![]() |
Re: My KYS !!
te`am vazut azi prin bacau, merita fiecare banut pe care l`ai bagat in masina, se uita lumea ca la un ozn :\
|
9 Attachment(s)
@stefiPJJ - vopsea rezistenta la temperaturi ridicate.
@virus - Multumesc frumos. Ma bucur ca e placuta :) Inca cateva poze de la intalnirea de aseara cu baietii din Piatra Neamt. M-am simtit excelent!!!! |
Foarte frumoase..Bestiale..pacat ca nu am venit si eu sa admir si eu bijuteriile:cry::cry:
|
Quote:
Masina e de vis ... iar Cosmin e Mr. Gadget 8) http://i54.tinypic.com/2eoijwy.jpg |
6 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina...poftim pozele promise :D
|
spune`mi te rog tu vad ca ai kitu cu lupe in far + bi xenon bate bine ?? lunga se observa cand o dai ?? astept un raspuns, arata demential masina asta prea misto :twisted:
|
Multumesc Dane pentru poze. Foarte foate frumoase :)
@ivite - farurile bat f bine iar ptr lunga diferenta se vede destul de mult.. Multumesc pentru apreciere ! |
ms ptr raspuns ca asta urmeaza sa fac si eu la mine sticle clare + kit lupe ... :D
|
Quote:
oricum la cielo nu cred ca da bine cu sticla clara |
Quote:
|
Da parca va intereseaza pe voi foarte mult faza lunga...Scurta e importanta.Ca doar nu faceti zilnic drumuri prin pustietati ;)
|
Parca nu'i reala masina asta...:???:
|
este reala si peste tot lumea o zgarie cu degetul sa vada daca e colantata sau nu. Tragic e ca dupa o zgarie si pleaca de langa ea aud comentarii : " e colant ma " ......
|
De ce nui convingi cu un ciocan peste degete :lol: si un frumos" este vopsea nu pune mana" , cred ca asa ar fi mai indicat si mai elegant;)
|
B-61-KYS vei fi prezent la VTM la Ranca duminica ?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning