![]() |
|
Re: Club Cielo
morbimind...am vazut la stiri cielo ala portocaliu de ai zis tu de el...e super...sincer...
|
e cielo ala care il am eu la poze. mie imi place cum arata trec pe langa el in fiecare dimineata .... as vrea si eu 1 la fel da ....
|
Quote:
+temporiz lumina+leduri pozitie! si in sfarsit mi-a sosit pachetul!! sunt super incantat!! m-a costat cam mult...dar merita! recomand!! Preturi: 2xBL8 (leduri plafon+torpedou/portbagaj)=25ron/buc 1xtempo 10-12sec (pt plafon)=10ron 1xBP3P (leduri pozitie far)=25ron/set total: 80ron (5ron discount!) |
rd_woo o poza cu pachetul??? de montaj cine se ocupa ??? garantie????
|
eu am observat azi ca nu am lampa in torpedou sooper nasol ...dar rezolv eu ... sper
|
Stati putin cielo are lampa in torpedou ? Eu nu am asa ceva , n-am vazut la nimeni asa ceva pe cielo .
Sau te referi sa iti "adaptezi" o lampa acolo ? |
nici eu nu am dar am vazut ca in torpedou e locul ala ca in portbagaj unde trebuia sa fie montata lampa acum o sa vad cum fac sa pun si in torpedou dar sincer nu stiu de unde sa o leg de unde sa treg firele pt eo ... daca ma poate ajuta cineva ... plssss
|
eu am lampa in torpedo....adica din fabrica..nu cu modificari ...ma refer k atunci knd deschid torpedou se aprinde o lumina ...daca despre asta e vb
|
Si unde este acest bec ? Stanga dreapta sus ?
Mie mai imi sta cateodata un bec aprins pe sub bord (in dreapta) si lumineaza :) Becul de la torpedo functioneaza atunci cand nu este pus contactul ? |
nu.becul din torpedo se aprinde doar cand e contactul pus..si el e in stamga jos....in torpedo
|
alex pune si u poze pls cu lampa din torpedou si butonul care o aprinde/ stinge ca sa nu mor prost
|
1 Attachment(s)
momentan nam poza cu lampa....dar nici eu nu stiu care e butonul.....nu l`am gasit...dar lampa e acolo sigur
|
Zilele astea mi'am facut si eu bordul cu led'uri albe , pozitii rosii , si lampile din plafoniera si portbagaj pe albastru (lampa cu 3 leduri).
Instalarea dureaza aprox 30-45 min ... si preturile pentru fiecare ar fi cam asa . set lampa cu 3 led'uri pentru plafoniera si portbagaj : 20 lei set led'uri pentru pozitie : alb / rosu / albastru : 15 lei iluminat bord : alb / rosu / albastru pe led'uri : 50 lei Asigur montaj pentru orice operatiune , cu toate ca aia cu bordu e putin mai complicata , in rest , toate se fac in 10 min , max ! detalii : 0742 078 559 |
Pune poze cu bordu ca sa vedem si noi.
|
2 Attachment(s)
Quote:
insa am poze cu ele montate... montajul? super simplu! doar am scos becurile cu filament si le-am inlocuit cu ledurile primite! PS1: intra la fix, nu este nevoie de modificari la ledurile pt plafoniera, torpedou/portbagaj! PS2: ledurile pt pozitii inca nu le-am montat, trebuie sa modific un pic soclul becului (strans lamelele din interior)! sunt super incantat! recomand! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning