![]() |
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Mancatul ca mancatul dar de baut va pricepeti?
|
probabil gaurile de care am dat eu asta vara s-au nivelat cu gheata si zapada....eu nu am zis ca nu se poate circula ,am zis ca se circula greu cu o masina joasa.
|
Are cineva habar cum instalez GPS pe Nokia N95 ?
Adica ce programe sunt de descarcat,de unde sa iau hartile,si asa mai departe? Dau o bere,doua,trei,la schimb. Un vin fiert,o ciocolata calda,un Pepsi la 2.5... Ce se cere. |
Softu' ca softu', trebuie sa cumperi si un terminal pentru GPS, este un accesoriu in plus care trebuie pentru a putea fi folosit si ca GPS. Mai pe intelesele fiecaruia, iti trebuie "antena" speciala pentru GPS care este o cutiuta cat jumatate de telefon. ;)
|
In primul rand vezi daca telefonul are terminal GPS (din cate stiu eu parca are).
In principiu tre sa cauti softul pe un torrent sau daca nu pe oDC sau DC++. Dai cautare: Gps nokia N95,GPS for Nokia, soft GPS Nokia, IGo for Nokia sau ce program crezi tu ca e mai bun pentru telefonul tau sau ce ai auzit ca ar fi mai bun. ... nu stiu exact. Eu pe HTC-ul meu am IGO (si mi se pare ok). Trebuie sa ai softul NOKIA pentru telefon ca sa poti sa transferi fisierul downloadat dupa computer in memoria telefonului. De obicei fisierele pentru telefon si softurile in general au extensia (terminatia) " .cab " Dupa ce l-ai copiat pe telefon il instalezi accesand fisierul cu extensia asta. Daca vrei un gps care sa contina toata Europa e mai complicat fiindca de fel softul va ocupa mult spatiu (in jur de 3 Gb), dar daca vrei numai Romania, o sa scapi cu cateva sute de mb. Sper ca m-am facut inteles. Daca vrei sa afli mai multe detalii incearca sa gasesti un forum dedicat Nokia si acolo sigur te lamureste cineva. Succes! Daca merge cum am zis te costa o cutie d-aia mica mica mica de Coca-Cola Light :lol: |
Quote:
|
:lol: Panarama de om ce esti!
:lol: Frappe merzem bem acolo la Gretzia mey! Aitzi nu avem tze sa fatzem! :lol: |
In ciuda frigului de afara, diseara o sa fie cald :D
~ Erotic show @ Fusion Club ~ |
Mai.....facem masa aia cu ceapa si slana la sala azi?......sau o ardeti pe camere?
|
Quote:
p.s. daca azi mai facem ceva eu imi iau mustar de acasa :lol: |
ia-l preventiv.....ca nu se stie.....pe unde ajungem...:))
lacul balea?............:)) |
aoleo :lol: :lol: o ardem la biserica de gheata ? :lol:
eventual incercam si pe lac , poate prindem ceva de puspe jar :-) |
da......ne spovedim......Doamne iarta-ne , dar nu putem sa ne abtinem......:)):))
sa nu uitam apa minerala.....de la ce draq mai ragaim?....:)):)) |
luam niste bicarbonat cu cola sa fie ceva hardcore :lol::lol::lol:
ori facem ceva mai tare ca ieri , ori nu mai facem :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning