![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
stiu k e stramba,si e si cam plata ,dar alta nu am gasit.In ceea ce priveste fibra,ce nu iti place?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am facut si eu Coupeu' postat mai sus :) |
Quote:
|
Faci niste comentarii total neoflositoare! Ce ti se pare blurry ? Jantele ? Masina ? Vremea de afara ? Sau hai s-o luam altfel: la originalul Hyundaiului te-ai uitat ? Daca faci comentarii, fa-le asupra intregii lucrari, nu-ti expune o parere nefolositoare ! Ia-o ca pe un avertisment !
|
asta stiu sa fac.dar nu am vrut.strica tot aspectul masinii.....
|
carbonu dp portbagaj ... cand ajungea la eleron cred k ari fi trb sa "mearga" in alta directie ... sau totusi sa se schimbe unghiu ... antena e cam ciudat pusa ... ar fi trb sa aiba si ea o reflexie, umbra cva ...
edit ... am vazut k ai incercat cva la carbon dar totusi nu mi se pare prea real |
..gabi .....dar masina ta nu are nevoie de oglinzi .....sa fim putzin realisti nuh?
|
Am facut-o in 1 ora si n-am stat s-o fac perfecta. O sa mai lucrez la ea si o sa postez din nou :wink:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cum e lucrarea mea ?! Prima masina .. Astept pareri:rolleyes2
|
jantele nu au nici o tangenta cu masina asta ... nu se potrivesc deloc ... culoare ireala ... cateva selectii strambe ... vynilu mai bone nu il puneai ....
|
2 Attachment(s)
am cam terminat si io vectra-ul....uitati 2 varinate de vopsea
jantele le-am schimbat ,dar tot nu sunt multumit de ele tot ce vedeti e brush,in afara de jante originalul nu l-am mai pus k e cu vreo 2 pagini in urma c&c please |
partea din spate unde e gura aia mare dp spoiler ... sunt parti din ea unde e blurry ...
|
dak p portbagaj ai vrut sa faci carbon ... arata weird... parerea mea
|
4 Attachment(s)
uitati primele mele masini:D
va rog sa nu fiti prea duri cu comentariile:lol: prima masina e un infinity modificat de mine (un fan Dinamo):wave: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning