![]() |
Re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
haplea am vazut ca filmuletul postat de tine e cu un seat toledo, deci toledo e cu vreo 200 de kg mai usor decat passatul. e credibila viteza aia, dar passatul cu 116 cai nu cred ca ia asa usor 200.
|
Quote:
|
Quote:
Roti pe 17 si 22kg bucata. |
Quote:
|
am alergat cu 280 pe un yamaha fzr de 1000cc-----dar sincer--nu credeam ca mai scap la ce "autostrada" avem intre bucuresti si pitesti
|
260 pe bord si sigur nu erau reali cu un a6 2.8 quattro. app 250hp
pana la 240 a urcat binisor , iar restul in timp eram in treapta a 5-a..ca atatea are la 6400rpm si cand a trecut acul fff putin peste 260 mi-a taiat alimentarea ca la 6500 mi-o taie indiferent de treapta de viteza si asta in germania ca la noi......se rup rotile de pe masini |
2.8 aspirat sau 2.7 turbo ?
|
Quote:
2.8 aspirat. are urmatoarele modificari : admisie sport evacuare sport (teava goala fara catalizatoare sau altceva pana la iesire) injectoare cu debit marit pompa alimentare de 4.2 volanta usurata jante 18" OZ canova (originale) cu anvelope 225-40 si cel mai inportant benzina de Shell (2.3 E/L) eu am impresia ca era putin coborare.. nu am putut sa imi dau seama de la viteza :)) va spun si ce viteze prinde pe toate treptele de viteza pana ii taie alimentarea la 6500 : 1-a - 65 -70 km/h 2-a - 110 km/h 3-a - 160 -165 km/h 4-a- 210 km/h 5-a - 260 singura diferenta de viteza la care m-am uitat a fost la 200 km/h pe bord si 192/ gps |
1 Attachment(s)
180 km/h cu o dacie din `81 tuning in 4 trepte - viteza reala...la fel imi indica si pe gps :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 glumesc:D:D:D
aproape 2OO cu pejo-ul meu 406, 80 kw pe A2...asta inainte sa-i schimb filtrele...masina e stock...de turat se tureaza pana la 5000...nu ii taie alimentarea |
Quote:
|
:)))))) cativa dintre voi sunt asa haiooosi..
|
Quote:
|
Quote:
|
S-ar putea sa aiba dreptate baiatul cu 1.9 tdi.
Am o cunostinta care sustine ca a mers 240km/h cu un a4 1.9 tdi 131cp 6 viteze. Nu il credeam dar mi-a confirmat un prieten care a mers cu el in masina. Posibil ca la viteza mare sa intervina o eroare mare de vitezometru. |
Quote:
sa vezi acum ce o sa sara toti pe tine.....la fel cum s-a intamplat si cu mine..... P.S intr-adevar are eroare dar nu de 30-40km/h |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning