04-12 12:03

Am facut un topic pentru mai multe informatii: :-)

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3148...etapa-2-a.html

MihaiCsl 19-04-12 01:17

Am si eu o intrebare, daca 19 aprilie spre exemplu e ultima zi in care permisul imi este suspendat, pot sa ma duc sa-l ridic sau pot doar a 2-a zi si daca pot doar a 2-a zi, e deschis sambata la permise?

ocaruntu 19-04-12 07:41

la fel am patit si eu; sambata nu se lucreaza la permise, dar daca ai noroc ti'l poate da si vineri altfel va trebui sa astepti pana luni.

MihaiCsl 19-04-12 11:07

Faza ca sambata si duminica respectiva pot circula, dar vineri nu, e a 30-a zi si stau 2 zile pe tusa degeaba, am sa vad, poate poate. Merci.

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning