![]() |
|
re: Club Ford Capri
cum ai u 2 serii de motor? seriile sunt stantzate in bloc....:???: :shock:
codrine tu confunzi seria motorului cu CODUL :D:D The MATRIX :lol:..glumesc :oops:, codul este deasupra seriei, de exemplu YYH este 2.3 de 79KW(primul..cel vechi de 108CP), PRD este 2.8i(nu stiu care varianta..cred k cea MFI pt k indica puterea de 108KW in talonul meu). deci grija..nu confundati :D:D |
bah, eu ma kak pe toate seriile si pe tot RARul.am 2 serii daca vrea cineva sursa de inspiratie sa le stanteze.
ca idee conduc din 1998 si lucrez din '97si nu am vazut nici un echipaj RAR care sa ridice capota sa verifice seria motorului(mai greutz e la ITP-da merge). |
IDEM here....atat k eu in TM nu circul des...decat f rar..pe ruta unde la noi RAR-ul mobil pandeste dintr-o anume parcare..si am auzit k pe multi ia cam ars...dar n-am auzit nimic de serie motor..nu k nu intra acest control in atributiile lor..dar poate nu sunt asa multi nebuni k noi care vor sa eludeze statul prin montarea de motoare de camion pe mini-masinutze :lol: :-P
|
Mi-a ajuns flansa pentru carburator Holley... in caz ca nu reusesc sa intru in posesia unei admisii de 3 carburi, asta este cea mai buna varianta. :)
|
aoleoo..am uitat k ai luat si flansa aia...acum ai comandat si galeria...pai tu faci 2 motoare?:shock: :D
|
Da, mai fac un motor si peste o saptamana ma apuc de al treilea.
|
pai atunci stai sa-ti mai trimit si eu 2 :lol:
|
le primesc cu cea mai mare placere:D
|
ma gandeam ca un motor de 100 euri umflat cu inca 7-800 euri il vinzi cu 1200-1300 si te linistesti plus ca faci ce-ti place. dar cine le cumpara? NIMENI!!!doar daca vinzi piulite cu filet tunat care cresc puterea cu 10-15 c.p.
|
k kam ashe e....dar dk le facem..le facem pt noi..k altii nu pot aprecia pana nu se lovesc si ei k noi de momentul constructiei.
uitati o capra MK I tare tare...RS500 Cosworth :twisted: :twisted: http://autospeed.drive.com.au/cms/A_2174/article.html http://us1.webpublications.com.au/st...1/2174_6mg.jpg |
1 Attachment(s)
Sincer, nu-mi place cum arata masina... ingusta si inalta:)
In schimb, iti propun spre analiza optica o flansa. :) |
ms :D:D, dar nu trebuie largite(ovalizate) porturile originale? I think so...:oops:
P.S. gusturile fiecaruia..dar FO' EVER MK I instead of the ugliest 2 & 3 :) |
Nu trebuie largite (ovalizate nici nu poate fi vorba... de unde si pana unde sunt difuzoarele ovale?), de unde ai tras concluzia asta, ai pus sublerul pe poza? :))
Si mie imi place foarte mult MK I si daca este facut cu cap si bun gust poate sa arate mult mai bine decat un MK II sau III... dar cel pus de tine parca este facut de un tuner de dacii. :D... tre sa recunosc ca lipseste priza de aer de pe plafon, in rest e completa. ps: flansa sta in partea de sus a suruburilor... credeam ca se vede |
nu este kiar facuta de "tunerii de dacii" ...numai ca are ceva elemente care nu isi au locul pe Capri MK 1
|
Quote:
-e fain mk1 cu eceptia grilei de jos si a proiectoarelor. remarc un plus la aerisirile de pe cocoasa si oglinzi, un minus ptr. antena radio |
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning