![]() |
|
Re: Club ESPERO
1 Attachment(s)
si poza pe lumina :d Attachment 1363749
|
Quote:
|
semnalele facute cu spray duplicolor pentru innegrit stopuri la 20 de lei....;)
|
Quote:
Nu prea vine bine capota cu grila, nu e linia cum trebuie! In legatura cu farurile... arata bine! |
Quote:
|
urcam padurea bogatii din brasov si dintro data nam mai avut putere. eram in a 5-a 90 la ora iam dat a 4-a , a 3-a a -2 si o fost gata. si knd dadeam la automat scoatea un sunet ciudat. am chemat service-u ziua. si mio zis ala ca i distributia. cureaua nui rupta.. maine o duc aici la service si vad
|
salut cine are xenon pe proiectoare la espero :D vreu un nr de tel sa vb ceva urgent va rog :* am o problema
|
Quote:
baieti care nu ati venit la 4tuning days sa stiti k ati pierdut.io cred ca ati fi avut ce vedea...:D |
johny...eu zic sa vinzi masina....tu nu vezi!? ca nu pica capota cu bara:))) sau ce`o pica..:))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
in sfarsit miam gasit jante pentru masina mea si pe placul meu......ce parere aveti? sunt frumoase?
|
modelul este frumos si daca le reconditionezi o sa arate si mai bine(parerea mea ) .Spune-ne si noua dimensiuni , pret . SI fa ceva cu rugina aia de pe spate ca arata urat rau
numai bine |
Quote:
|
Sunt frumoase , mai ales daca le reconditionezi si , eventual, le indrepti...Am obs ca au parca o mica indoitura la buza...Si pretul e destul de ok,deci poti spune ca ai facut treaba buna cu ele!
In alta ordine de idei, on topic...Azi mi-am luat arcuri sport weitec verzi, o sa le si montez pe masina, deocamdata ma rezum la a pune plasa intre proiectoare , la spoiler. O sa pun si poze maine-poimaine... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning