![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
6 Attachment(s)
@sYdanyel: Văzānd-o,īmi aduce aminte de fosta mea pisică. :D
Succes cu ea. @Rid3r*RaCe: Interesante alegeri,atāt kit-ul cāt şi combinaţia de culori.:rolleyes2 @PiTyK: Recomand o finală ceva mai mică. @ionut.alex63: Īncepe să-mi placă foarte mult maşina ta. :-) @..::AnDy007::..: Spor la muncă. @R.Equinox: Īmi place cāt de curat lucrezi.Abia aştept să o văd gata. Am dat jantele la schimb + ceva diferenţă pe o pereche de Keskin Kt1 fără cauciucuri. *Pe faţă nu am unghi pozitiv,e din cauza unghiului negativ de pe spate.* |
1 Attachment(s)
toata partea din fata a fost data jos,deoarece vreau sa-i fac un facelift. am gasit ceva la un pret bun, din dezmembrari si ma duc maine sa vad care-i treaba :lol:
|
4 Attachment(s)
Mai de vreme i-am tras niste poze la pisica :X
Trebuie sa-i cumpar jante noi si finala mai mica. Vand jante Enkei NT3M pe 19" cu tot cu gume 255/25 R19 80%. Pozele promise, m-am dat si eu cu ea, dar nu prea mult .. ca a inteput ploaia :( |
3 Attachment(s)
Salut....Nu am mai postat pe aici de ceva vreme...
Am luat un bmw e36 de la dezmembrari cu 850e...Cu lipsuri... Are lipsa urmaotarele:-Capota,bara fata,motor,oglinzi,embleme,puntea spate trebuie refacuta.... La logan am facut bortbagaj si usi spate clean.... Urmeaza o bara fata noua....Revin cu poze R.equinox-pana acum ai lucrat super,bafta cu Broasca PiTyK-schimba jantele in rest arata bine |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vad ca baietii pe aici sunt pusi pe munca :D Imi place ce vad aici baieti , multa bafta in continuare :D
Munca , munca si iar munca ! Azi am muncit toata ziua alaturi de cativa prieteni , multumes Raducu ! Care mi-a fost de mare ajutor :D Din fericire nu are pic de rugina , tabla e perfecta :D Poze -> |
1 Attachment(s)
Cu mare fericire scriu aici ca nu mai sunt nevoit sa vand E36-le:D:D:D
Masina se va remedia si va continua in lumea drift-ului... Interiorul la Kadett este gata :D Gri-ul sa retapitat cu alcantara pe negru si restul piele perforata portocalie Pareri? |
4 Attachment(s)
Ruffy=>Trebe sa imi faci o vizita,nu arata prea bine!
Pozele promise:arrow: |
6 Attachment(s)
Quote:
Poze calde cu E34-le :D acum de 1 ora maxim a fost terminat polish-ul la el :D a fost vopsit ieri... De data asta nu mai schimb culoarea gata ramane negru:D Pareri ceva? arata bine negru? |
3 Attachment(s)
@Darius-Imi place golf-ul tau...dar dupa parerea mea...e prea low, mi se pare ca atinge aripa.
@Cristi.megane-Abea astept sa vad ce va iesi...BAFTA! @Ruffy RUF-old look:-)...Jantele de pe M5 nu se potrivesc...:-) Am gasit la un amic un set de jante BBS cu tot cu gume...si le-am luat imprumut(un bax de bere)...nu arata rau. La dezmembrari am gasit 2 faruri ceata galbene si le-am cumparat, 100 lei amandoua.:D Urmeaza: -turbosuflanta -radiator cu celule mai mari -oglinda dreapta -schimbat ulei:lol: |
1 Attachment(s)
am plecat de dimineata inapoi in oras, am stat la tis saptamana asta sa-l ajut iar acum plec inapoi in constanta. prima data cand voi ajunge in oras, o sa incerc sa inmatriculez renaultul pentru ca nu-mi place numarul de la vechiul proprietar.. TM 03 NBH :lol: ne auzim diseara :)
|
1 Attachment(s)
Salut!Incep cu un Fiat (no problem).Am de gand sa ii pun jante deocamdata si blana pa burta apoi poate tot azi o toba...Attachment 2435930
|
KidForDrift - in legatura cu jantele de pe 5-ar , nu stiu dc zici ca nu merg... jantele modulare si in 5 spite cu buze mari tot timpul au mers, bine poate is doar gusturile mele:)
Frumoasa Jetta si bafta cu ea Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Bafta cu 'micuta' cretu_bs :D
Astazi am scapat de motorul 2.0 .. pe viitor va urma ceva mai 'spectaculos' :lol: |
revin cu o nautate ieri mi-a sosit motorul pentru nissan un sr20det de 270 de cai si toata noaptea sa lucrat sa fie montat... azi voi merge sa vad cum functioneaza motorul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning