![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
salutare imi spuneti va rog daca stiti pe cineva care vopseste jante in camp electrostatic.
multumesc |
Pe plevnei, pe stanga, cum te duci inspre marasti, inainte de trecerea la nivel cu calea ferata :lol:
|
Cunoaste cineva pe proprietarul unu Jeep cu numarul Cj 56 VWZ ? Nu de alta, dar as vrea sa ii multumesc frumos pentru zgarietura urata ce mi-a lasat-o azi pe bara fata. II multumesc din suflet pentru ca nu a avut nici macar bunul simt sa imi lase un biletel sub stergator, daca tot s-a dat jos din masina sa vada ce avarii a produs .
|
caut si eu un motor 1.8t pt golf 4 complet pt un swap in cluj...stie careva ceva?? multumesc.
|
|
Imi zice si mie cineva niste magazine de unde pot achizitiona anvelope noi(cu garantie si factura) ? fara Adax :) de preferat magazine mai "serioase", nu orice magazin de piese auto din coltul blocului.
|
ai incercat online?
|
Quote:
|
Quote:
Eu unu imi iau gumele de pe camskill |
Quote:
|
Caut 4 Jante BMW style 135 pe 18 et 47 (2buc) si et 50(2buc), cu/fara anvelope, daca se poate sa nu fie prea strambe. Anyone?
|
Quote:
http://www.anvelopejantecluj.ro/anve...uresponse.html |
Buna,
unde gasesc un magazin/service/etc. in Cluj,unde asi putea achizitiona un kit xenon H4 marca THUNDER.? |
care stie pe cineva din cluj caruia sa-i trebuiasca un amplificator alipne? (PMX T320) la 130 RON arata bine,merge bine. pana luni mi-ar trebui bani,si ma gandesc ca 130 ron e ieftin :)
|
Quote:
|
Vand doua gume 205 40 17 m+s 100 lei
|
care aveti soclu de siguranta de vreo 80-100 amperi pentru cablu 0AWG? astept reply/PM.... si eventual cu pretul
multumesc mult! |
1 Attachment(s)
Salut.
Stie cineva unde as putea gasi asa o supapa sa-mi conectez un senzor de boost in Cluj? |
Careva pe aici cu Opel Astra Bertone? daca da, si s-a gandit ca vrea sa vina Duminica in data de 16 iunie la dragracing oradea, este asteptat la Benzinaria Petrom la iesirea din Satu-Mare catre Carei. Va multumesc(sunte-ti astepti intre ora 6:30-7 maxim, dimineata bineinteles)
|
vand amplificator EYEBIRD 2Y150 stare buna de functionare 2 canale.
2x225 watt RMS @ 2 ohm 1x450 watt RMS @ 4 ohm se poate proba la mine in masina, merge foarte bine. 250 de lei putin negociabil |
stie cineva vreun magazin in cluj de car audio, difuzoare, casetofoane? dar nu prostii de magazine din coltul blocului unde au 2 seturi de boxe, 4 cabluri si gata se cred depozit, ceva unde sa gasesc boxe de toate dimensiunile si chestii de genul :D
|
Quote:
in rest nu prea stiu exact |
Salut! Am o intrebare: in ce zi se organizeaza targul auto de la Floresti? Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Stie cineva un numar de telefon de la dezmembrari de pe Lombului in afara de cel fix care figureaza pe siteuri?
|
care stiti o firma prin cluj care se ocupa cu remapare, resoftare? vreau sa-mi cresc putin calutii de pe passat, deasemenea as vrea sa stiu daca este o alegere buna, si vreau sa stiu daca exista si riscuri ...multumesc!!!!
|
|
0745943819 Bogdan GWB Chiptuning
|
nu stii nimic despre cat ar costa treaba asta la un passat 3bg? :D
EDIT: si exista ceva riscuri? eu din cate am inteles, de la prieteni...care si ei cred ca nu prea au habar (corectati-ma daca gresesc) doar din comp. bord al masinii se maressc caii putere, asta nu va afecta in timp masina sau piesele de la motor? |
Am un prieten ce si-a pus tot la el si tot la un passat ca al tau doar berlina si de 101cp de fabrica acum vreo un an jumatate, doi si nu a avut nici cea mai mica problema cu masina. Ca pret nu stiu sa iti zic dar undeva la 200 a platit el dar preturile sunt puse si pe site http://www.digitaltuning. ro/index.php . O seara placuta!
|
Quote:
|
cumpar jenti pentru passat, marime 15-16 cam asa astept oferte :D
|
Salut, m-ar interesa daca stiti era ceva radio cu mufa usb pentru masina erau si prin Auchan pe la 120 de lei. Unde as gasi? am vazut ca in Auchan nu mai au.
Si daca are cineva, is ceva de ele adica merita? |
Quote:
http://www.real-hypermarket.ro/pdf/p...ClujNapoca.pdf http://www.real-hypermarket.ro/pdf/p...ClujNapoca.pdf |
Ok, mersi mult.
|
Salutare,
Stie cineva cine repara difuzoare Digital Designs, cu tot cu componente? M-ar interesa un dust cap, o suspensie, un con si acel inel de cauciuc care se pune in jurul difuzorului. |
salut, imi puteti da o adresa la un DYNO din Cluj ?
|
magazin de prin cluj cu sau care vand turbosuflante noi pentru passat diesel stie careva? (originale si la pret bun?)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning