![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi,as vrea mai vrea una cu bara de MCV si cu nr de inmatriculare pus.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cine imi face si mie ceva diferit la jantele astea, as vrea sa le vopsesc si caut ideii:-). Multumesc si orice contributie cat de mica este de apreciat!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
o poza pt semnatura cu masina mea se poate?
multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu mai are nimeni nimic.........?
|
3 Attachment(s)
Trei variante si de la mine. Pe gri, zic eu, da cel mai bine.
|
Quote:
mai pute-ti incerca ce vreti pe a mea:D |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un virtual tuning?
Hood + front lips + side skirts = black (non carbon) https://img684.imageshack.us/img684/6...ure989x.th.jpghttps://img693.imageshack.us/img693/6...ure144r.th.jpghttps://img138.imageshack.us/img138/9038/img2385w.th.jpghttps://img171.imageshack.us/img171/706/img2383i.th.jpghttps://img208.imageshack.us/img208/3089/img2438x.th.jpg capota si logo-ul sa fie ceva de genul fara pleoape https://img243.imageshack.us/img243/8...ageaspx.th.jpg MuLTZumesc |
1 Attachment(s)
Plsx ceva rapid . :arrow:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
orice idee e binevenita:D |
5 Attachment(s)
ia latzee........vezi ce-i pe gustul tau de aici...............am muncit o gramada la ele............sper sa-ti placa macar............daca r da-mi un pm..............vezi ca intre a 2-a si a 3-a diferenta e un polish la culoare ;)
|
1 Attachment(s)
@plsx:asta e ceva pe stil flacara violet:))...........glumeam.....nush mie imi place.......sper sa-ti placa si tie......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
calitatea lucrarii are o importanta deosebita totusi. Virtual tuning inseamna ca modificarile pe care noi le facem pe poze, sa fie cat mai reale si realizabile ptr "clienti" :-) incepand de la gama de culori folosita ptr capota/caroserie pana la imbinarea spoilerului si potrivirea jantei :| nu va obliga nimeni sa lucrati poze grele, trebuie sa aveti un standard impus, niste reguli, care sunt postate de altfel pe prima pagina a topicului :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
va bagati si la asta va rog...ce credeti voi ca e mai frumos...mersi
Attachment 1472459Attachment 1472460 Attachment 1472461Attachment 1472462 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cozmin in afară de o suspensie coborātă şi o culoare la jante nu cred ca ii trebuie . E prea frumoasă maşina .
|
intradevar e frumoasa...ms mult si mai astept si ceva pareri...poate si niste ploape si geamuri fumurii...multumesc inca odata
|
1 Attachment(s)
uite aici ce ti-ai dorit.........dar promit sa revin cu ceva tare !!!
|
3 Attachment(s)
am mai pus poze cu masina mea cu cateva pagini mai in spate pentru un virtual tuning cat mai real sa imi dau seama daca arata cat de cat bine cu ideile pe care le-am avut...asa ca am trecut la treaba si rezultatul a fost bun...de data asta vreau tot un VT cat mai real deoarece zilele urmatoare vreau sa fac urmatoarea miscare....vreau sa vopsesc jentile albastru cu negru...spitele sa fie negre si in rest marginea sa fie albastra(albastru de pe masina)...vreau in doua feluri 1.bratele + marginea unde vin bratele negre si dunga din afara albastra
2.bratele negre si marginea unde vin bratele si dunga din afara albastra va rog sa ma ajutati un cu VT cat mai real...pun cateva poze face-ti pe care puteti mai bine(din lateral nu am din pacate)multumesc |
Multumesc celor care au modificat pozele cu masina mea. Nu am vrut sa se creeze dispute si nici nu cred ca am avut pretentii mari!
LE: Si o ultima rugaminte cum este poza asta facuta se poate schimba culoarea in negru sau un gri mai inchis si folie neagra pe toate geamurile ? Multumesc anticipat si multumesc celui care a facut varianta cu triplele negre, arata frumos imi place!:-) Poza...https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1273923741 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
dar infine sa trecem peste e un topic de modificat masinile membrilor cum vor ei si gata cu off. cine se adreseaza in engleza sa le faca masinile numai cine vrea eu unu nu mai fac. |
sunt cat se poate de calm,dar ma deranjeaza mentalitatea asta,daca era un cuvant care nu se poate traduce poate ar fi mers in engleza,dar cu spangleza dinasta "care-mi face si mie hood-u la masina" e cam greu sa treci cu vederea...
|
se alege prafu de sectiunea aceasta, ati ajuns sa va certati pentru ca a cerut cineva in engleza? scrie la inceput ca nu este voie? daca da, asa sa fie, dar poate omul sa ceara si in japoneza, daca este vreun' japonez pe aici ii face "tuningul", nu tin cu nimeni, sunt doar realist!
|
2 Attachment(s)
uite si ceva de la mine ............sper sa va placa macar astea
|
sunt foarte frumoase pozele.masina e a unui prieten f bun si sigur o sa cada pe spate cand le va vedea,cat de curand o sa arate ca una din pozele de mai sus,ramane de vazut care....multumesc mult tuturor
|
3 Attachment(s)
SALUTARE TUTUROR
CARE IMI FACE SI MIE MASINA CLEAN ? FARA BANDOURI MANERE USI CAPOTA DINTR-O BUCATA?MULTUMESC ANTICIPAT;)SI FOLIE INTEGRAL(NU FOARTE INCHISA PS:DACA NU CER PREA MULT FOLIE CARBON PE HAION CUPOLA SI CAPOTA FATA |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1475248 |
1 Attachment(s)
Din faţă ... urmează spatele .
|
mersi baieti
ce vam rugat sa faceti o sa urmeze in curand mai multe poze la lincul de la semnatura |
1 Attachment(s)
Cum spuneam . :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning