![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
intai pui puntea ,faci trecerea pe fata,reglaje de frane si toate chitibusurile si mergi cu niste jante de tabla!dupaia poti sa alegi ce model de janta vrei.;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
daca nu luai puntea, mergea sa faci niste scarbe de fergaturi latite pe la... minim 8 j, si le faceai frumos albe, si gata... gordi!
dar acum cu 4 prezoane, e mai greu sa te decizi!:D L.E. 3 litere foarte cunoscute: B B S :D |
scarbe de fergaturi, de parca le-ai gasi la orice colt de strada :)))
sa le faci si albe ..e tiganie rau de tot .. |
Quote:
fergaturi avem 6 bucati baiatule! si avem si unde sa le latim, n-ai tu grija! si daca vrei sa stii erau multe gordine cu jante fergat albe cu negru! |
Quote:
|
BBS-uri alea ar fii ideale!Ascund prezoanele si seamana si cu gotti-urile!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ar trebui sa stie masina lu' fauru , cu bbs-urile alea arata foarte bine numai bine |
intr-adevar cu bbs-urile alea ar arata....n-am cuvinte...dar daca te gandesti ca bbs-urile costa mult mai mult decat gotti...iar se taie macaroana :D
uite un site cu tot felul de jante clasice si aratoase later edit..scuzati..jante pe 13 http://www.mini-mayfair.net/felgen.html |
Acum am stat si m-am mai gandit..nu am de ce sa regret achizitionarea acelei punti,care are si o bara de torsiune smechera si nici decizia de a trece la 4 prezoane..cu un set de jante potrivite masinii,cu un mare plus in imbunatatirea franarii si a aspectului(a ceea ce se va vedea prin jantele spate) si o coborare drastica a spatelui masina cum am eu in plan sa o fac nu va putea arata decat traznet8)
Eu zic sa aveti incredere si rabdare,ca e cam dificil cu banii in perioada asta..:rolleyes2 Numai bine tuturor:-) |
mama lor de bani!:(
bafta in continuare.:D |
1 Attachment(s)
we have a winner!!!:D:D:D
ce parere aveti!? Janta Keskin - KT3 White Dimensiuni Pret (RON cu TVA) 7.0 x 15" 450 |
uuuu...4 prezoane,sunt chiar foarte frumoase,cu buza ar sta foarte bine pe masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning