![]() |
|
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
1 Attachment(s)
ce rasarit... ce cactusi .. =))
in spiritul petrecerii de aseara... |
5 Attachment(s)
... enjoy ;))
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
kteva poze din slovacia :)
|
Quote:
RA_2fast4u la o masina ca asta eleronul nu mai tine neaparat rol estetik ci si functional...;) |
8 Attachment(s)
niste poze.......:-P
|
Quote:
|
ms de sfaturi santos....;)
oricum vreau sa se inteleaga ca nu am folosit ceva intetionat...si nu am copiat...doar fonturiile poate seamana dar nu seamana deloc.... |
2 Attachment(s)
Parlamentul...noaptea
|
Quote:
;) |
3 Attachment(s)
Quote:
am fost ieri la un mic photo sesion prin oras... din pacate fara zapada si fara trepied(deci poze cu iso mare... :/ ) |
5 Attachment(s)
fireworks anyone ? :D + una mai veche
din pacate am fost prea aproape de locul de lansare :D si au iesit parca prea luminoase :???: |
3 Attachment(s)
Iarasi uitasem de topicul asta...
In fine...Kodak C643/Exp. 2 sec./ISO Auto(nu aveam cum sa l schimb)/Modificate putin in editorul de la Kodak.Nu sunt cine stie ce , dar nici urate..:D P.S: tocmai ce mi am luat Canon S2IS , si ca un mic review din partea mea , e haos camera...ex. : am facut poza la luna ...in asa hal e zoom-ul ca zici ca te uiti prin telescop ...In partea opusa a zoomului... Macro si Super Macro sunt incredibile , cu adevarat faci poza la ce are musca n gura ...Hmm..ce altceva?Optiuni de genul My Colors+cateva customuri fac tot deliciul. Per total, camera semi-pro/super-zoom , la un pret de nimic.O recomand la toti pasionatii. Hai noroc pe anul 2007! Si la cei ce ma cunosc, sa ne vedem cu bine ! |
4 Attachment(s)
Mersi frumos...
Ooookk, so... inca patru. Specs: Canon S2IS/Macro si Super Macro mode/Modificate in editorul de la Kodak iarasi. Maine ma duc sa mi iau trepied ca nu mai tine asa...intradevar camera are mareeee Image Stabilizer , dar pe asa ceva , ca macro si S.Macro, misti tu mana... el repara , dar tot se vede...un pic , fiind facuta poza de foaaaarte aprope.Si nu mai zic cata nevoie e de un trepied la exp. mare , ce sa mai ...e bun peste tot. |
evo :D ..... da`mi id`u tau :D ca sa te tin la curent sa nu mai uiti de topic ca ma enervezi :D
super pozele :D good job |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning