Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 19-04-07 15:41

Re: Comentarii lucrari!

cu riscu de a imi lua ban...imi bag p*** in rasa ta...bag *** cu ochi ce esti sebi? capisci....dak nu da cineva ban rahatului asta de om sa mor nu fac tot posibilul si tot si o incaseaza....*** umblator...va impor datii ban ... *** cu ochi nu vezi ce masini faci ? vb in gatu m*** frumos ca ti am dat sfaturi si tu te caci pe tine...manelar jegos ce esti...ratatu draq....gabi...ra2 poti sa imi dai ban...***ilor

sebi2 19-04-07 15:53

auzi carnatule cand o sa incasez io de la tine mai discutam copil ciordit de la bunici ce esti ...ala a fost un sfat bah rokere de 2 bani tu cu muzica ta de rahat...nu team injurat de neam de mama si de tata ba varza cu ceapa ce esti ....una e sa pui un comentariu si sa faci o critica si alta e sa vb cu limbaj de copil uitat de lume . cred ca ziua bei apa la caine si manaci pedigree de esti asa nu mai latra atat ca nu faci bine ....sti vb aia cainele care latra nu musca dc nu o stii iti zic io acum ...si fara ham ham in urmatoreul post ratatule

HoricutzWSR 19-04-07 16:00

cum poti fi atat de pishat mah...nu vezi ca esti paralel cu tot ce inseamna tuning?toti au incercat sa va indrume pe drumul cel bun cand ati fost la inceput dar voi ati continuat cu petardele si cu carutzele alea de doi bani...nush cum aveti tupeu sa va legati de Manson sau de andrey cand ei sunt pe forum dinainte sa va nasteti voi mah...atat am avut de spus,nu ma mai intereseaza daca imi iau ban sau nu...

...rau e sa fii prost

sebi2 19-04-07 16:03

frate inainte sa ma nsac io ..in fine vad ca si la tine vb gura inainte ...ala are 20 io am 23 sa fie inainte sa ma nasc io pe forum nu cred ca ar avea cum ....da in fine tu esti Einstein

HoricutzWSR 19-04-07 16:04

macar la mate te descurci...ar trebui sa te reprofilezi

Manson 19-04-07 16:04

sebiu ata zic...knd o umbli cat am umblat eu...cand o sa poti sa ai prieteni ca ai mei si sa te poti integra intr o societate....atunci mai vb...pana atunci baga capatzana la cutie....

hori...incep sa inteleg dc plecau unii de pe forumulk acesta.....din cauza unor....si o sa mai plece....sebi dak as putea sa ti dau ignore pe forum ar fi indicat dar acum trebuie sa ma obisnuiesc cu prezentza ta inutila p forum....pakt de offtopic si de faza ca nu e gabi mai mereu pe forum ca sigur zburau cativa....

hory_cutz...lasa-l hai sa il ignoram si sa il lasam in prostia lui....marispeed baiatul ala sau cum e nick ul ca nu stiu exact...cum d eintelege si tu...cu riscuyl de a ma repeta..."Pseudozeu" nu intelegi?....ma bucur k te am cunoscut pe forum sebi...

Nubyan 19-04-07 16:15

Gata baieti nu mai are rost sa va certati atata.Rezolvati si voi conflictele in privat.Nu aici

shantzu 19-04-07 16:42

pentru asta v-am dat eu sfaturi in postul de mai sus/pagina anterioara ?
propun ban pt sebi 2 si manson vreo 2 zile ;) fara suparare manson , dar ai intrecut masura ....

sebi2 19-04-07 16:46

io ce am facut mah ca iam raspuns intr-un mod cat de cat civilizat ...el ma atacat primu ..pe tine te-am inteles shantu da nu pe mason care ma facut ca la usa cortului

Manson 19-04-07 17:13

in seara asta personal o sa vb cu gabi;) si ban..da frate puteti sa imi dati definitiv...dar dak primeste si sebi2 ...ca sa stiu ca am plecat de pe forum si v am scapat de o persoana ca el...

wlady 19-04-07 18:43

Am crezut ( cand am vazut ca s-au facut 412 pagini de la 411 ) ca au pus baietii masini ... dar ce sa vad ? No comment guys !

andrey2003 19-04-07 18:52

mari.. ti'am comentat ca lumea o lucr sau doua.. nu mai stiu.. imi e lene sa caut.. DAR.. pui 5843589043 de masini / zi si toate.. 'perfecte'.. fa si tu UNA dar buna.. vezi tutorialele.. am mai spus asta.. dar e greu de inteles.. in fine.. pa..

Gratzian 19-04-07 21:07

sebi2, ban cateva zile, desi meriti mai mult...
de ce nu imi semnalati, oameni buni?

2fast4u_DK 20-04-07 19:36

2 Attachment(s)
Am mai facut doua.....am incercat sa le fac cat mai faine ... mai trebe sa exersez ;).Nu ma supar dak ziceti k nu a iesit mijto....mai am mult d invatat :D....acuma am invatat sa fac o priza de aer ca la underground2 :D si iese destul d 3d :D da nu imi iese mijto la toate masinile :(.Spuneti-mi dak va place ;).Bmwu zic ca a iesit destul de fainutz.

frost_dani 20-04-07 19:49

umbra de sub prag e ireala....practic e negru total...la spoiler trebuia sa mai umbli u pic ca sa nu se cuoasca ca l-ai alungit..shi priza de aer de pe prag e ireala...la cealalta mashina ..culoarea e cam saturata si eleronul nu e pus klumea

2fast4u_DK 20-04-07 20:21

Dap :D tre sa invat sa fac umbra cat mai reala si eleronu lam facut io :D am vrut sa vad ce iese :D....am inceput sa mai invat cate ceva ;)

Manson 20-04-07 20:24

2fast4u_DK
bmw: 1.pragul spate e cam blurry
2. negru ala de la prag e cam ireal pentru o umbra....
3.nu e real lucrarea dar mai multa atentie si sper sa nu faci 10 pe zi...
a doua lucrare e cam aiurea cu spatele ala iesit in relief asa zici k e o mik masutza. renuntza la flacarile alea stil dacia 1310 made my tzigani....la bara fatza ai cam dat o in "bara" in sensul k nu ai lucrat-o bine...ai eleron cat de cat bine pus e oke...SFAT: lucreaza pe poze cu rezolutie mai mare si vezi k pe forum sunt multe toturiale.....si ma repet...1 masina da buna nu 10 si nasoale ...bafya in continuare

MARI_NSL 20-04-07 21:30

2 Attachment(s)
:oops: am modificat si io un pik dacia S G M ............comentarii ..dak vretii :D:D

Trickz 20-04-07 22:00

mari....mult blur...bara spate e full blur initial. toba pare low quality. bara spate, modificata de tine pare ciopartita...are linii aspre...roata spate stramba..pragul cam blurry.....acolo unde ai innegrit intre geamuri, ai selectii cam urate...nuanta neagra a plafonului este nasol facuta, uitete pe net cum se face culoarea neagra bine. mai lucreaza, mai incearca, nu te da batut:D si cel mai important: ducumenteazate pt fiecare lucrare.

sa iti dezvalui metoda mea de lucru: eu la o lucrare stau aproximativ 2 saptamani. prima saptamana caut materiale, intru pe situri de specialitate pentru a nu avea probleme cu stilul (ex: american muscle si masini europene sau elemente luxoase pe o masina sportiva), il bat la cap pe ace axel sa aflu parerile lui despre masina de baza si ce ar merge pus pe masina. a 2a saptamana, incep cu o schita de mana, pe care imi pun gandurile (adica ce e mai bun, ce am descoperit in saptamana trecuta, modificarile dorite, etc). deschid photoshopul si transpun schita. dupa asta urmeaza munca propriu-zisa, brushul, semi-brushul, cp-ul, etc. la fiecare ora, mai bat un prieten de pe forum sa se uite la wip (work in progress) sa imi zica daca merg pe un drum bun. de cele mai multe ori, refac lucrarea de 3 sau 4 ori, datorita unor probleme mici de compatibilitate stilistica. dupa ce totul e ok, fac ultimele finisaje si o pun pe forum. aici primesc niste comentarii, le aplic si produsul final il scot la imprimanta si il pun pe perete. chestia asta ma face sa fiu mai atent cand lucrez. e un fel de crec vicios:D lucrez corect ca sa am cu ce ma mandrii, ceea ce ma face sa lucrez mai bine si mai curat. sper sa imi asculti sfatul si sa lucrezi mai ingrijit. o sa merite:D asta e valabil pt toti:D

MARI_NSL 20-04-07 22:53

ms ..trickz.. am sa iti urmez sfatul ..;):d

vlad_VSV 21-04-07 00:30

2 Attachment(s)
una mai veche.....cam de 2 saptamani :D .....

dj_poznasu 21-04-07 03:33

plasa cam mare siii.:rolleyes2 si selectii najpa;)

wlady 21-04-07 08:17

vlad_VSV => Masina e ok ! NU are plasa mare ( e potrivita ) are selectii ok desi s-ar fi putut mai bine .... Nu-mi place agatatoarea din spoiler. Si inca ceva ... la usa spate cand intra in aripa ar fi trebuit sa se vada dunga aceea sau ai fi putut foarte bine sa scoti usa spate !

vlad_VSV 21-04-07 08:50

dj_poznasu....unde vezi selectii najpa...indica pe poza....ms mult

patriotu90 21-04-07 09:23

2 Attachment(s)
vlad_VSV .... mie personal plasa nu mi se pare mare ... dar mai mergea lucrat un pic la reflxii (cred ca este prea luminoasa) ... linia usii spate se pierde in aripa aia umflata ... in partea departata a capotei inca se vede fosta ei culoare ... muchiile la prag le-ai facut albe ceea ce nu e bine ... mai ai niste probleme cu umbra la prag ...

commentarii?

Ca][n 21-04-07 11:33

frumoasa lucrare patriotu, ar fi prins bine si niste reflexii p aripa spate, oricum bv

Raresh 21-04-07 11:41

2 Attachment(s)
Am inceput lucrul la un Subaru si inca lucrez la el .As fi vrut sa pun la o rubrica gen "Lucrari in lucru" dar nu am gasit pe aici asa ceva .
In fine , asta am facut pana acum . As vrea sa fie un show car ,asa ca v-as ruga sa-mi dati si mie niste idei si sa-mi spuneti ce am gresit pana acum. Multumesc !

wlady 21-04-07 12:00

Janet plate dar super spoiler !

Manson 21-04-07 12:10

vlad vsv--->mane..masina nu e rea deloc ai facut o sa semene cu golf 5:d dupa mine..imi place...selectii aiurea nu prea vad

patriotu--->aiurea rau masina...:) glumesc e frumoasa rau ti a iesit bine...plasa aia e cam neagra si nu se vede in rest e super....

raresh--->jantele cam plate si alb negru....spoilerul este misto...dar puteai sa cobori si u masina sa dea mai bine....

pufy 21-04-07 12:24

patriotule ce naiba i-ai facut?pune si tu un feather acolo de 0.5 macar......k acum arata ca aniba....daca mai stai juma de ora pe ea sa remediezi liniile alea ara arata mult mai bine

Ace Axel 21-04-07 12:30

raresh vezi k spoilerul o ia la vale spre stanga ... spor al treaba ;)

Raresh 21-04-07 12:32

E cineva atat de darnic incat sa-mi dea si mie niste jante( nu croame) pentru Subaru meu de mai sus ? Raman dator.

frost_dani 21-04-07 13:21

2 Attachment(s)
pun shi eu mashina mea...daca tot sa deschis sezonul:lol: de kia

Ace Axel 21-04-07 13:29

cam blurry si un pic ireala culoarea + omiprezentul spoiler descentrat... in rest misto ;)

Ionut_M 21-04-07 14:21

Paint!

2 Attachment(s)
Ceva facut de mine cu Paintu :lol: Cand eram mai mic NU MAI RADETI !!!

Ionut_M 21-04-07 15:25

Re: Paint!

2 Attachment(s)
O masina care imi place foarte mult !!! Poate va place??:rolleyes2

Trickz 21-04-07 15:40

ce sa ne placa? un vinyl pus ireal? o conversie a jantelor de la 5 la 4 prezoane?:D niste stickere? vezi ca atunci cand cobori masina trebuie sa umpli zona dintre cauciuc si spoiler. tu nu ai umplut. observ ca ai dat o nuanta mai inchisa farurilor. cu toate aceste modificari vrei sa ne atragi atentia in mod placut? e f simpla si neglijent lucrata....lasa stickerele deoparte si pune mousu pe o bara sau niste praguri frumoase. cantitate nu calitate. sau era invers??:-?:D oricum, mai incearca.
@baietii cu kia: smekere lucrari..poate ma apuc si eu de ea, miati facut pofta:D

Nubyan 21-04-07 16:11

2 Attachment(s)
Defecte si ce as mai putea sa adaug?

Raresh 21-04-07 18:21

Nubyan , cred ca ar trebui sa refaci carbonul, fiindca e prea inchis la culoare si nu are reflexii.

2fast4u_DK 22-04-07 00:31

1 Attachment(s)
La asta am muncit mai mult....spuneti-mi si voi ce credeti ;) nu mai stiu ce sa ii pun :D

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning