![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
cata: e ultima masina pe care o mai urc pt tn...la fiecare masina care o vezi mi-o ceri...ai siteuri o gramada...cauta si tu..........
bn man imi cer scuze!:D |
franele sunt misto de tot dar nu prea sunt functionale !!
|
Eugen, zici ca ai add`on pt suspenisle alea reglabile? Urcale si tu da pt 2.30..!
|
eugen_pustiu
Re: Street Legal Racing - Redline Si un fiat 125 cu frane care poti sa le pui caliper ce culoare vrei....aproape sunt si pirelli, brembo si altele da mi si mie franele boss! |
De ce nu merge sa schimb suspensile:?: cand dau pe ele nu le ia :sad:
|
Eu am alta problema :| Mi-am instalat 2.21 mwm am bagat masini etc, dar problema cu motoareleee :( nu prea imi merge nici unu Maryus Help me :D
|
1 Attachment(s)
Scuze marius pt cariera.Auziti mai bn imi ziceti paul k nu e contul meu e al lui fratemiu. Uite si franele.Eu am 221 mwm nu 2.3.0 LE
|
2 Attachment(s)
Si un renault 18
|
2 Attachment(s)
Si un chevy 20 VAN
|
4 Attachment(s)
mikidude...probabil ca nu ai luat pt versiunea ta motoarele ca alta explicatie....
nici eu nu am multe pt 221...uite motoarele mele aicea.. pt cine vrea mai multe moduri pt MWM intrati pe gom si cautati LE2 MWM iti permite sa bagi modurile pt 230 LE in 221 mwm...eu un fel de 230 le cu chestile din mwm(maps,,si toate ...) da are niste buguri adik mai da erori din cand in cand:P...cel mai bn....sa le aveti pe aman 2 separat...230 LE si 221 MWM ....:D eu asa aveam inainte sa mi se strice LE:)) acuma amdecat mwm ca imi e lene sa bag LE.... Un E30 Falken...pt VOI:X:X:X paul: la chevy ala ai tobele prin cauciuc:>e un nou model de cauciuc? |
1 Attachment(s)
tnx Maryus ;).... Foarte tare "ursu" Falken...:X:X
in ce faci paint`job`uirle ?? |
4 Attachment(s)
lol:))) exact dupa poza aia mam luat:)) doar ca nu am vrut sa il fac asa patratos:)
referitor la cum le fac...uite aici un tutorial de unde am invatat si eu:)... http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 URS on the track |
nu v'ati saturat ma nene de e30'ul ala ca e fumat rau de tot...haideti cu dacia aia mai repede :D...domne jocu nu merge facut sa fie jucat in multiplayer?
|
3 Attachment(s)
frate asta a sunat urat...haideti cu dacia mai repede....daca tu consideeri ca se face asa de repede o masina pt slrr ia apucate tu sa vezi cat de greu e....ia cel putin 2 sau 3 luni....si e30 mereu ramane:X
Peugeot 206 Stock |
maryus peugeot asta al tau merge si in slrr ?ca am si eu dar e mult mai najpa adica fara sigle nu prea arat bn
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning