Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

andi_cimpean 09-09-11 09:56

Re: My KYS !!

Cosmin, eu zic sa-i faci un sticker, prin care sa le explici meltenilor, calitatea "colant-ului"! :lol:

Oricum, a fost beton comment-ul tau. M-a amuzat teribil!

B-61-KYS 09-09-11 17:57

orice-as face....n-ai cu cine :) Li se pare nebunie sa dai 1500 euro doar sa vopsesti un Logan, dapoi sa mai faci si tuning si alte prostii. Asadar, vor crede in continuare ca e colant ca jante-s capace de fapt si cine stie ce alte nebunii.
PS. culmea era ca atunci cand era colantata , dupa ce lumea o pipaia auzeam pareri :" e misto vopsita..."

miahi89 09-09-11 18:21

majoritatea masinilor sunt colantate :D foarte putine sunt vopsite mat :D toata lumea cred ca e colantata si nu vopsita

Alex_19Mig 09-09-11 19:19

Asta e cultura auto mioritica din Romania!
Pentru multi exista doar negru mat si ala e mat ca nu are lac pe el....

Gorby 09-09-11 23:15

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4575669)
orice-as face....n-ai cu cine :) Li se pare nebunie sa dai 1500 euro doar sa vopsesti un Logan, dapoi sa mai faci si tuning si alte prostii. Asadar, vor crede in continuare ca e colant ca jante-s capace de fapt si cine stie ce alte nebunii.
PS. culmea era ca atunci cand era colantata , dupa ce lumea o pipaia auzeam pareri :" e misto vopsita..."

Într-adevăr, e păcat că vă zgârie vopseaua. Era bine dacă doar se uitau şi îşi continuau drumul, dar când se apucă să facă o analiză detaliată e circul soarelui. Eu am capota şi portbagajul colantate şi am parte de diverse momente de-a dreptul superbe prin trafic. Acum ceva timp, se uita un nene la cazanul meu şi a băgat cea mai tare vorbă pe care am auzit-o în viaţa mea: "Boss, e colată ?" :lol: Aţi întâlnit aşa oameni ?

minimal.madness 10-09-11 03:48

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4573920)
De ce nui convingi cu un ciocan peste degete :lol: si un frumos" este vopsea nu pune mana" , cred ca asa ar fi mai indicat si mai elegant;)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4574727)
Cosmin, eu zic sa-i faci un sticker, prin care sa le explici meltenilor, calitatea "colant-ului"! :lol:

Oricum, a fost beton comment-ul tau. M-a amuzat teribil!

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4575710)
majoritatea masinilor sunt colantate :D foarte putine sunt vopsite mat :D toata lumea cred ca e colantata si nu vopsita

Asta vroiam eu sa zic =)) Sa faca un sticker in care sa specifice : NU TE MAI OBOSI ... E VOPSITA 8)

ps:chiar s'ar potrivi !

pokemonu` 10-09-11 15:18

la noi lumea nu stie cum sa se comporte la un show de tuning ( trebuie sa traga de fire / sa zgarie vopseaua / sa puna mana pe geamuri etc ) apatito si robert sgm cand ii bagau "baietii" mana la motor probabil sa vada daca e chiar vr6 :) avem destui cunoscatori de tuning in ROMANICA pana la urma la ce nu se pricepe romanu :)

crazyfornova 10-09-11 18:51

Vazut KYS aseara > pta romana

bib_andrey 10-09-11 21:08

Vazut KYS aseara > Carol

Ca sa fiu in rand cu lumea :lol:

B-61-KYS 10-09-11 22:48

18 Attachment(s)
:)) am fost peste tot , pe scurt :)
Asa e..m-am cam plimbat in acest weekend... Cateva poze calde..

Sonny™ 11-09-11 10:43

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4577920)
:)) am fost peste tot , pe scurt :)
Asa e..m-am cam plimbat in acest weekend... Cateva poze calde..

in poza 3 e tot clubul ghetto si golful 2 negru si golful 4 argintiu fac parte din club?

Daniel ZIK 11-09-11 12:57

Soper masinutza! bravo!

minimal.madness 11-09-11 14:02

Nici nu vreau sa imi imagienz cat de greu merg Skoda si Golfu prin Bucuresti la cat de joase sunt.Superbe toate

ovidiu89 11-09-11 16:37

au airride. Foarte frumoase masinile kys-ule

minimal.madness 11-09-11 16:40

mda :)))
m'ai dat pe spate cu raspunsu tau...
In cazu asta,...felicitari proprietarilor.
KYS'ule sa te vedem si pe tine cu un kit 8)
I'm sure you can do it !

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning