![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
glumeam ma nebune:))
Vroiam sa vad daca te ataci :P |
:lol: hotzule :P
|
Quote:
|
Quote:
|
moaa:)) voi faceti misto de mine:P:P:P
|
Quote:
Cand ti-am reparato sper ca nu te superi de poze, da e ceva frumos |
Luume :P pe 15-16 e 4tuning days ....care se duce? :D si care ma ia si pe mine?:)))) :twisted::twisted:8)
|
serios ?! nu stiam jur :lol:
deja incepi sa semeni cat mai mult cu GPL :)) canditat serios nu gluma... la 4t days vrei sa te ia careva ... la intalniri la fel :)) |
Deci aici putem discuta de orice....
Super masinile din valcea ......dar asa e ca langa o masina frumoasa da bine si o fata frumoasa? iar zilele astea avem o iubitoare de masini chiar din valcea, chiar simpatica as zice la un concurs .... ce ziceti o ajutam sa mai ia niste voturi.... sa aratam inca o data ca valcea is the best?? http://www.acasatv.ro/special_shows/in_al_9-lea_cer/ Voteaza Yoko Popescu.....Voteaza Valcea.... Apropo cine merge pana la urma la tuning days pe 15??? |
Quote:
hai ceaules. |
i`am dat si eu unu...frate baga soksuri si pune mana si voteaza fata :))
|
:))) sau sunt site-uri din alea cu cgi proxy...bagi decat adresa si tot dai clickuri si de fiecare data intra cu alt proxy :)))
|
Pentru cine face scoala de soferi sau cine se apuca si vrea sa ia permisu repede sa ma caute pe messenger...;)
|
Caut si eu un film...credeam ca l-am downloadat azi de pe torrent dar se pare ca erau anime-uri.Filmul se numeste "Initial D"(fanii driftului stiu la ce ma refer).Si animatia e super dar parca as vrea sa vad si filmul...chiar daca e facut de chinezi...dupa o poveste japoneza.
https://www.youtube.com/watch?v=EsXYKtm4hug daca-l are cineva poate aranjam ceva... |
DannyKID , esti de 6 zile pe forum, ai 41 de posturi, asta inseamna 8.12 pe zi. Te rog eu mai inceteaza sa postezi fara numar.
Te rog sa iti pui Orasul citetz...fara @1 sau alte caractere. Ti`am dat infraction pt offtopic, aberatii, posturi inutile si vad ca nu te poti abtine. nu zice nimeni sa nu postezi dar macar posteaza si tu ceva clar si mai rar...ai ID`urile noastre,,daca e ceva zi`ne pe messenger. Sper sa intelegi si sa iei masuri singur. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning