![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
va reamintesc ca este topic de offtopic nu arena de box sau un loc unde ne certam... putem evita chestiile de genul asta pe forum? ms
|
Quote:
|
ce a patit Lucian ii este frica ca il luam pe Robynet la Ghetto Cult?:))) nu stai linistit il lasam deocamdata
|
dc mi-ai sters postul??? era ceva gresit in el??? eu cred ca inafara de un "k" nu era nimic gresit in el....faci cumva abuz de "functie"???
sau am gresit cumva topicul in care am postat??? nu era cearta...era o parere... |
Quote:
Quote:
PS: o sa il sterg si pe asta maine :) |
:) Si asa s-a intalnit ofticosu cu suparaciosu si au iesit scantei.... si am incalicat pi o sha si v-am spus povea-sha.... pam-pam the end :)
|
Aolo ce roboti
|
Robynet (ofticosu`) si Goppo (suparaciosu`) ?
|
:)) da!
|
1 Attachment(s)
Am pus poza asta sa nu uitam de tovarashi! daca va deranjeaza puteti sa-o stergeti.
|
e foarte bine venita dar poti sa postezi si alte poze AICI enjoy :)
|
multumim frumos bogdy. chiar asteptam poza asta ..... va reamintesc sa facem pozele alea pentru album..... cat mai repede posibil. mai este putin timp pina pe 15 ianuarie......
|
vad cel mai posibil de realizat, sambata ce vine (09.01.'10)
|
guess who's back
@ all : referitor la rubinet si za big gogu, nu o sa existe zi in care sa nu se supere sau sa se oftice unu din ei...asta e clar. legat de album...e cel mai ok sa ne auzim la telefon pentru locatie si alte alea, nu pe forum. @ Bogdy : si daca il iei pe robynet ce?....nu aveti ofticosi pe acolo sau cum???? ( joke, ca sa inteleaga robynet nu de alta) pana una alta....va pupa jean! :lol::lol::lol::lol::lol: |
duffy tie iti place cu 2 posturi
noua porecla duffy 2 posturi |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning