![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
de ce...ti-am zis ca inca nu m-am hotarat...tu cum ai face??:)) de aia cer parerea ca daca nu ma apucam singur si aia era :P
|
pai inseamna ca esti fan spoilere "pana-n pamant" si o dacie 1100 nu e potrivita pt asha ceva ;)
o lasi jos , dai barile jos , pui nishte jante si cred ca iese bine ;) |
pai...am zis fara spoilere....nu prea le suport...astea sunt niste prelungiri....taiati voi de pe lista ce nu va convine...dar un radiator in fata mi-ar place ... jantele...dublate ca nu am chef de flanse sau prostii...si jante de aro au multi :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
noi nu facem kitch-uri sa schimbam culoarea la capace sry
|
off...si eu vroiam sa zic acelasi lucru....mai bine fara capace!...si fara dungile alea si fara eleronu ala si fara flacari :))
|
fenyx...sa inteleg ca vrei sa iti modificam culoarea la capace sau ce? dak vrei ma ocup de ea...da nu modific doar culoarea la alea pun jantyen si alte chestii.....sa VEZI CUM IESE....ACEASI CULOARE ORICUM
|
1 Attachment(s)
se pare ca nu a inteles mai nimeni cu unele exceptii, aia e o poza veche cu masina mea pe care nici capacele alea nu mai sunt ,acum am un model de jante in 5 spite de dacie ,arata cam naspa la culoare si vreau sa le vopsesc ,si nu stiu ce culoare ar da bine .am pus si poza cu jantele dar nu pe masina vezi la pagina 154
Quote:
sa se inteleaga si mai bine :asta e modelul de janta pe care vreau sa o vopsesc,nu capacele https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-154.html |
oke o sa lucrez eu la ea...o sa o ai in weekend promit....mai actzipildele alea pe ea?...eu as zice sa scoti tot ce inseamana ornamente pe ea....doar un sfat
|
4 Attachment(s)
incercatzi si voi un vinil pe pozele astea..ceva..o idee pls ...
|
Quote:
|
oke sa vad poate gasesc pe aici pe forum....niste jante dalea.....dak nu vad eu ce face...si ce culoareasa aiba?
|
3 Attachment(s)
e deja modificat....dar prop masinii vrea sa mai "scoateti" ceva bun din ea, in special spoiler`ul fata, dar orice ideei sunt bine venite 8) bafta
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning