![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
daca poa' sa ma ajute cineva cu un motoras/oglinda pt audi a4 b6
imprumut am o problema cu oglinda pe partea electrica,am fost cu ea la electrician si nu a gasit nimic ,singura solutie ar fi sa probam cu alt motoras sa vedem daca ala este problema ,daca s-ar oferi cineva sa mergem impreuna la service sa testam m-a innebunit raman dator ! https://forum.4tuning.ro/282-zona-teh...81-ajutor.html |
Quote:
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei. @maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data! |
Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : [email protected] , merci anticipat :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
On: stie cineva unde pot face niste colante cam de 1,5-2 m pe 50-80 cm(dimenensiuni aprozimative), las si o poza ca idee |
La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..
|
Quote:
|
Nu stiu sa-ti spun.
Stiu doar ca am facut eu la Arexim, un poster de 90x90 full color pe hartie subtire lucioasa de interior, nu autocolant si m-a costat 44lei. Un drum te rezolva. :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?
|
Quote:
|
Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc
|
Quote:
este langa club New Orleans(Cireasa) ....sau langa CMU AVAMEDICA |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning