![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
soferu a murit la impactu cu pomu. .a zis un domn care a fost in zona .
|
La ora 21:50 a trecut prima masina de Politie in dreptul la aqua magic si intr-un minut a trecut prima ambulanta. Eu plecam si am sunat un amic de asta am ora exacta la cat au trecut. Tare sunt curios ce s-a intamplat cu adevarat acolo ca nu cred ca sari asa usor de pe sosea fara un motiv
|
groazic ce sa intamplat in mamaia in seara asta....imaginati-va ca motorul era jumatate deplasat spre interior,iar innauntru...varza.mentionez ca masina avea nema airbag-uri.pacat.vin cu poze cat de cat clare maine
|
airbagurle au sarit .. erau aruncate pe langa masina , volanul era rupt ... era varza tot
|
nasol rau la iaki ... masina pakete .. vezi ery ca ai cautat-o azi :)) te-am ginit cand ai trecut pe rosu :>
|
Quote:
acul blocat la 110 iti zice ceva ? |
da dar de la 110 blocat pe drm drept pana direct in copac ... nu inteleg .. sunt care merg si cu 180 200 prin mamaia si au scapat .. care este cauza aciidentului..?!
|
Nu are nici o relvanta acul kilometrajului la cat e blocat
|
bine ai dreptate poate a fost pe frana ... poate era in accelerare .. cine stie dar ideea e ca nu inteleg cum a ajuns acolo explozie a cauciucului ... nu inteleg
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
cat despre femeia din dreapta .. ea traia dupa accident dar din cate aud a murit si ea ... voi ce stiti ? :| |
In drum spre spital. El 27, ea 30
|
o prb mare este de ce nu s-au deschis airbagurile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning