![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Realizarea, culoarea, detaliul rosu de pe exteriorul cauciucurilor si celalalte detalii uimitoare fac ca aceasta bijuterie sa se numeasca macheta statica.
Bravo nepoate: Still number 1 |
17 Attachment(s)
Ford Fairlane (streetfighter 347SC) - GMP 1:18
|
:shock::shock: asta e din alt film...extraordinar de bine arata
|
cum se spune...superba....o astept de la neo sau spark ceva ca sigur cand o vad la 143 o arestez. numai piese de invidiat la tine....nu mai pomenesc de pontiacul de dinainte...ca ma ia durerea de cap....
|
gata.acum vin "fara numar" :lol:
|
super tare, se pare ca mi-ai luat-o inainte cu pozele la modelul acesta :D. de cand o am si eu si nu am reusit sa fac pozele, oricum model misto rau de tot si reusit zic eu.
|
superb Fairlane-ul !
|
Ma ucizi, superbe piese, sa te bucuri de ele si noi pe langa tine.
|
Quote:
PS : faine muscle caruri domnu Andrei. Pontiacul arata foarte bine. |
Quote:
|
nush da fac astia niste motoare de ramai masca...impecabila macheta!!!
|
Quote:
Macheta asta imi place cel mai mult din tot ce ai, e superba, a prins absolut tot de la modelul real.So, still number 1! |
Frumoasa macheta intr-adevar ,bine ca nu imi plac americanele ca m-as fi apucat si eu sa caut.In fine ,Model collector are dreptate, nu cred ca cineva de pe forum este idol pentru ceilalti.Cel putin eu doar admir, si cu ocazia forumului am descoperit alte machete decat BBurago sau Maisto, ce le cumparam.Sunt de parerea ca ar trebui sa se pretuiasca o persoana pentru ce este nu pentru ce are,exemplu doctorul Pesamosca, un mare chirurg pediatru ce a realizat zeci de mii de operatii dar fara avere ce eu il pretuiesc enorm ca om,l-am avut si profesor la facultate,in contrast cu Adi Minune ce are sute de mii de euro,dar pe care nu dau nici 2 cepe degerate.Asta lasam femeile sa faca:D.
|
Quote:
atunci imi pare rau sa te anunt ca nu citesti ce se scrie( pe o parte e bine ) , dar radu ii zice nepoate la fiecare postare a lui... nu inteleg care e treaba cu durutul ? nu m-am luat de nimeni cu ce poate sau nu.... poti sa colectionezi de la bburago la CMC , atata timp cat esti civilizat . in fine nu vreau sa poluam topicul lui Andrei , care are toate respectele mele !! |
Scuze, ce nu este civilizat in faptul ca il numeste "nepoate" in fiecare post? :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning