![]() |
|
Re: Diverse discutii
mai bine taci tu ;) eu nu am inceput cu impresii ca am venit pe colt ;) daca iti aduci tu aminte tu ai inceput din seara aia la sala ;)
|
Quote:
|
nu e vbdespre tine mha ;)
|
Quote:
'NO CARS' |
Quote:
|
OPEL team..ia ziceti... ce posedati... cati cai? cu alex cu G2 cre' ca facem un team battle.... :) :)
|
Opel Astra ...:sad:...eu
Opel Vectra 2.0i 116cp BobbY Opel Vectra 2.0i 130cp Mihai Opel Vectra 2.0i 150cp Ciprian :twisted: |
Bogdan_Wrc u esti ala care a fost atunci cu Golfu ala in bucale La intalnire?
Eu am fost la u in masina daca stii! de am venit de la Pitu la u in Golfuletz |
Masterk: nu stiu care intalnire...fi mai explicit... poate da poate nu..chiar nu stiu...
ps: vezi ca la semnatura ai trecut un "in soon" care e gresit...soon inseamna in curand... deci in in curand... :) ce stii de augsburg..? dragos: pt primii trei din opel battle..ma chinui eu, desi la al treilea, va fi greu ca deja ne batem in cai aprox la fel, si eu am diesel.. iar pt ultimul aduc in Leon... hai mah ca glumeam..eram doar curios... :) dar ce ziceti de intrebarea mea in topicul cu Joace..chiar as avea chef de un NFS in retea... macar acolo sa va dau bataitza... ca pe sosea nu prea ma bag... sau poate vreti voi o posada pe timp... |
Despre augsburg ? Lucreaza un frend d-al meu :| si cik vor sa deschida si la Ploiesti un magazin ! dar nu se stie cand anu asta in nici un Caz!
|
ok.. dar de care intalnire zici?? ce masina aveam? eram cu asta sau cu alta?
|
Era un golf negru si intalnirea a avut loc in parcarea aia din Herastrau pe langa ambasada Chinei! si aveai mana bulita :-s (daca esti tu)
|
la pescarus... nu nu sunt eu...ma confunzi...
|
Wrong :D I'm defeated :( ! Ghinion am crezut ca esti bajatu ala
|
mastek
tu vb de Alex (MAF), tipu cu golf2.El are user All-X dragos cine e bobby ?:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning