![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
|
3 Attachment(s)
le-am gasit shi yo p net..imi cer sccuze daca au mai fost postate:(
|
La prima masina gri am vazut pe un forum,spunea cineva ca e ferrari,,,daca te uiti atent pe capota are calutul,dar ala nu e ferrari nici intr-o 100 de ani! http://images.google.ro/imgres?imgur...%3D2%26hl%3Dro
|
2 Attachment(s)
GT speed & FL Spur Mansory!:D
|
Am fost la iarba verde si deodata vad ferrariul din Iasi si opreste chiar paralel cu noi pe strada!Nomal ca am alergat ca disperatul pana la el...am zis buna ziua la om am cascat ochii si a plecat,nu e nevoie sa spun cum se aude ...normal nu aveam camera cu mine era si normal cand nu o am sa vad ...!
|
18 Attachment(s)
cate ceva de vineri de la Cluj...
toate pozele aici: http://www.***********/photos/lexion/...7605352742842/ si o poza cu ''maestrii'' la final :D |
2 Attachment(s)
Un M3 am vazut un S 63 AMG, un S8 si un touareg V10!Am reusit sa fac poze doar la M3!
|
2 Attachment(s)
dgsdsfsdfsdfs
|
1 Attachment(s)
prin cartier....
|
Quote:
|
Quote:
in fine nu isi merita masinile |
4 Attachment(s)
tot prin cartier........:D....mansory
|
de ce nu ai facut si tu poze mai multe la RR ala ??
Bentley asta e frumos foc ! |
Quote:
|
Quote:
|
masina nu e vopsita !alea suntde la abt si sunt lipite deasupra...are kit abt ...este masina unui amic..am mai pus poze cu ea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam urate jantele atunci :)....Era mai bine daca le lasa asa..
|
2 Attachment(s)
niste poze facute in graba.. poate imi zice si mie cineva ce masina e :-)
|
1956 Porsche 356 Speedster ....daca nu ma insel
|
1 Attachment(s)
tiganisme...romanisme...are cayenne (moca cum s zice) v6 care i l face si un 320...si isi pune magnum!:))))))))))))))))))))
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
+1 b c cabrio
|
24 Attachment(s)
Am reusit sa prind masseratiul,un S8 (mai mult de atat nu am putut sa-l prind,dar il gasesc eu si pe ala parcat), un mustang ( scuzati claritatea,nu e shelby dupa parerea mea) si un lexus LS!
|
hmmmm ..... Audi-ul ala nu ar trebui sa aibe proiectoare de S ? Cred ca e doar S-line. Parerea mea , nu stiu sigur .
|
normal ar trebui sa scrie V10 pe lateral.. dar nah poate fi si autentic.. la cate fake-uri sunt in tara asta nici numai stii ce e original si ce nu..
|
nu e neaparat...siglele astea mai cad
|
2 Attachment(s)
Ferrari 599 GTB la 12 noaptea in dorobanti( scz de calitatea imaginilor da era noapte si........... nu poate mai mult telefonu meu)
|
"S8" acela e diesel sau ceva motorizare "nervoasa" toata ziua, nu de alta da pe langa lipsa V10-lui de pe lateral, lipsesc oglinzile - aluminiu, jantele sunt schimbate (cine ar renunta la jante de 2000-3000euro pt aftermarket-urile astea? ) chiar si garda la sol pare neobisnuit de mare...
Ce ma distreaza si mai tare, in Oradea sunt vreo 2 - 3 S6&S8-uri dar pe langa mai sunt vreo 10 kitch-isme care pretind motor de Lamborghini :) |
Mie mi-i se pare jalnic ca firme ca si Audi, Mercedes vand pachetele astea optice S sau Amg pt un profit mai mare si am o parere si mai jalnica despre cei care si le monteaza pe masini.
|
Quote:
plus ca siglele de V10 sunt la fel de optionale... ai vazut tu ca e diesel repede.... eu sper ca tu stai cu rigla in poza si masori garda la sol..da? hahahahah asta unde are scris v10? http://image.automobilemag.com/f/car...arter-view.jpg poate nu e ala S8, dar nu ai cum sa iti dai tu seama din poze si dupa indiciile prezentate de tine. |
1 Attachment(s)
Quote:
1. M-am uitat pe site-ul Audi si chiar nu am vazut unde se poate opta pentru oglinzi din aluminiu. 2. Referitor la Jante, am cautat tot netul dupa modelul acela de BBS-uri dar chiar nu am gasit unele exact asa. Seamana oarecum cu LS si RS la numar si forma spitelor dar difera la butuc is offset, am gasit totusi ceva replica care seamana cu ele - attachement 3. Garda nu am masurat-o :) , mi sa parut doar in poza ca e mai ridicata. 4. V10 lipsa nu este un argument , dar le intareste pe toate celalte. Sper sa nu te superi pe mine Bogdan, dar nah m-ai facut sa caut mai detailiat. :oops: |
Ala Nu Este S8 Niciodata!are Doar Grila Cum Are Si Un Vecin...si El Are 4,2...!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning