Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Ja_Rule 16-02-09 16:00

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

parcă tot Gotti veneau mai bine .. e parerea mea

giubau_v8 16-02-09 16:21

asa face omu cand n-are ce face
cu banii care i-ai dat pe punte, cu banii care o sa ii mai bagi in alte modificari ( ptr puntea fata) si multe altele pentru a pune jante in 4 sau mai multe prezoane, cu banii care ii dai pe jante ( daca le iei noi) sau daca le iei second cine stie ce iei......

mai bine mai asteptai un an, strangeai bani si iti luai 4 gotti de la mama lor, si aveai si replica gordini, se potriveau si stilului , erau si noi..etc...da asa face omu cand se grabeste
bafta multa cu proiectu..pana acum a urcat..deja incepe sa coboare :|

faustino 16-02-09 16:24

Eu zic ca asa e si mai bine...poate avea Gotti si in 4 prezoane...

KillerINC 16-02-09 16:26

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2072211)
asa face omu cand n-are ce face
cu banii care i-ai dat pe punte, cu banii care o sa ii mai bagi in alte modificari ( ptr puntea fata) si multe altele pentru a pune jante in 4 sau mai multe prezoane, cu banii care ii dai pe jante ( daca le iei noi) sau daca le iei second cine stie ce iei......

mai bine mai asteptai un an, strangeai bani si iti luai 4 gotti de la mama lor, si aveai si replica gordini, se potriveau si stilului , erau si noi..etc...da asa face omu cand se grabeste
bafta multa cu proiectu..pana acum a urcat..deja incepe sa coboare :|

partial sunt de acord cu giubau bogdane ... mai bine asteapta sa iti iei niste gotti reale, asa cum ti-ai dorit de la inceput

faustino 16-02-09 16:28

cat de usor este sa zici "mai asteapta un an".....eu nu as mai astepta nici o zi bogdan

giubau_v8 16-02-09 16:47

tu seti invidios, vrei sa o faca el mai urata decat a ta sa te lauzi dupaia :D:lol::chainsaw:

cu gotti ar avea un plus si la rar, la itp...pot fi omologate usor jantele alea ;)
scapi si de probleme inutile cu politia in caz de filtru rar.....

in fine....cred ca bogdan e destul de mare sa ia o decizie , sper sa o ia pe cea buna ;)

p.s. tocmai a aparut un user pe forum, e din franta cica, si cere informatii despre modificarea unui renault 12...ai putea lua legatura cu el...fiind la sursa :D

cannavaro 16-02-09 17:18

jantele nu se omologheaza, doar dimensiunile la cauciucuri, iar la dacie se omologheaza maxim 165 65 14 din ce imi amintesc.

Preparatul 16-02-09 17:20

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2072036)
Ce parere aveti de asa ceva?
Keskin KT5 15'' 4x100:rolleyes2

super super smechere jantele ar da super frumos pe masina:D de mult imi doresc sa vad o dacie cu jante dastea:D eu zic ca ar fi o alegere buna bogdan:D

Nastase Bogdan 16-02-09 17:32

Baieti,fiecare dintre noi cunoaste cat de cacacios e sistemul de franare spate la Dacie..azi pui totul nou,reglezi,peste o saptamana se deregleaza sau iti fata o garnitura si iti umple de respect toata munca..din acest punct de vedere sistemul de franare cu discuri si pe spate e un avantaj clar..simplu si eficient;)

Si cu Gotti cum sa fac..cat sa mai astept..mai am o promisiune acum,la sfarsitul lunii iar daca nici acolo nu se leaga nimic renunt clar:rolleyes2

Cu investitia nu e problema,ca o fac pe parcurs si in rate daca iau jantele de la mine de la munca..singura problema e alegerea modelului de jante:-)

Ca echivalent al cauciucurilor pt 15'' iata ce scrie cartea: 165/70 R13 cu 185/55 R14 sau 195/45 R15 pastreaza acelasi diametru total al rotii:idea:;)

cannavaro 16-02-09 17:41

Dar e vorba de latime aici, si de cauciucul care depaseste latimea masinii, nu de inaltime.

Daca gaseai jante Gotti ce faceai? Nu te mai gandeai ca:

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2072443)
fiecare dintre noi cunoaste cat de cacacios e sistemul de franare spate la Dacie..azi pui totul nou,reglezi,peste o saptamana se deregleaza sau iti fata o garnitura si iti umple de respect toata munca

??

Bogyciu 16-02-09 18:22

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2069663)
Multumita lui FXF si bineinteles vanzatorului o punte cu istorie a ajuns la mine8)..de acum incolo se vor mai schimba multe lucruri la masina..e doar o chestiune de timp si de bani;)

Am si eu o rugaminte... Poti sa faci o poza la prinderea pe punte a suportului la etrier si a axului pe care sta discul... Si poti sa imi dai un PM te rog cu cat a costat puntea? Merci!

Dan TBCuuu 16-02-09 18:25

bogdane de ce nu incerci tu cu niste jante fergat latite??

b3nny 16-02-09 18:42

bogdane ... o parere proprie : fa`ti frate masina cum vrei TU ... eventual mai vezi si tu ce pareri se mai impart si una buna faci din toate ... frumusica rau dacia asa cum e in momentu de fata :D :)

bolidu' 16-02-09 19:16

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2071314)
E puntea de pe SGM;)

Bolidule,parca intr-un post mai demult spuneai ca ideal ar fi fara bara si cu proiectoarele pe suportii de bara..acum nu-ti mai place,sau cum?:???:

da frate ,nu-mi mai place!asta e parerea mea............cum am mai spus-o de multe ori fiecare isi face masina pentru el nu pentru altii.;)
daca iti place asa e ok!:D

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 2071417)
off daca te uiti la toate posturile lu bolidu,sunt numai de criticat si sa faci ca el:).:

inseamna ca nu le-ai citit pe toate...\
buna treaba ca ai trecut in 4 prezoane.

Nastase Bogdan 16-02-09 19:26

Baieti..deja m-ati zapacit de cap..:rolleyes2
Am sa vad cum am sa fac, o sa ma gandesc bine,o sa fac probe..oricum,va mai dura pana sa achizitionez jante, voi chibzui bine asupra modelului..pana acum mi-au placut cel mai mult cele aurii-DRAG8)

Bogyciu,am sa-ti raspund si voi pune si pozele cerute,sper maine:-)

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning