Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

fredrox 21-01-11 01:43

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

daca poa' sa ma ajute cineva cu un motoras/oglinda pt audi a4 b6
imprumut
am o problema cu oglinda pe partea electrica,am fost cu ea la electrician si nu a gasit nimic ,singura solutie ar fi sa probam cu alt motoras sa vedem daca ala este problema ,daca s-ar oferi cineva sa mergem impreuna la service sa testam
m-a innebunit
raman dator !
https://forum.4tuning.ro/282-zona-teh...81-ajutor.html

quick_5hifter 21-01-11 20:44

Quote:

Originally Posted by shrek05u (Post 4006058)
Un PM va rog daca stie cineva unde sa ma duc sa imi lipesc si eu tapiteria de pe plafon,ca s-a umflat si mi-e ca ma trezesc cu ea in cap. Multumesc mult .

Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.

@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!

Nexer 21-01-11 21:46

Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : [email protected] , merci anticipat :)

G0rdy 25-01-11 08:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nexer (Post 4008525)
Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : [email protected] , merci anticipat :)

Baieti de la ovidiu sunt 2 frati ei,lucreaza bine am facut si eu ceva acuma ce sa zic de pret..intreaba :)

On: stie cineva unde pot face niste colante cam de 1,5-2 m pe 50-80 cm(dimenensiuni aprozimative), las si o poza ca idee

B-72-RZD 25-01-11 09:37

La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..

YCEE 25-01-11 11:54

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4018596)
La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..

ai idee si cat e pretul pe mp2 ?

B-72-RZD 25-01-11 16:04

Nu stiu sa-ti spun.
Stiu doar ca am facut eu la Arexim, un poster de 90x90 full color pe hartie subtire lucioasa de interior, nu autocolant si m-a costat 44lei. Un drum te rezolva. :-)

maff_77 25-01-11 16:08

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4008351)
Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.

@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!

asa o sa moara masina cu volanta asta nu cred ca iti va mai face probleme niciodata

G0rdy 25-01-11 16:55

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4018945)
ai idee si cat e pretul pe mp2 ?

poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt :)

YCEE 25-01-11 17:09

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 4019738)
poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt :)

ms omule...astept un pm daca e... am fost azi in zona da nu mi-a picat fisa

ct90buz 25-01-11 18:00

1 Attachment(s)
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?

YCEE 25-01-11 18:53

Quote:

Originally Posted by ct90buz (Post 4019950)
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?

vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...

CT 38 M R O 25-01-11 20:14

Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc

pigoo 25-01-11 23:32

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4020113)
vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...

te-ai complicat dand explicatii
este langa club New Orleans(Cireasa) ....sau langa CMU AVAMEDICA

maff_77 25-01-11 23:35

Quote:

Originally Posted by CT 38 M R O (Post 4020426)
Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc

stii valorile care tre sa le dai?

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning