![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
E cam nasola treaba la prguri, am vazut ca e "gaurica" destul de mare....intra degetelul acolo !
Si la a mea vad ca s-a mai extins pe usile din fata dupa iarna asta :( , sare si alte porcarii ! |
De ceva timp se tot aude o bataie pe spate dreapta , cred ca de la amortizor ,ca se aude doar cand dau in cate o groapa sau denivelari.
Acum va intreb pe voi , oare de la ce sa fie ? Posibil bucsile amortizorului ? |
Pe spate nu ar avea ce sa se auda decat telescopul... nu cred sa se auda bucsa de la punte... E normal sa se auda doar la gropi/denivelari!
|
Quote:
|
Stie cineva o masca de espero(cea dintre faruri)pe la 500 de mii asa,ca astia pe la dezmembrari care le dadeau cu 500 nu mai au,si ailalti sau smecherit si le dau cu un milion
|
azi sa resegmentat si motorasu meu ,pistoane forjate ,supape noi segmenti si alte chestii si evacuare goala cap coada fara catalizator si fara intermediara doar teava , si de acum in colo o s amearga doar pe benzina + kerosen :D
|
baieti am si eu o problema nu s ce are cand reduc viteza se ingatuie rau de tot masina si am un consum pe masura acum :( de la ce ar putea sa fie am crezut ca e de la pompa am cumparat pompa noua si degeaba :(
|
Vad ca sunt numai probleme la masinutele voastre..... Eu am resit sa o vand azi, am scapat de ea! Am dat-o cu 2000 euro! :D
|
Quote:
Quote:
imi poti da si mie cateva detalii mike te rog despre ce am scris mai sus? mersi |
Quote:
La tine la masina poate sa fie ori telescopul ( sa fie varza) ori bucsele alea de ai zis si tu de ele! pana nu desfaci sa vezi ce e nu ai de unde sa sti! |
Si eu cred ca o vand pana la urma, am bagat multi bani dar asta e...m-am gandit undeva la 2300 cu jantele care le-am luat acum !
Eu zic ca e un pret ok, tinand cont ca iti iei una stock si handranita cu 1900...So...nu va intereseaza un Espero ???:))) |
ce aveti ma :)) ati inebunit rat :( ce mane :( am crezut ca ai si u sange :D eu nus cum sa fac rost de cash sa o fac si mai si :D si voi le dati :( ce aveti :(
|
:)))), nu stiu ce sa fac...chiar nu stiu, nici nu as vinde-o dar as vrea si altceva mai nou ....sunt in dilema rau de tot !!!!!
|
eu unu abia astept sa mai fac rost de cash pt jante pe 17 si sistem audio ( boxe mp3 tot le am luate :D ) mai ramane sub +statia :D care ma duc si alea 23 m :( si pe urma suspensi sport si la vopsit si gata ii ajunge :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning