Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-07-APV 10-03-08 14:36

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1413056)
acul blocat la 110 iti zice ceva ?

Pe linie dreapta fara nici o curba cum era zona aceea 110 chiar nu imi spune nimic. Si eu pot sa merg cu 110 pe acolo si nu patesc nimic. Ceva a fost nu doar viteza

Urban_Racing 10-03-08 17:05

Azi aproape de carefour un vectra B shi o nubira ...nubira a ajuns pe camp shi vectra era lovit shi in fatza shi in spate .... nu am intzeles cum ca nu am vazut sa mai fi fost shi a 3a mashina ...shi am trecut pe acolo dupa putzin timp ca aia doar ce sa dadeau jos din mashina!

mike20 10-03-08 17:13

A mai fost si o dacie berlina implicata din cate am vazut eu ..tot pe camp era.

Urban_Racing 10-03-08 17:21

acuma cred ca intzeleg ca nubira era inkisa la culoare shi yo am vazut ceva deskis la culoare care sa dus pe camp iar la intoarcere dupa cateva ore am vazut nubira trasa mai departe asha de shosea shi am presupus ca ala sa dus pe camp da nu se lega ca nu se potriveau culorile:)

Skyppy 10-03-08 20:04

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1413903)
o prb mare este de ce nu s-au deschis airbagurile.

s-au deschis. dar nici unul din ei nu purta centura. si la primul impact, cel cu bordura s-au dat cu capetele de ce au apucat, iar apoi la impactul cu copacul s-au deschis ab, dar erau deja varza....

Psycho 11-03-08 08:48

pai nu s-au deschis .. toata lumea zice ca nu s-a deschis si uite-te si in reportajul de la pro

alexzbf 11-03-08 14:38

nu vreau sa par gigi contra dar cine a fost atunci la locul accidentului si are ceva cunostinte despre masini stie ca ala era un model entry level de accent care nu avea nici macar geamuri electrice,daramite airbag-uri....m-am uitat foarte bine la masina si avea un volan subtire ca daciile vechi iar bordul in dreapta nu avea niciun fel de decupaj care sa indice prezenta uni airbag.

D_M_X 11-03-08 14:52

eu stau si ma intreb cum este posibil ca o masina de 4-5 ani sa nu mai aiba OBLIGATORIU airbaguri frontale....in fine

GABBY_ 11-03-08 15:26

sa fie vandute ce nu fac producatorii ,scot cam tot de pe ele .eu ma intreb cum poti da atatia bani pe astfel de masini

CT-87-BGN 11-03-08 16:13

pai exact...cum e posibil sa-ti cumperi accent ??????? da sunt multi prosti care pun botu la faza cu 6 ani garantie (care garantie e la blocu motor si la alte componente de genu). si mai sunt si mai multi care prefera accent nou decat o masina la mana2a de afara. dar pana la urma de ce ne bagam noi ? sa-si cumpere ce vor !!!

YZF-PWR 11-03-08 20:15

2 Attachment(s)
Azi pe prelungirea poporului la mine la munca la Raval car unu cu un golf a intrat intr-o masina parcata , un stalp si in peretele magazinului , bine k nu a nimerit exact pe usi ca intra peste noi cu totu :)

ct11lyv 11-03-08 21:26

ce prost :))

GABBY_ 11-03-08 22:40

dar daca iti nimerea ursul ,ah ?:::P:P:P:P

YZF-PWR 12-03-08 11:05

Nu putea sa il loveasca ca era acasa ursu ca mi-a taiat un fericit gumele , ironic ar trebui sa fiu fericit ca mi le-a taiat in felu asta nu mi-a lovit ala masina :) ce ironie ( o parcam exact in locu unde a intrat tipu )

ct11lyv 12-03-08 22:24

a fost accident azi pe varianta ceva detalii poze. .

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning