![]() |
Re: Masina Mea ..!
nu ai inteles .. e vorba de getting looowww .. unii inclina spre look, altii spre practic .. eu le vreau pe amandoua de aceea nu vreau si mi se pare oarecum inutil sa getting low datorita infrastructurii tarii noastre dar unii o iau personal desii era un punct de vedere general.
|
Quote:
fiecare isi face masina cum ii place si dupa posibilitati. "fra" sa le zici la ardeleni, nu mie ;) |
Quote:
Daca tu ai fi avut o mica dezbatere asupra subectului si eu ti-as fi dat quote cu "Get a BMW or get lost" care e mesajul unui sticker nu ti s-ar fi parut deranjant? :) Ai folosit ironic mesajul unui sticker intr-o parere pur personala. Atat. Sper ca acum m-am facut inteles si sa lasam ironiile la o parte. Apreciez munca depusa pentru masina ta, nu imi place golful ca masina sub nici o forma dar mi se pare cel mai frumos vw golf din vl dar eu ma refeream la tarisoara noastra si get low fever. |
Quote:
"Get a BMW or get lost" Daca te referi la bmw e30...esti fratele meu :)), in rest nu ma excita nici un model :D mersi de aprecieri repet: fiecare are parerea lui si isi face ce masina vrea cum vrea. nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi |
Quote:
Bine, e30 e o masina extraordinara ca aspect dar mi se pare prea agresiva si colturoasa. |
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt ale mele, sunt ale lu` TEO. Le-am cumparat eu :)))
|
Quote:
|
invidia asta ce face din oameni...mai bine zi`mi de unde cumpar carbon 3D ? ca vreau sa colantez eleronul, bagheta de la numarul din spate si nu mai stiu ce...
|
proiectoarele galbene sunt foarte smechere... cand aveau americanii pe golf 2 si golf 3, noi nici nu stiam ce e ala tuning.
dar, fara xenon...nu are nici o treaba xenonu cu proiectoarele/farurile galbene |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ori le faci cum erau, ori le pui becuri galbene :)) |
|
Quote:
|