![]() |
Re: Masina Mea ..!
TYB atinge limitatoarele de viteza :> tu nu'i asa ca nu ? :lol: :rolleyes2
|
Quote:
L.E.: nu inca...sper sa ating :D vreau sa ating....imi doresc asta de mic :D |
Quote:
O lasasem destul de mult pe-a mea, de nu puteam sa trec sub nici o forma peste limitatoare......daca vroiam sa ma duc in centru sau nord, traseul era foarte simplu: bulevard direct(asta pana sa puna astia limitatoarele) si pe podul de la goranu, alta varianta nu aveam, de pasaje nici nu mai vorbesc :lol::lol:, stateam la coada la bariera cu autocarele si microbuzele :lol: oricum si singura bariera la care stateam era cea din ostroveni, ca era cea mai lina, peste restul nu puteam trece. In fine.....ai sa vezi tu ;) |
acum sa stam si sa ne amintim vechea zicala : GET LOW NO MATTER HOW8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) buna asta:)))))da de ce atata cearta???
|
asa e in tenis
|
mcs da tu acasa la tine nu te duci? numa` la una?:))
|
nu e cearta, e dezbatere.
@lup alb e dezbatere care e fost exemplificata asa .. factorul UNA e implementat pentru a evidentia un avantaj clar. Daca vrei inlocuieste UNA cu ce crezi tu de cuviinta :P |
Parka ati fii parlamentari si limitatoarele sunt noul cod al muncii:))))))))
|
Hai haiducii mei sa umplem topicu acia de seminte, cola si caterinca
PSS aka MCS drum bun la noapte, sa faci poze si sa ne vedem CSL-iti si BadBoy-iti |
limitatoarele defapt reprezinta provocari in viata de zi cu zi. cat despre get low no matter how, sunt de acord numai in cele 2 situatii expuse de mcs, si anume: 1. masina special facuta pt show si drumuri bune, 2. suspensii reglabile (hidraulice sau air ride)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning